Aito, alkuperäinen, halki maan kadehdittu, lappeen Rantalainen wappulehti Hässi on jälleen tullut (*tirsk*) tuomaan iloa ja valoa sekä huumorinystyröitä helliviä kuvia ja tekstejä kaikkien opiskelijoiden ja opiskelijamielisten iloksi! Jos Suomen pisin Wappu olisi vauva, se vatsallaan maaten huutaisi tulipunaisena ja pienet nyrkit viuhuen vaatisi seurakseen Suomen parasta Wappulehteä, Hässiä!!

 

Giorgio Hässi on tänäkin vuonna kuullut kansan syvien rivien toiveet ja laittanut Polyteknisen Willimiesklubi PoWi ry:n teekkarit ja kylterit yhdessä avustajakunnan kanssa jakamaan ilosanomaa sanojen ja kuvien muodostaman lähes tähtitieteellisyyttä hipovan kokonaisuuden avulla. Vuodesta 1998 julkaistu wappulehti Hässi täräyttää tänäkin vuonna härskeimmät ja anteeksipyytelemättömimmät syväanalyysit Skinnarilan VapaaValtion maailmasta ja sisältää vähintäänkin korkeatasoista Teekkari-, Kylteri-, ja humanoidihuumoria, uskomattoman nerokkaita oivalluksia ja musteen painamia kirjaimia satunnaisessa järjestyksessä jo 25:nnen kerran.

 

Hässimyyjät jalkautuvat lähes kaikkiin wapputapahtumiin ja lisäksi lehteä sekä oheistuotteita, kuten Hässi-haalarimerkkejä, myydään Ylioppilastalon aulassa viikoittain.

Hässi-lehti maksaa vain 8 kertaa paikallisvaluutan yksi raha, Hässi-haalarimerkki 2 euroa ja Hässin juhlavuosimerkki 5 euroa. Juhlavuosimerkin tuotosta lahjoitetaan 3 € per merkki SPR:n katastrofirahastoon.

 

Lehden voi tilata nautittavaksi myös niin kotiin kuin puutarhaan toimitettuna täältä: https://hassi.powi.fi/osta

 

Mikäli olet kiinnostunut aiempien vuosien lehdistä, ota rohkeasti yhteyttä [email protected]

Ja jos jostain syystä tarvitsee lisätietoa, niin sitä löytyy Facebookista!

 

Kai siekin haluat jo Hässiä?