Jäsenpalvelut

Ylioppilaskunnan jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään ylioppilaskunnan palveluita, joita myös LTKY tarjoaa kattavan valikoiman. Palveluihimme kuuluu kaikkea edunvalvonnasta ja tilavuokrauksesta toimistopalveluihin. Tällä sivulla kerromme tarkemmin mitä kaikkea tarjoamme jäsenillemme. 

Sisällysluettelo

037-lpr-campus

Edunvalvonta

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on ajaa jäsentemme etuja. LTKY tekee edunvalvontatyötä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lisää edunvalvonnasta voit lukea alla olevan linkin kautta. 

SONY DSC

Tilat

Ylioppilastalon alakerrassa sijaitsee vuokrattava tila, joka tunnetaan nimellä kellari. Kellari ja sen yhteydessä olevat saunatilat muutuvat hyvin monenlaiseen käyttöön ja tilaisuuteen ja LTKY:n jäsenten on mahdollista vuokrata kellaria edullisimmilla hinnoilla. 

SONY DSC

Toimiston palvelut

LTKY tarjoaa useita toimistopalveluita Lappeenrannan kampuksella ja laajennamme myös jatkuvasti toimistopalveluiden tarjontaa Lahden kampuksella. Tällä hetkellä toimistopalvelumme Lahdessa sijaitsevat KOE opiskelijakunnan toimistolla. 

Jäsenemme ovat aina aukioloaikojemme puitteissa tervetulleita juomaan kahvia tai teetä toimistollemme. Take away mahdollisuutta ei ole, eli kahvi on tarkoitettu nautittavaksi viihtyisällä toimistollamme. 

Toimistoltamme on mahdollista saada tarra opiskelijakorttiisi, joka todistaa kortin voimassaolon. Tarraa hakiessa tarvitset mukaan fyysisen opiskelijakorttisi.

Toimistollamme on kopiokone, jota jäsenemme voivat käyttää pientä maksua vastaan. Mustavalkokopio 0,10€/sivu, värikopio 0,20€/sivu. 

Toimistollemme tulee useita lehtiä, jotka ovat luettavissa toimiston aukioloaikoina. Toimistollemme tulee päivittäin mm. Helsingin Sanomat, Etelä-Saimaa sekä Aku Ankka.

Lautapelejä saa lainata toimistoltamme ilmaiseksi. Lautapelejä saa hakea toimiston aukioloaikoina. Kun lainaat lautapelin, jätä opiskelijakorttisi pantiksi.

Alkometriin pääsee puhaltamaan toimiston aukioloaikoina. Alkometrin käyttö 1€/kerta.

Termarit ja lämpölaatikot ovat jäsenistölle ilmaisia. Termoskannuja ja lämpölaatikoita voi varata ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin. Varatut termoskannut ja lämpölaatikot ovat noudettavissa toimistolta ennalta sovittuna ajankohtana tai toimiston aukioloaikojen puitteissa. Lämpölaatikoita on 2 kpl, pieniä termareita 2 kpl ja isoja 2 kpl.

Kärryn vuokraus maksaa LTKY:n jäsenille 5€/vrk ja viikonloppu pe-su 10€. Vuokraus muille kuin jäsenille on 15€/vrk ja viikonloppu pe-su 30€.

Palautus seuraavana arkipäivänä viimeistään kello 12:00 mennessä, sovittuna päivänä avaimen palauttamatta jättämisestä peritään 25€/vrk lisämaksua.

Maksu suoritetaan avainta haettaessa toimistolla joko käteisellä tai kortilla.

Punamusta on LUTin teekkareiden ja kyltereiden oma laulukirja. Laulukirjalle on käyttöä niin sitseillä kuin vuosijuhlillakin. Punamusta voi ostaa toimistoltamme 5€ hintaan.

Toimistoltamme on mahdollista ostaa haalarimerkkejä, jäsenistön rintamerkkejä sekä LTKY:n kuntanauhaa, jota käytetään vuosijuhlilla. 

Toimistolta on mahdollista ostaa myös LTKY:n avainnauhoja sekä kasvomaskeihin sopivia korvansäästäjiä. Kysy lisää käydessäsi meillä.

