Suomen pisin wappu on täällä taas! Wappu starttaa Wappuriehan julistuksella 1.4., ja kestää huikeat 32 päivää 🥳 Wapun tapahtumakirjo on laaja, ja jokaisena Wapun päivänä järjestetään ohjelmaa. Myös lappeen Rantojen Skinnarilan kampuksen wappunotskit lämmittävät juhlijoita loimuillaan koko wapun ajan!

Wapun ohjelmistoon on sisällytetty monia perinteisiä Wapputapahtumia. Myös teekkari- ja kylterikaste on viimeinkin löytänyt paikkansa keväälle, ja fuksit pääsevätkin laskemaan hyisen Saimaan syleilyyn 30.4.

Lisäksi monista Wapputapahtumista on saatavilla fuksipiste! Pisteen tarjoavat tapahtumat tunnistaa helposti ⭐ -symbolista.

Mikäli haluat tapahtumasi näkyviin Wappuohjelmaan, ota yhteyttä sähköpostitse kulttuuri[email protected] Tapahtumien aikataulut tarkentuvat lähempänä Wappua.

Haluamme huomauttaa, että aikataulut ja ohjelmat saattavat muuttua, sekä niitä päivitetään tarkemman tiedon tullessa ilmi.

1.4. Perjantai

LTKY:n kulttuurivastaava julistaa Wappuriehan seremoniallisin menoin yleisön edessä Ylioppilastalolla.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Wappuriehan julistus

Korona selätetty, Wappu on avattu, Hässi on julkaistu. On aika aloittaa universumin pisimmän Wapun juhlistaminen välittömästi. Kukaan ei jaksa odottaa, että baari aukeaisi vasta illalla, joten aloitetaan kemut jo heti päivällä!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

2.4. Lauantai

Would you like to get to know more about what to expect of Finland’s longest Wappu? On Saturday 2 April at 13:00 we’ll give an info session at auditorium 1314.

See the Facebook-event here!

Fuksipiste: ESN-piste

Karaokeilta Euroviisut teemalla, iltapäivällä ensin Wappu infotilaisuus englanniksi.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Fuksipiste: ESN-piste

3.4. Sunnuntai

Bussimatka Lahteen ja takaisin kera viihteellisen ohjelman LUTin ja LABin toisessa kotikaupungissa. 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Kursio

4.4. Maanantai

KeTeKin järjestämää sitsausta antiikin roomalaiseen tapaan toogat päällä!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Ketek ry

 

Fuksipiste: Toogabileet

5.4. Tiistai

Mitä skumppaa kannattaa hamstrata vapuksi?
Wappu lähestyy ja tärkeä valinta on edessä. Mikä lukuisista kuohuvista on sinulle täydellinen valinta juuri tänä Wappuna? Minkälainen on skumppa, joka sopii sekä lompakolle että makupaletille.
Nyt tarjoamme sinulle mahdollisuuden maistella viittä eri tyylistä kuoharia ja aloittaa virittäytymisen Wapputunnelmaan.
Tervetuloa siis maistelemaan yksin tai ystäviesi kanssa!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

6.4. Keskiviikko

Fuksien on taas aika mittelöidä heittäytymisessä, ryhmähengessä ja luovuudessa! Fuksitehtävät starttaa yhteisellä aloituksella lappeen Rannan satamatorilta kello 16:00, kun fuksivastaavat avaavat tapahtuman. Tehtävänä on kasata 4-6 hengen joukkue ja kiertää kiltojen, kerhojen ja ainejärjestöjen rasteja keskustassa ja Skinnarilassa. 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Fuksitehtävät

Wappu saapuu Lappeenrantaan ja näin saapuvat myös fuksitehtävien jatkot! ✨ Jatkot pidetään Giggling Marlinissa fuksitehtävien jälkeen klo 22.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

7.4. Torstai

Lutesin järjestämä päivätapahtuma, jossa tarjolla saunomista, hauskaa ohjelmaa ja herkullista ruokaa! Iltaan asti ei tarvi odottaa, vaan saunat lämpiävät jo klo 14 alkaen Vierulan saunatilassa. 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

