Be heard. Alive.

Ystävänpäivää ei tarvitse viettää kotona

Onko sinun ainoa suunnitelma olla koko ystävänpäiväviikonloppu kotona? Nyt on mahdollista viettää mukava ystävänpäivä, riippumatta vietätkö sen yksin, kaverin kanssa vai kumppanisi kanssa.

Jos sydämesi sykkii tänä ystävänpäivänä musiikille:

Ystävänpäivänä klo 20 löytyy Satamatie 6 -kahvilassa Kamilla Kavalan ja Samu Salon pianolle sovitettuja tunnelmallisia pop-balladeja. Musiikkia pääsee kuuntelemaan myös Nuijamiehessä, jossa aloittaa Kauko Röyhkä klo 21. Jos perjantai on jo täynnä, voit mennä lauantaina kuuntelemaan Pepe Ahlqvist & Joel Ahlqvistia ravintola Carlosiin.

Jos vietät sinkkuiltaa, mutta et halua viettää sitä enää ensi vuonna (tai haluat vain hauskan illan):

Suuntaa itsevarmat askeleesi kulttuuritila Nuijamieheen, jossa alkaa perjantaina 14.2. klo 18 pikadeittailua ja muuta ohjelmaa. Sinkuille suunnattu ilta löytyy myös Giggling Marlinista, jossa pääsee tutustumaan muihin sinkkuihin.

Jos vietätte ystävänpäivää kaveriporukalla:

Jännittäviä elämyksiä voi lähteä etsimään pakohuoneista: TrueEscape tai Room Escape, jossa erikoishinta opiskelijakortilla. Valmiista ohjelmasta voi nauttia myös Amarillossa järjestettävässä Can you feel the love tonight -tapahtumassa, jonne voit mennä riippumatta oletko sinkku, varattu vai jotain siltä väliltä. Ohjelmaan kuuluu mm Burleski esitys ja Disco Inferno.

Jos ulkoilu on mielestäsi paras tapa viettää päivä (vaatii autoa):

Lappeenrannan lähialueilta löytyy hyviä retkeilymahdollisuuksia ja laavuja Hämmäuteensuolta, Haikkaanlahdesta ja Myllymäestä. Joten nappaa seuraa ja eväät mukaan ja lähde nauttimaan ulkoilmasta. Myllymäestä löytyy myös laskettelukeskus. Jos sää ei suosi, nappaa ystävät mukaan kiipeilemään Boulder Saimaaseen. Jos kaipaatte jotain vielä erikoisempaa, niin Lappeen harjulta löytyy lauantaina 15.2. peltopilkin maailmanmestaruuskilpailut.

Jos aiot viimeinkin suunnata teatteriin:

Perjantaina 14.2. klo 18.30 alkaa Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä sekä klo 19 alkaa Liian paksu perhoseksi. Lauantaina klo 13 alkaa Liian paksu perhoseksi, klo 13.30 Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä sekä klo 19 Verkossa. Verkossa-näytelmästä voi lukea lisää täältä ja Liian paksu perhoseksi -näytelmästä täältä. Koko Lappeenrannan kaupunginteatterin ohjelmisto löytyy täältä.

Ystävänpäivä ei välttämättä ei välttämättä ole sinulle tärkeä päivä, mutta voit ottaa sen syynä nähdä kavereita tai tehdä jotain normaalista poikkeavaa. Jos haluat jäädä kotiin, niin sekin on ok.


Oona Tuomisto

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja ja uskoo, että ystävänpäivästä voi nauttia sinkkunakin.

Jaa:

Lisää luettavaa

Sopisiko soluasunto?

Opiskelijoiden keskuudessa on havaittavissa jo pitkään jatkunut trendi: soluasuntojen kysyntä ja siten myös niiden määrä on laskussa (Helsingin Sanomat). Soluja muutetaan yksiöiksi, koska nykyopiskelijat haluavat oman keittiön ja rauhaa. Kelan