Suomen pisin wappu on täällä taas! Wappu starttaa Wapun avauksella 28.3., ja kestää huikeat 36 päivää 🥳 Wapun tapahtumakirjo on laaja, ja jokaisena Wapun päivänä järjestetään ohjelmaa. Myös notskit lämpenee koko wapun ajan.

Wapun ohjelmistoon on sisällytetty monia perinteisiä Wapputapahtumia. Perinteisissä teekkari- ja kylterikasteissa fuksit pääsevät laskemaan hyisen Saimaan syleilyyn 30.4.

Lisäksi monista Wapputapahtumista on saatavilla fuksipiste! Pisteen tarjoavat tapahtumat tunnistaa helposti ⭐ -symbolista.

Mikäli haluat tapahtumasi näkyviin Wappuohjelmaan, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] Tapahtumien aikataulut tarkentuvat lähempänä Wappua.

Haluamme huomauttaa, että aikataulut ja ohjelmat saattavat muuttua, sekä niitä päivitetään tarkemman tiedon tullessa ilmi.

Ota myös seurantaan Wapun oma Instagram-tili @suomenpisinwappu, niin et varmasti missaa mitään wappuun liittyvää! 

28.3. Tiistai

LTKY:n kulttuurivastaava julistaa Wappuriehan seremoniallisin menoin yleisön edessä Ylioppilastalolla.

Facebook tapahtumaan pääset tästä.

Fuksipiste: Wappuriehan julistus

Wappu on avattu, Hässi on julkaistu. On aika aloittaa universumin pisimmän Wapun juhlistaminen välittömästi. Kukaan ei jaksa odottaa, että baari aukeaisi vasta illalla, joten aloitetaan kemut jo heti päivällä!

29.3. Keskiviikko

Haalarimerkkejä jokaiselta ainejärjestöltä ja kerholta, sekä mahdollisuus jäädä ompelemaan yhdessä muiden kanssa haalarit kuntoon vapuksi.

309382947_437331158493653_1589719097504254760_n.png

30.3. Torstai

Eroottisteemaiset baaribileet, joissa on illan aikana tanssijoita. 

31.3. Perjantai

LTKY:n järjestämä yksipäiväinen ekskursio Lahteen. Ohjelmassa Mukkulan kampukseen tutustumista, sitsit Lahden torilla sekä tutustumista paikallis(ee/ii)n juottol(aa/oihi)n. Liput kursiolle maksaa 5€ ja pääset ostamaan sen LTKY:n kaupasta.

Facebook tapahtumaan pääset tästä.

Fuksipiste: Kursio

1.4. Lauantai

ESN järjestää kansainvälisille ja vaihto-opiskelijoille infotilaisuuden aiheesta “How to Wappu”. Muut opiskelijakunnat esittelevät myös omia Wappu-aktiviteettejaan.

 

2.4. Sunnuntai

Techmu järjestää kellarissa reivit 25 vuotisen toiminnan kunniaksi. Luvassa harvinaista underground menoa ja eri konemusiikki tyylilajeja eri DJ:den säveltämänä. Ota tamppauskengät mukaan ja tule nauttimaan yliopiston parhaista reiveistä koskaan!

Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä! 

LTKY järjestää vaalivalvojaiset sunnuntaina 2.4. klo 19 alkaen ylioppilastalon auditoriossa Lappeenrannassa.
 
Tule mukaan jännittämään eduskuntavaalien ääntenlaskua ja tulosten julkaisua! Tarjolla on vaalijännityksen lisäksi myös pientä naposteltavaa. 

3.4. Maanantai

Kiltaolympialiaisten CS:GO semi-finaali ja finaali LAN-turnaukset! Live-seuranta mahdollista YO-talon kellarissa. 

Fuksipiste: Kiltaolympialaiset

Cluster ry

4.4. Tiistai

Tällä perinteisellä excursiolla ei puuduttavilla yritysvierailuilla tarvitse pönöttää. Hyppää siis kursiobussin kyytiin ja lähde matkalle ympäri lappeen Rantojen kotiseutua. Tapahtuma on avoinna kaikille opiskelijoille! 