8.4. Perjantai

Hetkonen, minkälainen homma? Simulaattori täyttää viisi vuotta ja sen kunniaksi tiedossa on back-to-basics henkinen reissu. Kaljaa, kursioperinteitä ja paskoja vitsejä ilman että tarvitsee lähteä mihinkään. Kaikki kursiounelmasi ovat käymässä toteen, kun Universumin pisin wappu saa siivet alleen. SSK, eli tutummin Skinnarilan Suuri Kursiokerho, järjestää megalomaanisen päräyttävän mahdollisuuden päästä kokemaan kaikkien rakastama kursiofiilis turvallisesti SVV rajojen sisällä!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

9.4. Lauantai

Ärsyttääkö sitseillä ruoka, joka ei ihan sattunut omien mieltymyksiesi mukaan, liian nuotilleen laulava vierustoveri tai tuntuuko muuten että sitseillä ohjelma lipsuu liikaa sen kuuluisan oleellisen ulkopuolelle? PoWin radiositsit tarjoaa sitsielämyksen, jossa sinä päätät ruuan, juotavan, seuran ja sävelepäpuhtauden. Näillä sitseillä toastitkin saa hiljennettyä ilman että siitä syntyy suurempia selkkauksia.

Tervetuloa PoWin radiositseille Norpparadion aalloille lauantaina 9.4. klo 18 alkaen. Varaa vierellesi PunaMusta ja mieleiset sitsitarjoilut. Sään salliessa suosittelemme sitsaamista esimerkiksi nuotion loimussa ja mikäli sää ei salli, suosittelemme että puet lämpimästi päälle ennen notskeille siirtymistä!

Siirry sitseille tästä: NorpparadioPoWin logo

 

Fuksipiste: Sitsit

10.4. Sunnuntai

Matalan kynnyksen tapahtuma, jossa voit nauttia pelailusta, yhdessäolosta ja leikkimielisistä turnauksista. Tapahtumaan on kasattu useita eri konsoleita ja tietokoneita aina retrosta nykypäivään.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

11.4. Maanantai

Enklaavin järjestämä vuoden pisin ja hauskin maanantai. 24 tunnin festaritapahtuma sisältää brunssin, itse festarit, vätköt, jatkot ja jatkojen jatkot! 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

12.4. Tiistai

Kaun odotettu Wappupaintball on taas täällä! Tänä vuonna voit valita kahden ryhmän väliltä haluamasi pelikokemuksen mukaan.

Ensimmäinen ryhmä on ohjattu suomeksi ja suunnattu niille, ketkä haluavat päästää sisäisen nurmiporansa valloilleen, ja ryönätä sydämensä kyllyydestä.

Jälkimmäinen ryhmä on ohjattu englanniksi, ja on hieman rennompi vaihtoehto esimerkiksi lajiin ensimmäistä kertaa tutustuville.

Vaatetuksena tietenkin haalarit tai sotaisat kledjut / vaatteet joiden likaantuminen ei haittaa (värikuulien väriaine lähtee normaalilla pesulla).

Tapahtuma kustantaa 35€ ja hintaan sisältyy ase, painepullo, 500 kuulaa, maski ja ohjatut pelit. Maksu tapahtuu Kide.appissa.

Perinteiseen tapaan paikalle kuljetaan omin avuin tai kimppakyydeillä, jotka lähtevät yliopiston edestä klo 10:30 ensimmäiseen peliin ja klo 14:15 jälkimmäiseen peliin.

Pelit järjestetään Saimaan Paljun rakennetulla areenalla Mustolan teollisuusalueella osoitteessa Pelkolantie 86, 53300 Lappeenranta.

Tapahtuma on alkoholiton, mutta omat vedet ja eväät kannattaa ottaa mukaan.

