Kiinnostaako hauskojen tapahtumien tekeminen? Innostutko somepöhinästä? Nyt on tilaisuus tehdä sitä hyvän asian puolesta ja tienata rahaa, sekä arvokasta kokemusta!

Aalef on kaikkien Skinnarilan opiskelijoiden yhdessä omistama yritys, jonka tarkoitus on tarjota omistajilleen parasta palvelua, hyvää ja terveellistä ruokaa, sekä hauskoja tempauksia ja tapahtumia. Lyhyesti erinomaista asiakasomistajuuskokemusta. Aalef oy pyörittää kolmea ravintolaa, yhtä kioskia, sekä catering-toimintaa.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta etsii nyt kahta opiskelijajäsentä Aalefin hallitukseen vuoden mittaiselle toimikaudelle alkaen Aalefin yhtiökokouksesta toukokuussa. Opiskelijajäsenet ovat täysivaltaisia hallituksen jäseniä, joiden tehtävä on tuoda opiskelijoiden viestiä Aalefin johdolle, sekä varmistaa, että Aalefin viesti tavoittaa omistajat.

Kahden opiskelijajäsenen tehtävät jaetaan niin, että toinen vastaa ensisijaisesti Aalefin omista tapahtumista, sekä Aalefin osallistumisesta esimerkiksi LTKY:n tapahtumiin siellä missä se on järkevää. Toisen opiskelijajäsenen vastuualue on viestintä. Tarkoitus on, että Aalef kertoo aktiivisesti itsestään ja tekemisestään sellaisissa kanavissa, jotka tavoittavat omistajat.

Tehtävä vaatii sitoutumista, muttei vie kohtuuttomasti aikaa. Tehtävää voi hoitaa esimerkiksi yhdessä kiltahommien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsomme:

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 28.4.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen [email protected]. Mahdolliset haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävistä antaa LTKY:n toiminnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.