LTKY tiedottaa

LTKY toivottaa kaikille hyvää uuden lukuvuoden alkua! Uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi joka toinen keskiviikko ja pitää sisällään tietoa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista ja muistettavista asioista. 

Tapahtumat

Digitalize and Automate

Efecte järjestää syyskuussa yhden vuoden suurimmista virtuaalisista teknologia-alan tapahtumista “Digitalize and Automate 2022.” Tapahtuma järjestetään 27.-28.9. ja osallistuminen on täysin ilmaista. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki löytyy täältä

Harrastamaan

Moveo Jäsenyys

Moveon uudet liikuntakalenterit on julkaistu ja jäsenyyden voit ostaa LUT shopista. Jäsenyys oikeuttaa käyttämään kuntosalia sekä osallistumaan palloiluvuoroille ja ryhmäliikuntatunneille.

LUT-yliopiston terveiset

LUT & LAB Urapalvelut

LUT & LAB Urapalvelut toivottavat mahtavaa alkanutta lukuvuotta! Tuemme opiskelijoita urasuunnittelussa ja työnhaussa. Löydät kaikki palvelumme 
JobTeaserista, johon pääset kirjautumaan LUT tai LAB-sähköpostilla ja salasanalla. Kannattaa toimia pian, jotta ehdit mukaan esim. seuraaviin:

Lisäksi tarjolla myös:

Stipendihaku hyvin menestyneille opiskelijoille

LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiö on päättänyt julistaa perusopiskelijoiden haettavaksi enintään 20 kpl 1.000 euron suuruisia stipendejä. Stipendien jakoperusteena käytetään pääasiassa erinomaista opintomenestystä (ka väh. 3,8), mutta myös muita seikkoja huomioidaan, mm. vuosittain suoritettujen opintopisteiden määrä, vaihto-opinnot ja tieteellinen tutkimus. 
Apurahaa haetaan lomakkeella (”hyvin menestynyt perusopiskelija”), joka on tulostettavissa tukisäätiön sivuilta osoitteesta lut-tukisaatio.fi

 

Muuta ajankohtaista

YHTS Maksu

Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijoiden terveydenhoitomaksun Kelalle 30.9. mennessä. Kätevin tapa on maksaa se OmaKelassa. Lisätietoa Kelasta.

Aalef rekrytoi

Aalef etsii Yololle osa-aikaista kassanhoitajaa, työaika n. 4h päivässä. Töitä olisi tarjolla ma-pe klo 11-15, mutta ajoista voidaan myös neuvotella tarkemmin. Työstä maksetaan palkkaa (10,55€/h) ja siihen sisältyy myös lounas. Työ sopii hyvin opiskelijalle, jolla on väljyyttä opinnoissa. Hyvä englannin kielen osaaminen, suomi ei välttämätön. Lisätietoja ja hakemukset [email protected] 

Nyytin Chatit

Alive on LTKY:n oma verkkomedia, jonka sisältö koostuu opiskelijaelämään liittyvistä mielipidekirjotuksista ja artikkeleista. Löydä uusia ajatuksia, mielipiteitä ja ajankohtaista tekemistä, tai kirjoita itse!