 

MITÄ? Paintball

MISSÄ? Pelkolantie 86, 53300 Lappeenranta

MIKSI? Paintball

MILLOIN? 12.4.2022

Ryhmä 1 (suomeksi ohjattu), klo 11.00-14.00, lähtö yliopistolta klo 10.30

Ryhmä 2 (englanniksi ohjattu, casual), klo 14.45-17.45, lähtö yliopistolta klo 14.15

DC: Haalarit tai sotaisat vaatteet

Liput: Kide.app

Hinta: 35€

Onko huhtikuu täynnä opintoja? Eikö töiden ohelta löydy aikaa Wapun viettoon? Ei huolia, sillä LTKYllä ja Kansainvälisellä toimikunnalla on ratkaisu huoliisi! Tule viettämään kanssamme railakasta speedrunia (asioiden pikaista ja tehokasta suorittamista) Wapun vietosta ja hengestä yhden illan tiiviissä paketissa. Ohjelmaan kuuluu mm. sitsit, Fuksitehtävät ja notskien sytyttämistä (ellei niitä ole jo sytytetty 😛), jonka jälkeen on tarjolla pakettiautosaunomista!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

13.4. Keskiviikko

Tule seuraamaan Idearace finaalia IsoKristiinan Finnkinoon klo 13 alkaen! Paikalla pääset näkemään startup-maailman huippunimiä, kuten slushin entisen CEO:n Andreas Saaren, ja kuulemaan inspiroivia pitchauksia finalisteilta. Tapahtuman afterworkit pidetään Teerenpelissä, tule siis verkostoitumaan ja nauttimaan hyvistä tarjouksista!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

14.4. Torstai

Ratsastuskerho Laukan järjestämät sitsit tapahtuman nimen mukaisella teemalla.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Sitsit

15.4. Perjantai

LaKu:n tapahtuma, jossa osallistujat kisaavat kasvomaalauksen ja esteradan merkeissä nopeudesta ja taituruudesta.

Kerää kaverit kasaan ja tule kisailemaan taituruudessa ja maalaamaan joukkueellesi Wapun upeimmat kasvomaalaukset. Tai tule mukaan kannustusjoukkoihin!

Ilmoita joukkueesi (3-5 henkeä) kilpailuun ke 13.4. mennessä tämän formsin kautta.

 

Fuksipiste: AMK

🥁🥁🥁
Vapun tullen on hyvä aika tuulettaa paikkoja ja myös meillä Kulttuurijaostolla on ilo esitellä Kujavisan uusi kokoopano! Lämpimästi tervetuloa testaamaan tietämystänne Kujan wappuvisaan 15.4. kotikentälle Geehen! Visakunnon puuttuessa Geen tarjoilut viihdyttävät sivustaseuraajiakin. 🍻 Osallistu sooloartistina, tai muodosta enintään 6 hengen ryhmä.🎈
PS. Saavu ajoissa paikalle! Ilmoittautuminen visaan päättyy 18:55. 1-6 henkilön tiimit 🚨
 
Mitä: Kujan Wappuvisa
Milloin: 15.4. Klo 19:00➡️
Missä: G
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!

16.4. Lauantai

On taas tullut perinteisten Wappusitsien aika! Wappusitsit järjestetään 16.4. klo 15-19 AMK:n parkkipaikalla Wappupiknik -teemalla eli ota mukaan viltti, retkituoli tai joku muu istumaväline! Muista myös kelin mukaiset vaatteet.
Tule wappusitseille kenen tahansa kanssa! Oli se sitten äiti taikka serkku tai kaverin poikaystävän kissan eläinlääkärin kaima.
Lippuun sisältyy muutama sitsijuoma, mutta tuo omat piknikevääsi tai tilaa safkat paikan päällä!
Pysy kuulolla mahdollista jatkoista…!
 
MITÄ? Wappusitsit
MISSÄ? Ammattikorkeakoulun parkkipaikalla
MILLOIN? 16.4. klo 15–19
MITÄ MAKSAA? 7 €
DC? Haalarit + Wappu
 
Hinta 7 € ja myynti alkaa Kide.apissä 9.4. klo 13
https://kide.app/events/c540d309-e77c-407f-97ed-00b98a108c2f
 
Tapahtumassa on säävaraus. Jos sää ei ole piknikille suotuisa, niin sitsit perutaan.
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!
 
Katso myös Wappusitsien jatkojen Facebook-tapahtuma täältä!
 

Fuksipiste: Sitsit

17.4. Sunnuntai

LaKOSTE haluaa kutsua kaikki nukkumaan kanssamme tuulimyllyn alle. Saapukaa siis keliin sopivan varustuksen kanssa ja tulkaa nauttimaan notskeista ja telttailusta läpi yön. Tuokaa omat yöpymisvälineet.