KeTeKin järestämää sitsausta antiikin roomalaiseen tapaan toogat päällä.

Fuksipiste: Sitsit

Ketek ry

5.4. Keskiviikko

Fuksien on taas aika mittelöidä heittäytymisessä, ryhmähengessä ja luovuudessa! Fuksitehtävät starttaa Lappeenrannan Satamatorilta kello 16:00. Tehtävänä on kasata 4-6 hengen joukkue ja kiertää lappeen Rantojen kiltojen, kerhojen ja ainejärjestöjen rasteja keskustassa ja Skinnarilassa. Pyydä fuksivastaavaltasi kartta ja pisteläystäke, johon rastinpitäjät voivat palkita joukkueesi suoritustenne perusteella! Illan lopuksi palauttakaa pisteläystäkkeet fuksivastaavalle, jotta voittajajoukkue voidaan löytää. Voittajajoukkue julistetaan 29.4. Saunayö-tapahtumassa.

Keskustan rastit ovat auki klo 16:00 – 19:00 ja Skinnarilan rastit klo 18:30 – 22:00.

MITÄ: Fuksien rastikiertely 
MISSÄ: Lappeenrannan keskustassa ja Skinnarilassa
MILLOIN: 5.4. Klo 16:00 – 22:00

Saavu bailaamaan paahtavien gemmin valojen alle yhdessä kanssa fuksien!! Nämä bileet kruunaavat illan fuksitehtävien suorittamisen päätteeksi!

Enklaavi ry

6.4. Torstai

ESN järjestää Kellarissa kansainvälisen ReMix-tapahtuman, johon osallistujat lähettävät kappaleita maastaan, joita juhlitaan yhdessä!

Fuksipiste: ESN

ESN Lappeenranta ry

Pöhinä Sauna Vierulan saunatilalla pääset osallistumaan LUTES:n järjestämään Pöhinä Saunaan. Tapahtumassa voit nauttia ilmaisista Wappu-juomista, herkullisesta syötävästä sekä saunan lämmöstä Saimaan äärellä kello 14 eteenpäin.

7.4. Perjantai

Grilliseura vie Kafin Geehen. 

KRK ja Armatuuri järjestävät jo viimevuonna tutuksi tulleet perinteisen tyyliset lavatanssit. Luvassa myös live musiikkia jotta saat tanssijalkasi vipattamaan.

Krk ry

8.4. Lauantai

On taas tullut perinteisten Wappusitsien aika! Armatuuri järjestää Wappusitsit AMK:n parkkipaikalla Wappupiknik -teemalla eli ota mukaan viltti, retkituoli tai joku muu istumaväline! Muista myös kelin mukaiset vaatteet. Tule wappusitseille kenen tahansa kanssa! Oli se sitten äiti taikka serkku tai kaverin poikaystävän kissan eläinlääkärin kaima.

Fuksipiste: Sitsit

9.4. Sunnuntai

Notskit liekehtivät koko wapun mutta tätä ei kannata missata! Tesseract tarjoilee lättyjä ja hyvää seuraa koko illan.

Fuksipiste: Nuotiopiste

10.4. Maanantai

Kuvaus tulossa.

70088585_124355182271762_5795008035994730496_n.jpg

LapTOp järjestää kellarissa hip hop -bileet. Luvassa on koko illan edestä sekä kotimaista, että ulkomaista hip hop -musaa aina nykyaikaisesta trapista, UK drillin kautta vanhempaan jenkkiräppiin, jne. 

297841905_5890713160947008_2078788546291073214_n.jpg

11.4. Tiistai

PMM ry järjestää SVV Wapun rankimmat live-keikat. Lavalle astelee 5 hurjaa metallibändiä. Tapahtumassa on sauna.

DC: Haalarit ja/tai Mustaa. + Korvatulpat!’

