LTKY tiedottaa
Ankkuri

Edustajiston kokouksessa 3.12. valittiin uusia toimijoita! 


LTKY:n uudeksi toiminnanjohtajaksi valittiin Arttu Kaukinen, joka on valmistunut LUT-yliopistosta diplomi-insinööriksi vuonna 2019 ja on toiminut muun muassa LTKY:n hallituksessa ja kemiantekniikan killan puheenjohtajana. Lisää valinnasta voi lukea täältä.

LTKY:n hallituksen vuoden 2021 puheenjohtajaksi valittiin Anniina Pokki. Muut hallituksen jäsenet ovat Senni Auvinen, Matilda Orpana, Roosa Grönberg, Lassi Onne, Mika Kuittinen ja Olivia Kuronen.

Kokouksessa valittiin myös edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2021: Edustajiston puheenjohtajana aloittaa Iita Hinkkanen, ensimmäisenä varapuheenjohtajana Taika Sipponen ja toisena varapuheenjohtajana Ella Toimela.

Onnittelut kaikille toimijoille!

 

Harrastamaan

Nationaali Kyykkä Liigan (NKL) ilmoittautuminen on avattu!


Talvi lähestyy ja Nationaali Kyykkä Liigan (NKL) ilmoittautuminen kaudelle 2021 on avattu. Kerää kasaan 6-12 hengen joukkue ja tule kokemaan kyykkäämisen riemu. Mukaan voi lähteä ilman aiempaa kokemusta! Kokoa joukkue kasaan ja ilmoittaudu mukaan 13.12.2020 mennessä linkistä. Lisää tietoa NKL:stä löydät Facebookista.

 

Lappeenrannan kaupunki

Rantaraitilla jahdataan QR-koodeja


Lappeenrannan liikuntatoimi on rakentanut ulkoilijoille kaksi toiminnallista reittiä Rantaraitin varrelle. Perinteiset rastit on korvattu QR-koodeilla, jotka antavat ohjeet toiminnallisiin tehtäviin.
Lappeenrannan koodijahdissa on kaksi vaihtoehtoista rataa: Huhtiniemi-Sammonlahti ja Huhtiniemi-Rakuunamäki, joilta molemmilta löytyy 10 QR-koodirastia.
Tehtävät voivat olla esimerkiksi kyykistymisiä, punnerruksia puuta tai penkkiä vasten, porrasten nousua, älypähkinöitä tai keskittymisharjoituksia.
Lisää rasteista täältä.

Joulumaa luomassa tunnelmaa keskustassa 9.12. alkaen!


Lappeenrannan Joulutori jouduttiin perumaan koronavirustilanteesta johtuen. Marianaukiolle nousee kuitenkin Joulumaa, joka loihtii visuaalisin keinoin ja elementein jouluista tunnelmaa kaupungin keskustaan. Joulumaa ilostuttaa keskustassa keskiviikosta 9.12. alkaen vuoden loppuun saakka.

YTHS laajenee

YTHS laajenee 1.1.2021 alkaen


YTHS piiri laajenee 1.1.2021 alkaen koskettamaan yliopisto-opiskelijoiden lisäksi myös AMK-opiskelijoita. Tämän takia YTHS-maksu, jonka olet aiemmin tottunut maksamaan LTKY:n jäsenmaksun yhteydessä, tulee maksaa oma-aloitteisesti Kelan kautta. Maksu on 35,8€ per lukukausi, ja sen voi maksaa Kelan kautta vaikka heti, kuitenkin viimeistään 31.1.2021. Sinun tulee maksaa maksu Kelalle ennen kuin voit käyttää YTHS:n palveluja tammikuussa! Lisätietoja maksamisesta löydät Kelan nettisivuilta.

YTHS-maksu kattaa nyt enemmän kuin ennen, sillä hammaslääkärikäynneillä ei ole enää omaa hinnastoa, vaan ne kuuluvat YTHS-maksuun kuten muutkin palvelut. Peruuttamattomien aikojen hinnasto pysyy samana.

Lahteen Niemenkadulle on perustettu uusi, oma YTHS-piste! Tammikuun alusta alkaen hammaspuoli on edelleen ulkoistettu Kymppihampaalle, mutta muut palvelut löydät Lahden YTHS-pisteeltä.

YTHS on ottanut käyttöön valtakunnalliset palvelunumerot, joiden kautta ajan varaaminen onnistuu kuten aiemminkin. Puhelinpalvelu ohjaa tarvittaessa paikallisen YTHS:n puheille. Selfin käyttöön ei tule muutoksia.

YTHS:n piiriin kuuluvat vain perustutkinto-opiskelijat, eli saapuvat vaihto-opiskelijat, avoimen väylän opiskelijat ja jatko-opiskelijat kuuluvat jatkossa kunnallisen terveydenhuollon piiriin (Lappeenrannassa Eksote, Lahdessa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä).

Lue lisää sekä löydä vastaukset kysymyksiisi täältä!


Näin maksat korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun


Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Maksu on 35,80 euroa lukukaudessa vuonna 2021. Se maksetaan Kelalle lukukausittain eli 2 kertaa vuodessa. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti. Kevätlukukauden eräpäivä on 31.1., mutta kannattaa maksaa jo nyt!

Lisää tietoa maksamisesta täältä! 

 

Muuta ajankohtaista

Nyytin syksyn chatit ja ryhmät


Joulukuu
to 10.12. Can you hear me, S.O.S?
ti 15.12.   Masennus ja opinnot
to 17.12.  Ahdistus ja opinnot
ti 22.12 . Nytt år, nya krafter?