 

MITÄ: Wappu yö ulkona

MISSÄ: Tuulimyllyn alla

MILLOIN: 17.4. klo 19.00 ->

DC: Sään mukainen vaatetus + haalarit

 

Fuksipiste: AMK

18.4. Maanantai

PMM ry järjestää SVV Wapun rankimmat live-keikat. Lavalle astelee 5 hurjaa metallibändiä. Tapahtumassa on sauna. DC: Haalarit ja/tai Mustaa. +Korvatulpat

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Musta Wappu

19.4. Tiistai

Loungebileet on rento tapahtuma, jonka sisältöön kuuluu mm. bingo, kaljajoogaa, tietovisa sekä erilaisia arpapelejä. Paikanpäällä saa ostaa ruokaa ja juomaa sekä nauttia hyvästä musiikista.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Pelletti ry

20.4. Keskiviikko

Tervetuloa ensikertaa järjestettäviin Wappulaskareihin!
Wappulaskarit ovat kaikille avoin, alkoholiton tapahtuma, jossa on tarkoituksena tehdä kurssien tehtäviä porukalla Kellarissa.
 
Wappulaskareissa on paikalla ainakin matematiikan ja Matlabin kärkiosaajia, mutta kaikkien alojen kaiken tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita paikalle auttamaan tai harjoittelemaan.
Paikalla on myös TEK:n tarjoamia virvoikkeita sekä naposteltavia.
Älä anna Wipellyksen haitata koulumenestystäsi, vaan tule tekemään tehtäväsi ennen Wipeltämään lähtöä!
 
MITÄ: Kaikille avoin alkoholiton harkka
MISSÄ: Kellarissa
MILLOIN: 20.4. 11:00 – 14:00
MIKSI: Porukalla laskeminen on kivaa
DC: Vapaa
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!Lateksii ry

lappeen Rannan suurin ja odotetuin opiskelijatapahtuma Willimiehen Wipellys -appro baarikierrostelu!

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: (Warjo)Wipellys

21.4. Torstai

Lateksii, KeTeK ja Sätky järjestävät mahdollisuuden rentoutumiseen wappusilliksen merkeissä.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Lateksii rySätky ry logo

Ketek ry

22.4. Perjantai

Hetki lyö, FinnHits on täällä taas! Wappuu ei oo, ei tuu ilman kevään nostalgisimpia bileitä. Riisu pois jo arkipaita, kaiva upeimmat kuteet vanhempiesi ullakoilta ja saavu Charlie Brownin tapaan tanssimaan ikivihreiden suomihittien tahtiin. Vaikka moottoritie on kuuma ja pikajuna Meksikoon on jo lähdössä, ei näistä bileistä kannata jäädä paitsi.
 
Tänäkin vuonna Wapun parhaimmat bileet palaavat 70-, 80- ja 90-luvun tunnelmiin! Kuusamo kutsuu ja menoliput Mombasaan on valmiina; joten ei muuta, kuin menox, sano Annie Lenox! Siis vaihda farkut verkkarihousuihin, nouse aikakoneeseen, ota sukkula Yo-talolle 22.4. kello 20.00 alkaen, ja svengaa kuin viimeistä päivää, jonka jälkeen soiton kuulet Kellarista. Bileiden jälkeen voit ajaa suomineitosi kanssa tandemilla kotiin.
 
Koska Wappuun ei ole enää sataa kesää ja tuhatta yötä, suorita seuraavat kohdat:
– Osta lippusi Yo-talon aulasta 19.4. ja 20.4. klo 11–13 VAIN KÄTEISELLÄ (5 €)
– Kaiva vanhempien ja isovanhempien kaapeista esiin 70-, 80- tai 90-lukuhenkiset vaatteet tai astronauttikypäräsi
– Laita kravatti päähäsi
– Korkkaa Mennen
– Kävele vasten auringon siltaa 22.4 kello 20.00 kohti Yo-taloa
 
Luvassa teeman mukaista ohjelmaa sekä livebändi! Tunnelmia ja inspiraatiota voit etsiä aiempien vuosien bileistä, joista kuvia löytyy LTKY:n kuvagalleriasta: https://ltky.galleria.fi/kuvat/
Lippuja voi ostaa myös ovelta, jos niitä on jäljellä. Aikaisempina vuosina liput on myyty loppuun jo ennakkoon, joten älä jää asemalle swengailemaan vaan varmista paikkasi tässä junassa.
 