Fuksipiste: MustaWappu

Quinta järjestää ensimmäisen englanninkielisen tapahtumansa vapun ajankohtaan sopivan piknik-tastingin merkeissä. Tule testaamaan parhaimmat viinit tai jopa kuohuvat vapun ajalle!

Quinta Logo 2022

12.4. Keskiviikko

Älä anna Wapun haitata koulumenestystäsi, vaan saavu kaikille avoimeen ja alkoholittomaan Lateksiin pitämään harkkaan tekemään tehtäväsi ennen Wipeltämään lähtöä! Palautetusta tehtävästä saatat saada yllätyspalkinnon.

Lateksii ry

SC Lötköjen järjestämä Willimiehen Wipellys on täällä taas! Wipellä baarista toiseen nauttien Wapputunnelmasta appro-baarikierrostelun merkeissä.

Fuksipiste: Wipellys

13.4. Torstai

Tule seuraamaan IDEARACE -finaalia Lappeenrannan Kaupunginteatterille! Finaali koostuu huikeista liikeideoiden pitchauksista, jotka huipentuvat palkintojen jakoon! Paras saa 5000 €, joten peli tulee käymään kovana. Ilta tarjoaa myös Nora Fagerströmin, Jungle Juice Bar-yrityksen perustajan, inspiroivia ajatuksia. Tapahtuma jatkuu Teerenpelissä After Work -tapahtuman merkeissä, johon ensimmäiset 120 finaalin katsojaa saavat ilmaiset drinkkiliput! 

 

Tapahtuma alkaa klo 13:00 Lappeenrannan Kaupunginteatterilla, tutustu tapahtumaan lisää täällä.

KeTeK, Lateksii ja Sätky yhdistävät taas voimansa ja järjestävät perinteikkään Wipellyksen jälkeisen Wappusilliksen!

Sätky ry logo

Lateksii ryKetek ry

14.4. Perjantai

KOE järjestää pesäpalloturnauksen, missä ainejärjestöt ja killat kilpailevat keskenään.

Koe_Tunnukset_RGB_KOE_Tunnus.png

Lähde mukaan  LaKOSTE:n perinteiseen On the Road -tapahtumaan kiertämään lähiseutujen kuppiloita bussien voimin! Reissun jälkeen matka jatkuu Kellariin yhteisille jatkoille LaGeRin kanssa. 

307126290_462497785919304_7400146877493173696_n.png

LaGeR järjestää sitsit joiden teema julkasitaan lähempänä. Jatkot yhdessä on the road matkalaisten kanssa.

Fuksipiste: Sitsit

309382947_437331158493653_1589719097504254760_n.png

15.4. Lauantai

Teekkarilaulajien perinteinen kevätkonsertti järjestetään 15.4 lauantaina Viipuri-salissa. Tämä vuosi ei ole kuitenkaan mikä tahansa vuosi vaan Teekkarilaulajien juhlavuosi. Teekkarilaulajat täyttävät juhlistavat 40-vuotista taivaltaan taiteellisella konsertilla. Konserttiohjelmistossa esitetään kattavasti Suomen musiikkihistorian tunnettujen säveltäjien ja sanoittajien mestariteoksia sekä ulkomaalaisten säveltäjien tuotantoa. Kuoroa johtavat vuorotellen taiteelliset johtajat Jukka Lind ja Seppo Äikäs. Konsertti on loistava tilaisuus tutustua karjalaiseen teekkarikulttuuriin musiikin kautta. Tätä konserttia ei kannata jättää välistä!

MITÄ: Teekkarilaulajien 40-vuotisjuhlakonsertti
MISSÄ: Viipuri-sali MILLOIN: 15.4.2023
MIKSI: Musiikki kruunaa Wapun. 

Fuksipiste: Resonanssi/Teekkarilaulajat

16.4. Sunnuntai

Tervetuloa lauleskelemaan Skinnarilan notskien äärelle viettämään rentoa iltaa muiden kanssa! Mukaan tarvitset hyvän laulumielen ja Punamustan, jos löytyy. 
 