SONY DSC

Häirintäyhdyshenkilö

Ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilö tukee ja neuvoo häirintää kohdanneita opiskelijoita. Häirintäyhdyshenkilöllä on vaitiolovelvollisuus. Häirintäyhdyshenkilön saa kiinni sähköpostilla, [email protected] tai puhelimitse 044 293 8825.
SONY DSC

Teekkarilakit

LTKY koordinoi yhteiset teekkarilakkien tilaukset, mutta jokaisen lakkia hankkivan tulee itse tilata ja maksaa teekkarilakkinsa.  Teekkarilakit jaetaan kyseisen lukuvuoden fukseille Wappuna.

Lakkitilaus LUT-yliopistoon hyväksytyille Highway-opiskelijoille 2021-2022 on käynnissä täällä!

lut-campus-lpr-80-39

Tenttiarkisto

LTKY ylläpitää tenttiarkistoa, josta voit kurssin nimen avulla etsiä kyseisen kurssin vanhoja tenttejä helpottamaan opiskeluasi.

Eri alojen haalareita kävelemässä kadulla

Viestintä

LTKY viestittää jäsenistölleen tärkeistä aiheista päivittäin käyttäen kattavasti eri kanavia. Viestintää hoitaa pääsääntöisesti LTKY:n viestintäasiantuntija sekä hallituksen viestintävastaava. 

LTKY:llä on käytössään sosiaalisen median kanavista Instagram ja Facebook, sekä opiskelijoiden sähköposteihin kilahtava uutiskirje.

Lappeenrannassa opiskeleville uutiskirje lähetetään opiskelijasähköpostiin, mikäli olet hyväksynyt tietojenluovutuksen ylioppilaskunnalle SISUssa. Uutiskirje lähetetään joka toinen keskiviikko. 

Mikäli et halua uutiskirjettä opiskelijasähköpostiisi, voit liittyä LTKY:n postituslistalle täältä. 

Lappeenrannan Skinnarilan opiskelijatapahtumien tiedotuksessa hyödynnetään viestisovellus Telegramia. Telegramin “Skinnarila Student Events” -tiedotuskanavalle pääset liittymään tästä!

Lahdessa opiskeleville on tarjolla informatiivinen Facebook-ryhmä sekä oma uutiskirje, joka lähetetään kerran kuukaudessa, kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Uutiskirjeen postituslistalle pääset liittymään täältä.

Mikäli sinulla on jotain viestittävää, jonka haluaisit jakaa koko jäsenistöllemme, ota yhteyttä viestintäasiantuntijaan sähköpostitse [email protected]

Palautetta viestinnästä voit jättää palautelomakkeen kautta, tai lähettämällä viestiä sosiaalisiin medioihimme!

SONY DSC

Muut edut ja palvelut

LTKY tarjoaa myös paljon muita palveluita, joista voit lukea lisää alta. Tule rohkeasti kysymään toimistoltamme tai vaikkapa sähköpostin kautta!

Me haluamme palvella opiskelijoitamme mahdollisimman hyvin, ja autamme ja neuvomme eteenpäin kaikissa kysymyksissäsi. Voit kysyä meiltä niin sosiaalisten medioiden kautta, sähköpostitse, puhelimitse sekä myös käymällä toimistollamme. Tervetuloa!

Palveluidemme kehittäminen on meille tärkeää, ja toivomme, että annat meille palautetta niin meidän, kuin yliopistonkin toiminnasta. Näin voimme kehittää toimintaamme ja viedä palautetta myös eteenpäin. Voit jättää palautteen helpoiten palautelomakkeen kautta.

LTKY:llä on omistuksessaan kaksi golf-osaketta Viipuri Golfin Etelä-Saimaa Golfin ja Kahilanniemen kentille. Golf-osakkeet on tarkoitettu ylioppilaskunnan jäsenten käyttöön.  Ohjeet osakkeiden käyttöön ovat:

  • Mene verkkokauppaamme https://ltky.fi/kauppa/ ja varaa sieltä osake käyttöösi
  • Saatuasi vahvistuksen, että osake on haluamanasi päivänä vapaa varaa vielä peliaika VG:n Caddiemasterilta puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Kun saavut kentälle voit vahvistaa saapumisesi puhelimitse käymättä Caddiemasterin puheilla.

Caddiemasterin tavoittaa puhelimella numerosta 0600 95 630 (0,30€/min + pvm/mpm) ja sähköpostilla osoitteesta [email protected] Lisätietoja Viipuri Golfin kentistä ja palveluista löydät osoitteesta www.viipuringolf.fi.