HUOM!! Lipunmyynti ja myynti jatkoilla tapahtuu teeman mukaisesti VAIN KÄTEISELLÄ!!
 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: FinnHits

Tule kanssamme pelailemaan, hengailemaan ja nautiskelemaan keväisestä ulkoilmasta rennoissa tunnelmissa ennen Finkkareita Schwäbisch Hallille, eli notskien viereiselle puistoalueelle. Luvassa rentoa meininkiä, makkaraa ja ennen kaikkea niitä pihaPELEJÄ! Löytyy mölkkyä, korista, padelia – You name it! Voit ottaa myös oman frisbeen, pallon tai vaikkapa twisterin mukaan jos tahdot. Tarkoituksena on kerääntyä yhteen rennoissa merkeissä ja nauttia (hyvästä) wappusäästä.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

23.4. Lauantai

Resonanssin ja Teekkarilaulajien yhteinen Suomipop/rock -teemainen kevätkonsertti. Luvassa on sekä kuorojen omat esitykset että yhteisiä biisejä.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Resonanssi / Teekkarilaulajat

24.4. Sunnuntai

KRK järjestää perinteisen mäkiautokisan Lappeenrannan kaupungin keskustassa.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Krk ry

 

Fuksipiste: KRuisinKi

Wappuna perinteiset Sätkyn järjestämät hyvin pienimuotoiset sitsit Cafe Bar G:ssä. Sitsaajat saavat halutessaan istua pöydän alla.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Sätky ry logo

Fuksipiste: Sitsit

25.4. Maanantai

Punamustan läpilaulanta Kellarissa ja fuksien ryhmissä laulukokeen suorittaminen.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Laulutentti + Gena/Triathlon

26.4. Tiistai

Kaplaakin virallinen wapputapahtuma, jossa kierretään päivän aikana kursiobussilla lähikaupunkien kapakoita.

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Fuksipiste: Kursio

27.4. Keskiviikko

LapIO ja LaKOSTE järjestävät Hassut hattu- sitsit. Wapun aikaan on hyvä hetki ulkoiluttaa hassuja hattuja, haluttaessasi voit laittaa vaikka yhden hatun päähän ja toisen kädenpäähän, tai oikeastaan minne vaan, kunhan hattu on hauska. Ja keitä me ollaan sanomaan onko hattu hauska vai ei, tule ja laita ne hatut päähän mitkä tahdot!

MITÄ: Hassut hattu sitsit
MISSÄ: Ylioppilastalon kellari
MILLOIN: 27.4, klo 18:00
DC: Hassu/t hatut + haalarit

Lisätietoa tapahtumasta täältä!

 

Fuksipiste: AMK

28.4. Torstai

Jäikö finkkareista tanssijalan vipatus päälle? Haluatko tietää, miksi entisaikaan käytiin paljon tansseissa? Haluatko vaihtelua klubeilla pomppimiseen? Haluatko saada hyvän startin lavatanssikesään 2022? Jos vastasit kyllä, niin olet saapunut oikeaan tapahtumaan! Armatuuri x KRK järjestävät ensimmäistä kertaa lavatanssit.
 
Lavatansseissa pääset pyörähtävän valssin, kuuman tangon, sekä letkeän fuskun tunnelmiin, aidon suomalaisen tanssiorkesterin säestämänä. Lavatanssit järjestetään Rakuunanmäellä, jossa voit tuntea tanssivasi, niin kuin ennenwanhaan. Liput tapahtumaan myydään kideapissa tiistaina 26.4. klo 13 alkaen. Paikalle pääsee esimerkiksi Joukoa käyttäen.
 
