Wappu on tänäkin vuonna pitkä ja uuvuttava, tältä sivulta löydät yhteystietoja ja muuta tarpeellista hädän kuin hädän sattuessa, sekä vallitsevat koronaohjeistukset Wapun juhlijoille. 


Yleinen hätänumero: 112

Skinnarilan kampuksen osoite: Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta


YTHS – ensisijainen opiskelijoiden terveydenhuolto

Hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraus: puh. 046 710 1073. Lue lisää takaisinsoittopalvelustaVoit myös käyttää minkä tahansa muun YTHS:n toimipisteen palveluita.

Ajan tarkistus ja peruutus Self-palvelussa osoitteessa yths.fi. Voit peruuttaa aikasi myös ajanvarauspuhelimeen (numero ylempänä) sen aukiollessa. Sakkomaksu peruuttamattomasta käyntiajasta.

Poikkeusaikataulut: Arkipäiväksi osuvana vapunaattona toimipiste on avoinna klo 8-13.00.

YTHS-toimipisteen ollessa suljettu: 

Äkillisen sairastumisen tai tapaturman varalta päivystää Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Lappeenrannan terveyskeskus, ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15: Armilan terveysasema, Armilankatu 44, puh. 05 352 7260, Sammonlahden terveysasema, Torpanpellonkatu 2, puh. 05 352 7501, Lauritsalan terveysasema, Tietokatu 1, puh. 05 352 6701. Virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin Etelä-Karjalan keskussairaala, Valto Käkelän katu 1, puh 05 352 5743.

Huomioithan, että kunnallisten terveyspalveluiden käytöstä voidaan periä vuosi- tai käyntimaksuja, joita YTHS ei korvaa.


Kebab- ja pizzapalvelut

Selam 05 412 7070
Rakuuna 05 412 7700
Kebab Pikku puisto 05 412 6111


Koronaohjeistukset Wapun juhlijoille

– Seuraa ensisijaisesti Suomen hallituksen, THL:n ja AVI:n ajantasaisia ohjeita koronaviruksesta.

– Noudata lisäksi myös LUTin, LTKY:n ja KOE:n ajantasaisia ohjeistuksia poikkeusoloista.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset#Korona

-Älä osallistu mihinkään tapahtumaan, jos tunnet olosi kipeäksi tai epäilet saaneesi koronavirustartunnan. Näissä tapauksissa ota yhteys YTHS:ään tai Eksoteen puhelimitse.

YTHS: https://www.yths.fi/palvelupisteet/lappeenranta/

Eksote: http://www.eksote.fi/Sivut/default.aspx

–Täytä jokaisen tapahtuman koronavirustartuntaketjujen jäljityslomake. Sähköpostisi kerätään vain mahdolliselle tartunnalle altistuneiden kontaktoimiseen.

-Jos sinulla todetaan koronavirustartunta, ota YTHS:n ja Eksoten lisäksi yhteys LTKY:n toiminnanjohtajaan Arttu Kaukiseen ja kerro, missä tapahtumissa olet ollut. Mahdollisimman tarkalla tartuntaketjujen jäljityksellä voimme rajoittaa tartuntojen leviämistä.

– Pidä huoli turvaväleistä muihin ihmisiin. Yleinen ohjeistus on pitää väliä 1,5-2 metriä.

– Vältä turhaa fyysistä kontaktia muihin.

– Älä jaa pullonsuuta muiden kanssa.