LTKY Tiedottaa

Toimiston joulunajan aukioloajat

LTKY:n toimisto Lappeenrannassa on suljettu 22.12.2022 – 3.1.2023. Tammikuun ensimmäisellä viikolla toimisto on auki ke ja to 4.-5.1. klo 12-14. Loppiaisena 6.1. toimisto on suljettu. Normaaleihin aukioloaikoihin palataan 9.1. 

Uusi hallitus valittu

Edustajiston kokouksessa to 1.12. valittiin LTKY:n uusi hallitus vuodelle 2023 sekä edustajiston puheenjohtajat. LTKY:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lari Vanhala. Hallituksen jäseniksi valittiin Robin Karlsson, Erik Kuitunen, Anselmi Auramo, Pinla Nokkanen, Suvi-Tuuli Ryhänen ja Niilo Hendolin. 

Kokouksessa valittiin myös edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2023. Edustajiston puheenjohtajiksi valittiin Suvi-Tuuli Poikonen, Mette Hyytiäinen ja Yannick Schuurmans. 

Sponsoroi Punamustan kappaleita

Punamustan uusi painos on melkein valmis ja jälleen kerran biisejä on mahdollisuus lähteä sponsoroimaan. Sponsorointi maksaa 50 € ja sillä saat nimesi/nimimerkkisi näkyviin haluamasi kappaleen kohdalle. Voit sponsoroida kappaleita täyttämällä tämän lomakkeen.
Lomake on avoinna 18.12. klo 16:00 saakka, jonka jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin vastanneisiin. Maksuohjeet lähetämme heille, jotka pääsevät sponsoroimaan kappaleita. 

LUT-yliopiston terveiset

Ilmoittaudu kursseille 26.12. mennessä ja osallistut arvontaan

Opintojaksoille ilmoittautuminen on käynnistynyt Sisussa 1.12., ilmoittautuminen 3. periodilla alkaville opintojaksoille päättyy 9.1.2023 klo 23.59. Muistathan hoitaa ilmoittautumisen kuntoon jo hyvissä ajoin ennen sen päättymistä! Tämän lukuvuoden aikana jokaisen periodin ilmoittautumisten yhteydessä arvotaan 30 euron Aalefin lahjakortteja niiden kesken, jotka ovat hoitaneet kaikki ilmoittautumisensa hyväksyttyyn tilaan kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Lahjakorttiarpajaisiin osallistuvat ne, jotka ovat ilmoittautuneet 3. periodin kursseille viimeistään 26.12. Lisätietoja eLutissa. 

Muuta ajankohtaista

Kansainväliset Kauneimmat Joululaulut

Kansainväliset kauneimmat joululaulut eli joululauluja englanniksi ja ehkä muillakin kielillä Sammonlahden kirkossa (Hietakallionkatu 7, Lpr) torstaina 15.12. klo 18. Mukana esiintymässä myös Resonanssi -kuoro. Tilaisuuden jälkeen tarjolla glögiä, kahvia, teetä sekä torttuja ja pipareita.
Lämpimästi tervetuloa! 

YTHS: TerveysStartti kysely

Ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarkoitutetussa TerveysStartissa kartoitetaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista terveydentilaasi, keskeisiä terveyskäyttäytymisen piirteitä sekä terveyteen, terveyskäyttäytymiseen ja opiskelukykyyn liittyviä tekijöitä. Lue lisää