Jos et tunne olevasi parkettien partaveitsi, niin ei hätää! Rock’n Swing- tansseissa maajoukkueessa asti pyörähtänyt Tommi Murtola pitää pika- alkeet päivällä, heti logojen maalauksen jälkeen. Pika- alkeet järjestetään AMKin liikuntasalissa 14–16. Siellä opetetaan seuraavia lajeja: valssi, tango, fusku ja bugg. Näillä pääsee omalla tanssitaipaleella hyvin alkuun ja illan ohjelmistossa on otettu erityisesti nämä tanssit huomioon.
 
Alkeistunneilla käydään läpi myös tanssien perusasioita. Esimerkiksi viejien / seuraajien haku, tanssietikettiä jnejne, eli tunneilla käyminen on suositeltavaa!
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Krk ry

LTKY ja järjestöt maalaavat logonsa Punkkerimäen jalkakäytävään klo 9-13.

29.4. Perjantai

Saunayö tulee taas! Wappu on jo hyvässä vauhdissa ja marssimme hyvää vauhtia kohti viimeistä wappuviikkoa. Kaikkien rakastama, ainakin toivottavasti, ulkoilmafestivaali Saunayö järjestetään 29.4 Ylioppilastalon edessä, Kun Teekkareiden Musiikkiyhdistyksen kuumimmat bändit nousevat lavalle klo 17.00.
 
Tapahtuman viimeistelee lauteilla kaikkien tuntema ja rakastama LaTe-Duo ja Pari Muuttujaa. Tapahtuma on täysin ilmainen joten ota ystäväsi mukaan ja tule nauttimaan korvia hivelevästä livemusiikista kauniina perjantai iltana! Viimeisen bändin lopetettua kellarissa on avoimet jatkot, jossa kansaa viihdyttää DJt; Saksalainen Techmu vahvistus Hannes, sekä duo vanhoja valmistuneita vinyylivirtuooseja.
 
HUOM! Jatkoilla ei ole erillistä juomamyyntiä. Nähdään saunayössä!
Tapahtumassa yhteistyössä Tekniikan Akateemiset.
 
SCHEDULE:
17.00 Kretilus Maximus
18.00 Null Pointer Exception
19.00 Flegmatics
20.00 Arschlöcher
21.00 Academics
22.00 Otterplan
23.00 Mama’s New Recipe
24.00 LaTe-Duo ja pari muuttujaa
 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: SaunayöKetek ry

30.4. Lauantai

Wappuaattona on jälleen aika saattaa Suomen pisin Wappu loppuhuipennukseensa! Kurkipatsaat lakitetaan Marian aukiolla 30.4. kello 12:00. Samalla vanhemmat opiskelijat saavat laittaa taas lakkinsa päähän ja saattaa fuksit satamaan kastetta varten.

Mitä: Kurkipatsaan lakitus

Missä: Marian aukiolla

Milloin: Wapunaattona alkaen klo 12:00

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Wappuaattona on aika saattaa Lahen Wappu loppuhuipennukseensa! Lakituskulkue lähtee Pikku-Veskun puistolta 30.4. klo 16:00.

Ylioppilaskunta lakittaa Jari Litmasen patsaan ja LABin insinööriopiskelijat lakittavat Hirvipatsaan. Samalla vanhemmat opiskelijat saavat laittaa taas lakkinsa päähän ja saattaa fuksit Lanunaukiolle kastetta varten.

Eli,
Mitä: Wappu-kulke & patsaiden lakitus  
Missä: Pikku-Veskulla ja Lahen torilla
Milloin: Wapunaattona alkaen klo 16:00
DC: Haalarit
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!

Lakituksen jälkeen siirrytään välittömästi kastepaikalle sataman veneenlaskurampille, missä liukumäet jo odottavat fukseja! Fuksit siirtyvät kasteeseen parijonossa jo Marian aukiolta. Teekkarilakit jaetaan Ylioppilastalon aulassa kasteen jälkeen klo 14-17. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä tarvittaessa esittämään maksutosite. Fuksit saavat painaa uudet lakkinsa päähän keskiyöllä teekkarihymnin jälkeen.

Mitä: Kaste
Missä: Marian aukiolla sekä satamassa
Milloin: Wapunaattona alkaen kurkipatsaiden lakituksen jälkeen

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Kaste

Lakituksen jälkeen siirrytään kastepaikalle Lahen torin läheisyyteen Lanunaukiolle, jossa suihkulähde odottaakin fukseja! Kaste suoritetaan klo 17:00 alkaen.
 