Fuksipiste: Nuotiopiste

17.4. Maanantai

Tapahtumien G.O.A.T on täällä taas!!🐐🧡💙

Vuoden pisin ja hauskin maanantai järjestetään Lappeenrannassa 17.-18.4.2023. Tämä ultimaattinen sekä ainutlaatuinen haaste kestää kokonaiset 24 tuntia – riittääkö sulla kestävyys?😎 Pakettiin kuuluu brunssi, artisteja, monenlaisia aktiviteetteja alueella, jatkot valitsemassasi yökerhossa, sekä jatkojen jatkot jälleen tapahtuma alueella, missä tunnelmaa pitää yllä DJ!

Fuksipiste: Marathon Monday

Enklaavi ry

18.4. Tiistai

Kujavisa on täällä taas Wapun kunniaksi!

Tervetuloa visailemaan kiperien kysymyksien pariin 18.4. Cafe Bar G:n tiloihin. Kasaa joukkueesi (max 6 hlö) tai tule päihittämään muut yksin. Visaan tulee varautua omalla kynällä ja hyvällä mielellä. Olethan ajoissa paikalla, sillä ilmoittautuminen loppuu 18:55. 

Fuksipiste: KuJa-visa

19.4. Keskiviikko

Loungebileet tulee (tirsk) taas! Perinteinen, rento hengailutapahtuma järjestetään Kellarissa keskiviikkona 19.4. kello 16 eteenpäin. Tapahtumassa pääsee venyttelemään lihaksia kaljajoogassa, onkimaan yllätyspalkintoja, visailemaan hyvässä seurassa sekä pelaamaan bingoa, beerpongia ja erilaisia lautapelejä. Paikan päältä on mahdollista ostaa ruokaa ja juomaa. Saunat ovat lämpiminä tapahtuman ajan. Liput tapahtumaan maksaa 4 € haalarimerkillä ja 3 € ilman. Haalarimerkki on myynnissä sadalle (100) ensimmäiselle. Lipunmyynti alkaa 12.4. klo 14.00 Kideappissa. 

Loungebileiden etkoilla yliopiston TEK-Loungessa on tarjolla simaa ja munkkeja klo 14 eteenpäin TEKin tarjoamana. Etkoilla on myös mahdollista pelailla lautapelejä sekä videopelejä. Etkot ovat ilmaiset ja kaikille avoimet! 

Facebook tapahtuma

Pelletti ry

Sätky järjestää paikallisen fribaseuran WDG:n kanssa ensimmäistä kertaa opiskelijoiden fribaturnauksen! Tervetuloa kisaamaan keltä löytyy Skinnarilan kovin käsi Sorkin fribaradalle. Tapahtumaan voi osallistua ihan myös höntsä mielessä, mutta parhaat tietenkin palkitaan.

Pidetään tapahtuma päihteettömänä.

Sätky ry logo

20.4. Torstai

LaTeRes järjestää sitsit skinnarilan lähimetsässä.
 
Fuksipiste: Sitsit
Lappeenrannan teekkarireserviläiset ry

Skinnarilan Suuri Kursiokerho (SSK) järjestää ainutlaatuisen simulaatio kokemuksen, jossa osallistujat pääsevät nauttimaan kaikkien rakastamasta kursiotunnelmasta turvallisesti SVV rajojen sisällä. 

Fuksipiste: Kursio

21.4. Perjantai

Tarvitseeko mölkkykätesi treeniä ensi kesän mökkiolympialaisia varten? Onko padel edelleen mysteeri vai onko lajin mestaruus jo saavutettu? Ehkä frisbee onkin sinun lajisi?

