Tapahtumat

Suomen pisin Wappu


Valitettavasti koronavirus vaikuttaa edelleen opiskelijoiden elämään, ja siksi joudumme pitämään Wapun etäWappuna. Olemme onnistuneet saamaan monia perinteisiä Wapputapahtumia tällekin vuodelle, mutta valitettavasti joudumme siirtämään kasteen ensi syksyyn. Kasteen uusi päivämäärä on 29.8.2021, jos tuleva koronatilanne sen sallii.

Ei tarvitse kuitenkaan surra liikaa etäWappua, koska tänäkin vuossa Suomen pisin Wappu valtaa lappeen Rannat, Lahden ja käytännössä koko Suomen etäWapullaan. 

Jokaiselle Wapun päivälle on jotain ohjelmaa, johon kaikki voi osallistua. Perinteisille notskeillekin voi osallistua eCampus Discordissa ja valvoa auringonnousuun asti kuunnellen puujalkavitsejä.

Katso koko ohjelma täältä!

 

LTKY tiedottaa

Hae Aalefin hallituksen opiskelijajäseneksi


Aalef oy:n hallitukseen haetaan kahta opiskelijajäsentä! Kiinnostaako hauskojen tapahtumien tekeminen? Innostutko somepöhinästä? Nyt on tilaisuus tehdä sitä hyvän asian puolesta ja tienata rahaa, sekä arvokasta kokemusta!
Aalef on kaikkien Skinnarilan opiskelijoiden yhdessä omistama yritys, jonka tarkoitus on tarjota omistajilleen parasta palvelua, hyvää ja terveellistä ruokaa, sekä hauskoja tempauksia ja tapahtumia.
Opiskelijajäsenten toimikausi Aalefin hallituksessa on vuoden mittainen, ja alkaa yhtiökokouksesta toukokuussa. Opiskelijajäsenet ovat täysivaltaisia hallituksen jäseniä, joiden tehtävä on tuoda opiskelijoiden viestiä Aalefin johdolle, sekä varmistaa, että Aalefin viesti tavoittaa omistajat. Toinen opiskelijajäsen vastaa ensisijaisesti Aalefin tapahtumista, ja toisen opiskelijajäsenen vastuualue on viestintä.
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kokemuksen miljoonaluokan liikevaihtoa tekevän yrityksen johtamisen ytimestä, sekä arvokkaat suositukset jatkoon, mahdollisuuden päästä tekemään arvokasta työtä koko opiskelijayhteisön hyväksi, hallituksen kokouspalkkiot (150 €/kokous) ja oppia siitä, miten ravintolayhtiö toimii. Edellytämme intoa ja aktiivisuutta tehdä Aalefista entistä parempi omistajilleen, itsenäistä otetta toimintaan ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumajärjestämisestä (tapahtumarooli), kokemuksen viestinnästä (viestintärooli) ja Lappeenrannan opiskelijakulttuurin tuntemuksen.
Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 28.4. osoitteeseen [email protected]. Lisätietoa löytyy täältä!

LTKY etsii edustajistovaalien vaalilautakuntaan jäseniä!


Vaalilautakunnan tehtävänä on järjestää ja valvoa oikeudenmukaisten vaalien toteutuminen ensi syksyn edustajistovaaleissa. Ainoa kriteeri jäsenille on, ettei ole itse asettumassa ehdolle vaaleissa. Tule mukaan varmistamaan opiskelijademokratian toteutuminen. Lautakunnan jäsenille tarjotaan wolt- tai G-bar-illallinen vaalien jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisätietoja vaalilautakunnan puheenjohtajalta [email protected] tai LTKY:n toiminnanjohtajalta [email protected]

