Uutiskirje sisältää tärkeää tietoa tulevista tapahtumista ja muista opiskelijoita koskevista asioista Lappeenrannan LUT yliopiston opiskelijoille.

LTKY tiedottaa

Teekkarilakkitilaus


Missasitko teekkarilakkien ensimmäisen tilauskierroksen? Ei hätää, vielä et ole jäämässä ilman teekkarilakkia, sillä toinen tilauskierros on vielä auki! Deadline tälle toiselle tilauskierrokselle on 31.1.2023. 

Lakki maksaa syksyllä 2022 ja keväällä 2023 aloittaneille opiskelijoille 140e ja muille tieteenharjoittajille 150e. Teekkarilakin pääset tilaamaan LTKY:n kaupasta. Lakki maksetaan tilauksen yhteydessä ja ne saapuvat toimistolle noin pari viikkoa ennen Wappua. Fukseille lakit jaetaan Wappuaattona teekkarikasteen jälkeen, vanhemmat opiskelijat voivat noutaa lakkinsa niiden saavuttua LTKY:n toimistolta tai pyytää niiden postittamista.

Kylterilakki eli Lappeenrannan kauppatieteilijöiden lakki on ylioppilaslakki, jossa lyyra on vaihdettu ylioppilaskunnan tunnuksen kokardiin. Kokardin hinta on 20€ ja niitä voi ostaa LTKY:n nettikaupasta ja toimistolta. 

LTKY hakee projektikoordinaattoria 

Haluatko olla mukana järjestämässä vuoden mahtavinta juhlaviikkoa ja rouheimpia pukujuhlia? LTKY hakee nyt projektikoordinaattoria toteuttamaan vuosijuhlia.

Projektikoordinaattori on projektityöntekijä, jonka tehtäviin kuuluu LTKY:n 54. vuosijuhlien ja juhlia edeltävän juhlaviikon suunnittelu ja käytännön järjestelyistä vastaaminen. Vuosijuhlia vietetään 28.10.2023. Tehtävästä maksetaan projektikorvaus 1000€. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet löydät täältä.

 

Harrastamaan

Moveo kevät 2023

Moveon uudet liikuntakalenterit on julkaistu. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja sekä itsenäisesti varattavia vuoroja. Lisäksi tarjolla on myös etäliikuntatunteja ZOOMissa. 

Moveon jäsenyys on 30e lukukausi ja se oikeuttaa käyttämään kuntosalia ja osallistumaan ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille. Jäsenyyden voit ostaa LUT Shopista.  

Hobbla Sports Network

Haluaisitko pelata tennistä, mutta seinä ei enää anna tarpeeksi vastusta? Oletko miettinyt harrastamista porukalla, mutta porukka puuttuu? Kokoa porukka kasaan Hobbla Sports Networkissa!

Hobbla Sports Network on sivusto, josta löytyy erilaisia harrastusryhmiä ja tapahtumia, joihin kiinnostuneet voivat liittyä. Sivuston avulla voit löytää oman tasoista seuraa harrastuksiin ja urheiluun luomalla omia tapahtumia ja harrastusryhmiä, tai liittymällä olemassa oleviin. Myös harrasteyhdistykset voivat liittyä ja luoda tapahtumia omille jäsenilleen.

Hobbla Sports Network on tarkoitettu kaikille opiskelijoille.

 

Lappeenrannan kaupunki

Kesällä harjoitteluun kaupungille 

Totuttuun tapaan kaupunki tarjoaa – muiden kesätöiden lisäksi – tänäkin kesänä ainakin kymmenkunta kesäharjoittelupaikkaa organisaatiossaan. Lappeenrannan kaupunki tarjoaa harjoittelupaikkoja muun muassa elinvoimatiimissä, viestinnässä ja markkinoinnissa, kaupunkisuunnittelussa, yhdyskuntatekniikassa sekä kulttuurin ja liikunnan parissa.  Pääsääntöisesti harjoitteluaika on kesäkuukausina ja kestää 1–3 kuukautta, joissakin paikoissa voidaan harjoittelijaa tarvita jo aiemmin. 

Haut ovat jo osin auenneet ja ilmoituksia lisätään sitä mukaa, kun lisää paikkoja aukeaa. Hakemuksen voi jättää Kuntarekry-palvelussa, jossa on myös tarkemmat tiedot harjoittelupaikoista. Haut päättyvät helmikuussa.

 

LUT-yliopiston terveiset

Tuutorihaku on nyt avoinna!


Tuutoreita tarvitaan sekä suomalaisille tutkinto-opiskelijoille että ulkomaalaisille vaihto- ja tutkinto- opiskelijoille lukuvuodeksi 2023–2024 kaikille koulutusohjelmille. Tuutorihaku on auki 10.2.2023 saakka ja lopullisista tuutorivalinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 17.3. mennessä.

Haku on auki niin uusille tuutoriksi haluaville kuin vanhoille jo kerran tai useammin tuutoroineille. Haemme tuutoreita myös syksyllä aloittaville yhteiskuntatieteiden opiskelijoille. Tuutorihakuun liittyen järjestetään tuutorihakuinfo ma 6.2. Lisätietoja tuutoroinnista luettavissa eLUTissa.

Tuutoriksi voi hakea täyttämällä tuutorihaun Webropol-lomakkeen


Urapalvelut tiedottaa

LUT & LAB Urapalvelut toivottaa hyvää alkanutta vuotta! Rekisteröidy JobTeaseriin LUTin tai LABin sähköpostilla & salasanalla ja ilmoittaudu mukaan kevään koulutuksiin ja rekrytointitapahtumiin tai lue lisätietoja Career Cafésta ja yksilöohjauksesta! 

Jos tarvitset tukea esim. CV:si päivittämiseen tai taitojesi havaitsemiseen Find Your Career -alustamme auttaa sinua 24/7! Urapalvelut tavoittaa myös sähköpostitse [email protected]