Palvelut yhdistyksille

LTKY:n yhdistysluettelon yhdistyksille on tarjolla erilaisia palveluita sekä etuja, joista voit lukea lisää tältä sivulta. 

Sisällysluettelo

Tilat

LTKY tarjoaa jäsenyhdistyksille Kellarin kaikille avoimiin, tervehenkisiin sekä alkoholittomiin tapahtumiin kerran lukuvuodessa veloituksetta.

Tiloihin ei tilata erillistä siivousta ilmaisen varauksen jälkeen, joten tilat on siivottava hyvin. Ilmaisen varauksen käytöstä on sovittava erikseen varauksen yhteydessä. LTKY pidättää oikeuden ilmaisen varauksen peruuttamiseen maksullisen varauksen edestä, ilmoittamalla tästä varaajalle viimeistään viikkoa ennen varausta.

Sesonkikauden ulkopuolella (02.05. – 15.08.) koko kellarin saa vuokralle 300 € viikonloppu. Saunan laskutus on 10 €/tunti ja sauna lämmitetään vähintään kaksi tuntia kerrallaan.

Yhdistykset voivat myös vuokrata säilytystilaa kellarin tiloista.

Pakettiauto, peräkärry ja muut vuokrattavat tavarat

Pakettiauton vuokraus tapahtuu vain LTKY:n alaisille yhdistyksille. Vuokra on 10€/vrk ja 0,40€/km sisältäen polttoaineen.

Peräkärryn ja muiden LTKY:n vuokrattavien tavaroiden vuokraus tapahtuu yhdistyksille jäsenhintaan. 

Varaukset voi tehdä toimistolla sen aukioloaikoina tai sähköpostitse [email protected].

Avustukset

Yhdistyksillä on oikeus hakea projektiavustuksia. Avustushakemukset toimitetaan toimisto- tai jäsenpalvelusihteerille, jonka jälkeen edaattoreista koostuva jäsenpalveluvaliokunta käsittelee ne. Jäsenpalveluvaliokunta kokoustaa seuraavan kerran tarvittaessa.

Projektiavustusten Myöntämisperusteet

Projektiavustuslomake

Alla esimerkit hyvästä projektiavustushakemuksesta sekä toimintasuunnitelmasta.

Projektiavustuslomake esimerkki

Esimerkki Yhdistyksen Toimintasuunnitelmasta

LTKY korvaa yhdistyksten perustamiskulut yhdistyksen liittyessä LTKY: yhdistysluetteloon. Perustamiskulut voi hakea jälkikäteen tai toimittaa laskut suoraan LTKY:n toimistolle alla olevan yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemuksen kanssa.

Yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemus

Lisätietoja: [email protected]

Viestintä

LTKY:n viestintäasiantuntija sekä hallituksen viestintävastaava vastaavat yhdessä LTKY:n ulkoisesta viestinnästä. Yhdistyksille on tarjolla seuraavia viestinnällisiä palveluita:

  • Alive-artikkeli
  • Uutiskirje
    • LTKY:n uutiskirje lähetetään jäsenistölle joka toinen keskiviikko kiltojen postituslistojen kautta.
    • Lähetä materiaalisi uutiskirjeeseen viimeistään uutiskirjeen lähetystä edeltävänä tiistaina. Varmistathan, että materiaalit ovat julkaisuvalmiita, ja tekstit on kirjoitettu sekä suomeksi että englanniksi, vaikka itse sisältö koskettaisi vain suomea puhuvia. Ota yhteyttä viestintäasiantuntijaamme kysymyksissä ja materiaalien lähettämisessä: [email protected]
  • Sosiaalisen median julkaisut
    • LTKY voi jakaa yhdistysten julkaisuja Facebook- sekä Instagram-tileillään pyydettäessä. Julkaisujen tulisi ensisijaisesti olla viihteellisiä tai tiedotteita. Ota yhteyttä viestintäasiantuntijaan, mikäli sinulla on jaettavaa: [email protected]