Tapahtumat

Pikkupikkujoulut 8.12.

LTKY:n ja TEK:n Pikkupikkujoulut. To 8.12. / TEK Lounge / Klo 11-14.
Kaikki LTKY:n jäsenet ovat tervetulleita, tarjolla jouluista purtavaa sekä joulukorttien askartelua. Tervetuloa!

Tervetuloa LTKY:n ja TEK:n yhteisiin Pikkupikkujouluihin! TEK Loungessa tarjoillaan jouluisia herkkuja ja voit askarrella joulukortteja. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ja paikalle voi tulla hyvin matalalla kynnyksellä tapaamaan kavereita ja uusia ihmisiä.
Tule poikkeamaan! 

LTKY Tiedottaa

Jäsenpalvelukysely

Vastaa LTKY:n jäsenpalvelukyselyyn ja anna meille palautetta! Palautetta antamalla voit auttaa kehittämään LTKY:n toimintaa ja yliopistolla tarjottavia palveluita. Kysely on anonyymi ja auki 1.12.2022 asti. Kyselyyn suomeksi pääset täältä.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

LTKY:n perinteinen itsenäisyyspäivän soihtukulkue järjestetään jälleen 6.12.! Kulkue lähtee liikkeelle klo 18:00 Lappeenrannan Kauppatorilta ja päättyy Sankarihautausmaalla järjestettävään muistotilaisuuteen. Saavu siis paikalle juhlistamaan maamme itsenäisyyttä perinteiseen ja arvokkaaseen sävyyn.

Bussikuljetus tapahtumaan lähtee yliopistolta klo 17:15 ja kulkee bussin 5 reittiä. Paluubussi lähtee takaisin yliopistolle kulkueen jälkeen klo 19:00. Lisätietoja Facebook-tapahtumasta

DC: Siisti ulkovaatetus ja teekkari/kylteri/ylioppilaslakki (EI fuksilakkia). Tapahtuma on kokonaisuudessaan ulkona, joten pukeuduthan säänmukaisesti ja lämpimästi. 

Lappeenrannan kaupunki

Joulutori aukeaa 3.12.

Lappeenrannan Joulutori ja tutut punaiset joulumökit ilahduttavat jälleen Kauppatorilla 3.–23.12.2022. Joulutori on avoinna tiistaista torstaihin klo 10–17, perjantaisin klo 10–19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–14.

Joulutorilla voi tehdä ostoksia pukinkonttiin tai joulupöytään sekä nauttia tunnelmasta ja joulun odotuksesta. Joulutorin punaisista mökeistä löytyy pienyrittäjiä, käsityöläisiä, herkkuja, design-tuotteita sekä paljon muuta.

Joulutori avataan 3.12.2022 klo 10 Kauppatorin Joulunavauksessa, jossa on ohjelmaa kaikenikäisille.

Muuta ajankohtaista

YHES-kohtaamispaikka

Hei opiskelija! Kaipaatko seuraa ja rentoa ajanviettoa opiskelujen vastapainoksi? Oletko muuttanut Lappeenrantaan opintojen takia ja haluaisit tutustua uusiin ihmisiin?

Tuu viettämään aikaa opiskelijoiden YHES-kohtaamispaikalle! YHES-kohtaamispaikat ovat maksuttomia ja avoimia, tarjolla on aina kahvia, teetä, pientä syötävää ja juttuseuraa. Meillä on myös lautapelejä ja ajoittain erilaisia teemailtoja, joten tekemistäkin löytyy sitä kaipaaville. Tuu sellaisena kun olet, vietetään aikaa yhes!

Opiskelijoiden YHES-kohtaamispaikka avoinna joka keskiviikko klo 17.30-19.30 osoitteessa Punkkerikatu 5 (LOASin kerhotilat) 14.12. asti.

Nyyti: Apua yksinäisyyteen on saatavilla ympäri vuoden

Vuoden loppu voi joskus tuntua vuoden yksinäisimmältä ajalta. Opinnoissa voi tulla taukoa, mutta yksinäisyydessä ei. Päinvastoin yksinäisyyden kokemukset saattavat jopa voimistua tänä vuodenaikana. 

Yksinäisyys koskettaa liian montaa opiskelijaa. Älä jää yksin - apua on tarjolla! yksinäisyystyökorkeakoulussa.fi

Muistathan, että apua yksinäisyyteen on saatavilla – ympäri vuoden! Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke tarjoaa opiskelijoille kahdenkeskistä keskustelutukea ympäri vuoden. Palveluun ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja, vaan apua on saatavilla nopeasti.  Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkosivujen kautta!

Monesti yksinäisyyden keskellä apua on myös omien kokemusten jakamisesta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ilmoittautuminen kevään ensimmäisiin Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmiin on myös käynnistynyt. Voit valita joko Discordissa tai Zoomissa kokoontuvan ryhmän välillä, molemmat käynnistyvät tammikuussa. Lisätiedot myös vertaisryhmistä löydät verkkosivujemme kautta.

Nyytin Chatit