Teekkarilakit jaetaan Espresso House -kahvilan terassilla kasteen jälkeen klo 18:30 asti. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä tarvittaessa esittämään maksutosite. Fuksit saavat painaa uudet lakkinsa päähän keskiyöllä teekkarihymnin jälkeen.
 
Wappuaaton viralliset opiskelijabileet järjestetään Lahden keskustassa sijaitsevassa ravintolassa Wanha Mestari.
 
Eli,
Mitä: Kaste
Missä: Pikku-Veskulla ja Lahen torilla
Milloin: Wapunaattona alkaen klo 16:00
DC: Haalarit

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Fuksipiste: Kaste

SUOMEN PISIMMÄN WAPUN LOPPUHUIPENNUS ON TÄÄLLÄ!
Perinteiset Wappuaaton bileet ovat täällä taas, jossa fuksit saavat vihdoin painaa ansaitun lakin päähänsä. Wappuaaton bileet järjestetään Ylioppilastalolla ja sen parkkipaikalla 30.4. klo 21-02. JA NE OVAT TÄYSIN ILMAISET!
 
Bileet alkavat klo 21 parkkipaikalla DJ:n lämmitellessä yleisöä, kunnes ilta pimenee. Ennen kahtatoista musiikki laitetaan tauolle, kun vuodenteekkarifuksi tulee lavalle esilaulamaan teekkarihymnin. Keskiyöllä teekkarihymnin jälkeen fuksit saavat painaa lakkinsa päähän. (muistakaa siis fuksit ottaa lakit mukaan:))
 
Tämän jälkeen juhliminen jatkuu, kun illan pääesiintyjä TIPPA nousee lavalle esiintymään!
Keikka loppuu klo 01.00, jonka jälkeen viralliset bileet loppuvat.
 
MITÄ: Wappuaaton bileet
MISSÄ: YOLO/ YO-parkkipaikka
MILLOIN: 30.4. 21-02
HINTA: ILMAINEN
DC: Haalarit + Lakki
 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!

 

Pelletti ryLateksii ryKrk ry


Sätky ry logoKetek ry


1.5. Sunnuntai

Wappuaaton jälkeen on hyvä kerääntyä yhteen hieman siistimmissä merkeissä ja tuoda vielä viimeisen kerran opiskelijoiden Wappu lappeen Rantojen keskustaan tänä keväänä. Tavataan Linnoituksen valleilla klo 12:00 alkaen! Ohjelmassa on hyvää seuraa ja tietenkin vuoden teekkarin ja kylterin, vuoden teekkari- ja kylterifuksin sekä LTKY:n rattaalla palkittavien julkistaminen. Myös killat ja muut yhdistykset palkitsevat ansioutuneet toimijansa!
 
Ota siis omat pikniktarvikkeesi mukaan ja tule nauttimaan Universumin Pisimmän Wapun loppuhuipennuksesta!
 
Mitä: Wappupäivän piknik
Missä: Linnoituksen valleilla
Milloin: 1.5. klo 12:00 alkaen
DC: Smart casual / siisti pukeutuminen+ teekkari/kylteri/ylioppilaslakki. Ei Haalareita!
 
Katso Facebook-tapahtuma täältä!

2.5. Maanantai

Skinnarila on kohdellut meitä wappuna hyvin ja nyt meidän on aika hieman hemmotella sitä. Tarkoituksena on kokoontua sankoin joukoin ylioppilastalolle, josta jalkaudutaan siivoamaan kampusaluetta.

Siivouksen jälkeen pahoinvointitoimikunta kokoontuu kellarissa syömään pientä purtavaa sekä saunomaan.
 
Kaikille siivoajille luvassa huikea haalarimerkki!
 
MITÄ? Skinnarilan siivous
MILLOIN? 2.5. Klo 12:00 – 15:00
MISSÄ? Lähtö YO-talon edestä, jälkisaunat- ja ruokailut Kellarissa.

 

Katso Facebook-tapahtuma täältä!