Tule kanssamme pelailemaan, hengailemaan ja nautiskelemaan keväisestä ulkoilmasta rennoissa tunnelmissa ennen Finkkareita Schwäbisch Hallille, eli notskien viereiselle puistoalueelle. Luvassa rentoa meininkiä, makkaraa ja ennen kaikkea niitä pihaPELEJÄ! Löytyy mölkkyä, korista, padelia – You name it! Voit ottaa myös oman frisbeen, pallon tai vaikkapa twisterin mukaan jos tahdot. Tarkoituksena on kerääntyä yhteen rennoissa merkeissä ja nauttia (hyvästä) wappusäästä. 🤗

Tule siis pelailemaan tai muuten vaan hengailemaan kanssamme! Voit tulla oman porukan kanssa tai yksin tekemään uusia tuttavuuksia. Tapahtuma on ilmainen, ja sen järjestäjänä toimii tuttu tiimi Karjalan Approilta, eli Tetra ry. Huom. tämä on hyvä mahdollisuus ulkoiluttaa niitä 80-luvun verkkareita ihan oikeassa käyttötarkoituksessaan 😉

Sitsit G barissa? No tottakai! Sätky järjestää wapun perinteikkäät sitsit ihanassa G barissa, jossa saatetaan päätety pöydän alle…

Fuksipiste: Sitsit

Sätky ry logo

22.4. Lauantai

Tervetuloa kuuntelemaan Resonanssi-kuoron Sitsikonserttia! Koe Punamustan laulut uudella tavalla, näillä sitseillä me teemme työn ja sinä nautit (tai sitten et). Helan går ja Mellan sup, nähdään konsertissa!
 
Fuksipiste: Resonanssi/Teekkarilaulajat
Hetki lyö, FinnHits on täällä taas! Wappuu ei oo, ei tuu ilman kevään nostalgisimpia bileitä. Riisu pois jo arkipaita, kaiva upeimmat kuteet vanhempiesi ullakoilta ja saavu Charlie Brownin tapaan tanssimaan ikivihreiden suomihittien tahtiin. Vaikka moottoritie on kuuma ja pikajuna Meksikoon on jo lähdössä, ei näistä bileistä kannata jäädä paitsi.
 
Tänäkin vuonna Wapun parhaimmat bileet palaavat 70-, 80- ja 90-luvun tunnelmiin! Kuusamo kutsuu ja menoliput Mombasaan on valmiina; joten ei muuta, kuin menox, sano Annie Lenox!

23.4. Sunnuntai

KRuisinKi saapuu jälleen! Kyseessä on kaikille avoin ja ilmainen mäkiautotapahtuma Lappeenrannan keskustassa. Tule näyttämään taitosi ratin takana ja mittele itsesi vuoden arvokkaimman kisan voittajaksi.

Mäkiautokilpailussa voit ajaa kahdessa eri sarjassa.
1) Yleinen sarja: Ajetaan koneenrakennuskillan omilla autoilla, kaikki pääsevät ajamaan!
2) Korjaussarja: Kuka tahansa voi osallistua omalla, sääntöjen puitteissa rakennetulla mäkiautollaan.

Osallistuminen tapahtumaan on täysin ilmaista ja mukaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin.

Krk ry

Tekeekö mielesi laulaa, ihan tosissasi? Vai mahtaako sinua kenties harmittaa, kun rakas PunaMustamme on täynnä lauluja joita et osaa? Haluatko muuten vaan päästä olemaan äänessä tuntikausia? 

Ylioppilastalon Kellarissa juhlistetaan Krokotiili Genan syntymäpäivää laulutriathlonilla, jossa äänihuulesi asetetaan koetukselle. PunaMustasta käännellään sivuja sormet verillä niin kauan kunnes ne loppuvat yksinkertaisesti kesken. Laulutriathlon on oiva tilaisuus päästä laulamaan ilman sitsien häiritseviä skoolailuja ja kuulemaan harvemmin laulettuja veisuja, sillä yksikään kansien väliin eksynyt biisi ei jää laulamatta.

