Be

Järjestöt ja tapahtumat

Järjestöt ja tapahtumat

Viime syksynä, jonakin itselleni mahdollisesti unohtuneena iltana, päätin vihdoin hakea LTKY:n hallitukseen pienen painostuksen avittamana. Muutama viikko eteenpäin, ja satuin juuri olemaan ulkomailla työmatkalla vaalipaneelin aikaan, enkä siis päässyt itse itseäni esittelemään edustajistolle. Onni onnettomuudessa, että sain hyvän ystäväni sijaistamaan minua ja pääsin kuin pääsinkin osaksi tämän vuoden hallitusta suureksi yllätyksekseni.

Tämän perinteistä poikkeavan hakuprosessin jälkeen olin hieman häkeltynyt, enkä oikein tiennyt mitä tapahtuisi seuraavaksi. Ensimmäiset viikot tuntuivat siltä, että voin sanoa hyvästit opiskelulle seuraavan vuoden ajaksi. Näin ei kuitenkaan käynyt (ainakaan LTKY:n hommien takia) ja alkukankeuden ja jännityksen jälkeen tajusin, että ihan tavallisia ihmisiä ne muutkin hallituslaiset ovat.

Vuoden aikana olen päässyt tutustumaan Skinnarilan tapahtumien ihmeelliseen maailmaan ja moniin tapahtumia järjestäviin yhteisöihin ja henkilöihin, sekä lisäksi itsekin järjestämään tapahtumia, ainakin alkuvuodesta. Koronatilanne iski keväällä ja löi harmikseni lähes kaiken jäihin.

Yksi minulle osuneista velvollisuuksista on myös toimia jäsenpalveluvaliokunnan puheenjohtajana. Yksinkertaisuudessaan siis jaamme rahaa erityisesti harrasteyhdistysten hankintoihin ja toiminnan tukemiseen. Tosin tämäkin puoli on koronan takia ollut melkoisen hiljainen. 

Yksi matka Tampereelle SYLin seminaariin.
PoWi Cup oli vähän rankka.

Vaikka omasta pestistäni tippuikin hieman tekemistä, ei hommat loppuneet muilta kesken. Niimpä muiden auttaminen juoksevissa asioissa ja muiden vastuualueiden asioihin vaikuttaminen omalla mielipiteellä nousivat suurempaan rooliin kuin osasin alkuvuodesta kuvitella.

Eikä tämä ihan pelkkää puurtamista ole ollut. Kotimaan matkailua erillisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, sekä oman hallituksen kanssa puuhailua esimerkiksi PoWi Cupin merkeissä on päässyt onneksi harjoittamaan.

TL;DR:

LTKY:n hallitusvuosi on tähän mennessä, ja melko suurella varmuudella tulevaisuudessakin, paras opiskeluvuosi mitä olen viettänyt, ja parasta tässä hommassa ehdottomasti ovat ihmiset. 

Vili Seppälä

Kirjoittaja on LTKY:n hallituksen jäsen, joka vastaa järjestöistä ja tapahtumista.

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lisää luettavaa

Hyvinvoinnista se hevonenkin potkii

Hyvinvoinnista se hevonenkin potkii

Ensi viikolla, siis viikolla 42, starttaa jälleen perinteinen Hyvinvointiviikko Lappeenrannan kampuksellamme. Viikon aikana tapahtuu paljon kaikenlaista: on webinaareja, luentoja, kuntosaliin ja ryhmäliikuntoihin tutustumista, kirkkoverailua ja

Kirjoita Aliveen!

Kuka voi kirjoittaa? Aliveen voi kirjoittaa kuka tahansa, jolla on sanottavaa opiskelijaelämään liittyen. Koska kyseessä on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan mediakonsepti, tavoitteena on ensisijaisesti julkaista