skip to Main Content

Palvelut

Neuvonta

Neuvontaa saa LTKY:n toimistolta sekä sähköpostilla.

Avustukset

Ainakin tällä hetkellä myös yhdistykset voivat anoa projektiavustuksia tapahtumiinsa tai tempauksiinsa.

Webropol

Killat voivat teettää omia Webropol –kyselyitään LTKY:n kautta sihteerin tuntipalkkaa vastaan.

Muut

Pakettiauto

Pakettiauto on käytössä killoille ja kerhoille. Ajo-oikeus on kahdella henkilöllä yhdistystä kohden. Lisätietoa pakettiauton hinnoista ja käytöstä saa jäsenpalvelusihteeriltä.

Termarit ja lämpölaatikot

Termarit ja lämpölaatikot ovat jäsenistölle ilmaisia. Termoskannuja ja lämpölaatikoita voi varata ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin. Varatut termoskannut ja lämpölaatikot ovat noudettavissa toimistolta ennalta sovittuna aikana tai toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14). Lämpölaatikoita on 2 kpl, pieniä termareita 2 kpl ja isoja 2 kpl.

Patjat

Syksyllä 2016 sattuneen vesivahingon vuoksi patjojen määrää jouduttiin vähentämään, joten määrä on entistä pienempi. Jos killalle esiintyy tarvetta patjoille esim. kursiovieraiden majoittamiseen ota yhteyttä jasenpalvelusihteeri@ltky.fi.

Tilat

Kellari

Killat saavat käyttää kellaria jäsenhintaan.

Kellari on Ylioppilastalon kellarikerroksessa sijaitseva tila, joka sopii esimerkiksi sitsaamiseen tai yleiseen illanviettoon. Kellaria voi vuokrata LTKY:n jäsenet sekä ulkopuoliset henkilöt. Jäsenille Kellarin hinnat ovat edullisemmat. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Sauna ja –kabinetti

Sauna ja –kabinetti on varattavissa killoille jäsenhintaan.

Sauna ja saunakabinetti ovat Kellarin yhteydessä löytyvät pienemmät tilat, joiden varustukseen kuuluvat saunan lisäksi esimerkiksi suuri televisio ja ruoanlaittovälineet. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Kokoustila

Toimiston ”neukkarin” saa varata halutessaan.

Back To Top