LAULUTENTTI
Fuksit suorittavat fuksipisteläystäkkeen pakollisen Laulutentti-pisteen tapahtumassa, Fuksivastaavat arvioivat suoritukset. Tentissä täytyy osata ulkoa Teekkarihymni ja vapaavalintainen biisi Punamustasta. Tentti suoritetaan ryhmissä, joten yksin ei tarvitse laulaa ellei halua!

MISSÄ: Ylioppilastalon Kellarissa
MILLOIN: 23.4.2023 klo 15.30

Fuksipiste: Laulutentti, Gena/Triathlon

24.4. Maanantai

Viinijoogaa pihalla opastetusti, omat viinit täytyy valita mukaan ja on tervetullut liittymään päivän venyttely hetkeen.

309382947_437331158493653_1589719097504254760_n.png

Arvon teekkari, kaipaatko hieman vaihtelua sitseillesi? Kiinnostaako sinua miltä näyttää kylterisitsit? Nyt jokaisella teekkarilla on mahdollisuus päästä tutustumaan kyltereiden sitsikulttuuriin! 

Enklaavi järjestää NESU-Enklaavin kanssa yhteisvoimin Teekkareiden Kylterisitsit, joiden tarkoituksena on tutustuttaa teekkareita kyltereiden sitsien saloihin! 

MITÄ: Teekkareiden kylterisitsit
MISSÄ: Kellari, Ylioppilastalo, Laserkatu 10, 53850 Lappeenranta
MILLOIN: 24.4.2023 KLO 19.00
MIKSI: Jotta saadaan teekkarit tutustettua kyltereiden sitseihin
MITÄ MAKSAA: 18€
DRESSCODE: Haalarit

JATKOT: Kellarissa, Kaikille avoin

Fuksipiste: Sitsit

LaTeRes järjestää vuosittaisen wappu painballturnauksen päivällä.

Lappeenrannan teekkarireserviläiset ry

25.4. Tiistai

Wapputaitokilpailussa pääset kisailemaan erilaisissa hauskoissa tehtävissä. Tapahtuma löytyy yliopiston edestä ja on alkoholiton. 

Radiositseillä toastit määräävät tahdin, mutta sinä määräät paikan. Mene vaikka kavereiden kanssa notskeille sitsaamaan. Toastauksen kuulee tietenkin Norpparadiosta norpparadio.net

Fuksipiste: Sitsit

26.4. Keskiviikko

Clusterin ja Ruutin perinteinen videopelitapahtuma kellarissa. Tarjolla pientä kisailua ja monenlaisia pelejä ajanvietoksi.

Cluster ry

Maalataan logoja. 

27.4. Torstai

Tesseractin ‘Raketilla Wappuun’ avaa viimeisen loppusuoran wappuun! Tule kokemaan kun sinut kuljetetaan kellarin galaksin ulkoreunalle. Tapahtumassa on myös mahdollisuus osallistua 🚀bingoon!

Maalataan lisää logoja.

28.4. Perjantai

Kuvaus tulossa. 
 

Kuvaus tulossa. 

Enklaavi ry

29.4. Lauantai

TeMun järjestämä perinteikäs Wapputapahtuma saunayö on kaikille ilmainen musiikkifestivaali, jota ei kannata jättää välistä.
 
Fuksipiste: Saunayö

30.4. Sunnuntai

Wappuaattona on jälleen aika saattaa Suomen pisin Wappu loppuhuipennukseensa!

Kurkipatsaat lakitetaan Marian aukiolla 30.4. kello 12:00. Samalla vanhemmat opiskelijat saavat laittaa taas lakkinsa päähän ja saattaa fuksit satamaan kastetta varten. Lakituksen jälkeen siirrytään välittömästi kastepaikalle sataman veneenlaskurampille, missä liukumäet jo odottavat fukseja! Fuksit siirtyvät kasteeseen parijonossa jo Marian aukiolta.

Mitä: Kurkipatsaan lakitus
Missä: Marian aukiolla
Milloin: 30.4. klo 12

Marian aukio ja matka satamaan on tasaista kaupunkimaastoa. Käveltävä matka on noin 1,2 kilometriä.

