Arttu Kaukinen on valittu LTKY:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Valinta tehtiin edustajiston kokouksessa 3.12.2020.

Kuva Arttu Kaukisesta
Valittu toiminnanjohtaja Arttu Kaukinen

Kaukinen on valmistunut LUT-yliopistosta kemiantekniikan diplomi-insinööriksi vuonna 2019. Hänellä on vahva tausta järjestötoiminnassa, sillä hän on toiminut LTKY:n hallituksessa ja kemiantekniikan killan puheenjohtajana. Lisäksi hän on LTKY alumnit ry:n puheenjohtajana.  Tällä hetkellä hän toimii Lahden kaupungin projektikoordinaattorina. Kaukisella on hyvä käsitys työnkuvasta ja ylioppilaskunnan toiminnan kehittämisestä.

“Kun kuulin, että minua on päätetty ehdottaa LTKY:n toiminnanjohtajaksi taisinpa tuulettaa keskellä olohuonetta. Olo oli samalla onnellinen, mutta myös jännittynyt.”, Kaukinen kuvailee tunnelmiaan.

”LTKY kohtaa tulevina vuosina haasteita, joihin uskon osaavani vastata. Erityisesti ylioppilaskunnan toiminnan laajentuminen Lahdessa on pähkinä purtavaksi jo työn alkumetreiltä lähtien, mutta samalla hieno mahdollisuus kehittää uutta. Mahtavaa, että pääsen tätä työtä tekemään! LTKY:n toimisto oli opiskeluaikana minulle kuin toinen koti ja nyt se on minulle työpaikka. Kiitos tästä luottamuksen osoituksesta, aion olla sen arvoinen.”

Rekrytointiryhmän puheenjohtaja Pia Etelävuori kommentoi “Olimme rekrytointiryhmän kanssa tyytyväisiä hakijoiden kovaan tasoon. Kaukinen vakuutti meidät erityisesti Lahden alueen tuntemisesta ja kehitysideoista LTKY:n Lahteen laajentumiseen liittyen. Kaukisella oli myös vahva osaaminen ja tuntemus Lappeenrannan kampuksen opiskelijajärjestöistä.”

Lisätietoja:

LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, [email protected] tai 044 293 8818