Kysely sukupuolen vaikutuksesta opiskeluun


Tervetuloa vastaamaan kyselyyn, jolla kerätään tietoa LUT-yliopistossa opiskeluun liittyvistä kokemuksista, joihin vaikuttaa sukupuoli. Kysely on valmisteltu yhdessä LTKY:n kanssa ja se liittyy Naiset tasa-arvoisesti uralle – NAU! -projektiin, joka edistää ja tukee tasa-arvoista työelämään siirtymistä ja uralla etenemistä.Kyselyyn vastaamiseen menee n. 10-15 min. Vastaukset käsitellään anonyymisti. Tuloksia käytetään mm. lisäämään ymmärrystä yhdenvertaisuuteen liittyvistä rakenteista. Tavoitteena projektissa on myös kehittää konkreettisia työkaluja LUTin ura- ja opintojenohjauksen käyttöön.Vastaamisen päätteeksi voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa vastaajien kesken arvotaan kolme 50 euron Aalef-lahjakorttia. Yhteystiedot arvontaa varten kerätään erillisellä lomakkeella, eikä siihen tulleita tietoja yhdistetä tämän kyselyn vastauksiin. Arvonta suoritetaan huhtikuun lopussa.Lisätietoja kyselystä ja NAU!-hankkeesta saat tutkijatohtori Johanna Naukkariselta ().Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/462AF0EE492C0C80.Toivomme runsasta osanottoa, että voimme yhdessä tehdä LUTista entistäkin tasa-arvoisemman opiskeluympäristön.
Jaana Sandström, vararehtori LUT & Arttu Kaukinen, toiminnanjohtaja LTKY

 

LUT-yliopiston terveiset

Valintakoevalvojan tehtäviä runsaasti tarjolla  


Hei opiskelijamme,   
Oletko kiinnostunut valintakoevalvojan tehtävistä tänä kesänä? Valvonnasta maksetaan 15 € /tunti.   LUTin Lappeenrannan kampuksella järjestetään valintakokeet seuraavasti:  

DI‐VALINTAKOE:  
• Tiistaina 1.6.2021 klo 10‐14 (kokeen kesto 4 h, lisäksi valvojien yhteinen kokoontuminen koepäivän  aamuna 1 h + koesalin valmistelua 1 h)  

KAUPPATIETEIDEN VALINTAKOE:  
• Tiistaina 8.6.2021 klo 12‐15 (kokeen kesto 3 h, lisäksi valvojien yhteinen kokoontuminen koepäivän  aamuna 1 h + koesalin valmistelua 1 h)  
Kerro, sopiiko sinulle molemmat valintakoepäivät vai vain DI/Kauppatiede. Lähetä vastauksesi  osoitteeseen [email protected] vappuun 1.5.2021 mennessä.   

  • Kirjoita sähköpostisi otsikoksi ”Valintakoevalvonta”  
  • Kerro viestissä valintakoepäivämäärien lisäksi  
    • sukunimesi, etunimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä  
    • mitä kautta sait asiasta tiedon (tenttivalvojalistan kautta/killan kautta/LTKY:n  kautta/UNI‐portaalin kautta/Abitiimistä/opiskelukaverilta).  

Erityistä tänä kesänä: Koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvat henkilöt eivät voi toimia  valintakoevalvojina.  
Tiedon työtunneista ja kokoontumispaikasta laitamme sähköpostitse kaikille viimeistään 25.5.2021  (eli viikkoa ennen DI‐valintakoetta). Samassa viestissä toimitamme myös etukäteen luettavaksi  valvojaohjeet.  

Ystävällisin terveisin  
Päivi ja Heli / LUTin hakupalveluista 

 

Muuta ajankohtaista

League of Legends Opiskelijoiden SM-kisat 15./22.5.


Aalto Gamers esittää 3000€ palkintopotin ja opiskelijoiden League of Legendsin SM-turnauksen toukokuussa! Kerää joukkueesi opiskelijakavereidesi keskuudesta, ja tule näyttämään, millaista on Suomen paras League-mähinä!

Ilmoittautuminen turnaukseen avautuu keskiviikkona 21.04. klo 12. Vain 32 tiimiä pääsee kilpailemaan, joten ilmoittaudu nopeasti!

Lisäätietoja: https://fb.me/e/2wHIOB1yl