Lakituksen jälkeen siirrytään välittömästi kasteeseen satamaan veneenlaskupaikalle, missä liukumäet jo odottavat fukseja! Fuksit siirtyvät kasteeseen parijonossa jo Keskuspuistosta.
 
Kasteessa fuksit laskevat liukumäkiä Saimaan veteen, joka on todennäköisesti melkoisen kylmää. Paikalla on kaksi pintapelastajaa vahtimassa kasteen turvallisuutta. Jos et syystä tai toisesta pysty suorittamaan kastetta perinteisin menoin, ota yhteyttä [email protected] Marian aukion läheisistä ravintoloista ja läheisestä Armadan kauppakeskuksesta löytyy wc-tiloja.
 
Kasteessa on oltava kengät jalassa!
 
Teekkarilakit jaetaan ylioppilastalon aulassa kasteen jälkeen klo 15-17. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä tarvittaessa esittämään maksutosite.

SUOMEN PISIMMÄN WAPUN LOPPUHUIPENNUS ON TÄÄLLÄ TAAS!

Perinteiset Wappuaaton bileet ovat täällä taas, jossa fuksit saavat vihdoin painaa ansaitun lakin päähänsä. Wappuaaton bileet järjestetään Ylioppilastalolla ja sen parkkipaikalla 30.4. klo 21-02. JA NE OVAT TÄYSIN ILMAISET!

Bileet alkavat klo 21 parkkipaikalla DJ:n lämmitellessä yleisöä, kunnes ilta pimenee. Ennen kahtatoista musiikki laitetaan tauolle, kun vuoden teekkarifuksi tulee lavalle esilaulamaan teekkarihymnin. Keskiyöllä teekkarihymnin jälkeen fuksit saavat painaa lakkinsa päähän. (muistakaa siis ottaa teekkarilakit mukaan).

PRO TIP! Wappuaaton bileissä tarjolla Yolon puolella ruokaa ja juomaa 21.30-01.00 niin ei tarvitse juhlia nälkäisenä tai janoisena! Kulku Yololle tapahtuu sen kadunpuoleisesta sivuovesta.Puolen yön jälkeen juhliminen jatkuu, kun lavalle saapuu illan pääesiintyjänä bilebändi Illansuu viihdyttämään juhlakansaa! Keikka loppuu klo 01.00, jonka jälkeen viralliset bileet loppuvat.

MITÄ: Wappuaaton bileet
MISSÄ: YOLO/ YO-parkkipaikka
MILLOIN: 30.4. 21-02
HINTA: ILMAINEN
DC: Haalarit + Lakki

1.5. Maanantai

Wappuaaton jälkeen on hyvä kerääntyä yhteen hieman siistimmissä merkeissä ja tuoda vielä viimeisen kerran opiskelijoiden Wappu lappeen Rantojen keskustaan tänä keväänä.
 
Ohjelmassa on hyvää seuraa ja tietenkin vuoden teekkarin ja kylterin, vuoden teekkari- ja kylterifuksin sekä LTKY:n rattaalla palkittavien julkistaminen. Myös killat ja muut yhdistykset palkitsevat ansioutuneet toimijansa!
 
Ota siis omat pikniktarvikkeesi mukaan ja tule nauttimaan Universumin Pisimmän Wapun loppuhuipennuksesta!
 
Mitä: Wappupäivän piknik
Milloin: 1.5. 
DC: Smart casual / siisti pukeutuminen+ teekkari/kylteri/ylioppilaslakki. Ei Haalareita!

2.5. Tiistai

Skinnarila on kohdellut meitä wappuna hyvin ja nyt meidän on aika hieman hemmotella sitä. Tarkoituksena on kokoontua sankoin joukoin ylioppilastalolle, josta jalkaudutaan siivoamaan kampusaluetta.

MITÄ: Skinnarilan siivous 
MILLOIN: 2.5. klo 12-15
MISSÄ: Lähtö YO-talon edestä, jälkisaunat Kellarissa