AnkkuriTapahtumat

Yrityspäivät 2021 virtuaalisena 3. – 4.2.2021!

Yrityspäivät on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kaksipäiväinen kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan Tampereen yliopiston kampuksilla. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti 3.– 4.2.2021 Yrityspäivien nettisivuilla osoitteessa www.yrityspaivat.com. Tapahtuma on kaikille korkeakouluopiskelijoille avoin eikä erillistä ennakkoilmoittautumista tapahtumaan tarvita. Tapahtuma on käynnissä molempina päivinä klo 10—16 ja tänä aikana nettisivuilla on käynnissä myös livestream, joka sisältää ajankohtaista ja viihdyttävää työnhakuun liittyvää sisältöä. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu lähes 80 yritystä, jotka etsivät uusia osaajia niin kesätöihin kuin vakituisiin töihin, sekä harjoittelun tai lopputyön tekijöitä. Tartu siis tilaisuuteen ja suuntaa ensi viikolla 3. – ja 4.2. osoitteeseen www.yrityspaivat.com ja tule esittelemään sekä itsesi että osaamisesi, ja hanki unelmiesi työ! Tarkemmat löytyvät Yrityspäivien nettisivuilta, nähdään Yrityspäivillä!

 

LTKY tiedottaa
Ankkuri

Tilaa teekkarilakkisi nyt!

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa tänä syksynä opintonsa aloittaneille 134 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle toiselle lakkien tilauskierrokselle on 4.2.2021. Tämä on viimeinen tilaisuus tilata lakki Wapuksi 2021! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla [email protected].

Lakin pääsee tilaamaan täältä

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Maksa terveydenhoitomaksu heti!

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Maksu on 35,80 euroa lukukaudessa vuonna 2021. Se maksetaan Kelalle lukukausittain eli 2 kertaa vuodessa. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti. Kevätlukukauden eräpäivä on 31.1., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi.
Jos olet maksanut syksyllä ylioppilaskunnan jäsenmaksun, se ei ole sisältänyt kevätlukukauden 2021 terveydenhoitomaksua. 
Jos et maksa terveydenhoitomaksua eräpäivään mennessä, Kela muistuttaa maksun maksamisesta. Jos terveydenhoitomaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, Kela perii 5 euron kiinteän viivästymismaksun. Jos et maksa terveydenhoitomaksua maksumuistutuksen jälkeenkään, Kela voi kuitata eli vähentää maksun ja viivästymismaksun opintorahasta ilman suostumustasi. 

Katso täältä ohjeet maksamiseen täältä!

 

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki työllistää yli 130 nuorta kesätöihin – kesätyöpaikat tulevat hakuun 1. helmikuuta

Lappeenrannan kaupunki työllistää tulevana kesänä yli 130 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätöitä on tarjolla muun muassa kulttuurin, liikunnan, nuorisotoimen, matkailun ja ympäristönhoidon tehtävissä.

Kaikki kesätyöpaikat tulevat tänä vuonna haettavaksi samaan aikaan. Kaupungin kesätöihin voi hakea maanantaista 1.2. alkaen sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakuaikojen pituudet vaihtelevat tehtäväkohtaisesti. 

 

LUT-yliopiston terveiset

Tuutorihaku lukuvuodelle 2021-2022 on nyt avoinna!

Tuutoreita tarvitaan sekä suomalaisille tutkinto-opiskelijoille että ulkomaalaisille vaihto- ja tutkinto-opiskelijoille lukuvuodeksi 2021–2022. Tuutoriksi voi hakea täyttämällä tuutorihaun Webropol lomakkeen. Haku sulkeutuu 7.2.2021. Hakuajan sulkeuduttua kaikki hakijat kutsutaan haastatteluihin, joiden jälkeen hakijoille ilmoitetaan lopullisista tuutorivalinnoista. Lisätietoa tuutoroinnista löytyy uni.lut-sivustolta -> Opintojen ohjaus ja opintoneuvonta.

Tuutorihakuinfo järjestetään 1.2. klo 14 alkaen Zoomissa.

Tuutorihakuun liittyviä lisätietoja voi tiedustella myös tuutorointisihteeriltä:

Roosa Hynninen

[email protected]

Sinustako jäsen LUTin Abitiimiin?

Abitiimi on LUTin opiskelijoista koostuva markkinointitiimi, joka kiertää lukioissa ympäri Suomen kertomassa, miksi juuri meille kannattaa hakea opiskelemaan. Tiimi toimii osana yliopiston viestintä- ja markkinointiyksikköä ja on merkittävässä roolissa hakijamarkkinoinnissa. Kuka tahansa LUTin opiskelija voi hakea tiimin jäseneksi.

Mitä odotamme hakijalta:
– Aito innostus yliopistoa kohtaan ja halu kertoa siitä myös muille
– Tiimityötaitoja
– Joustavuutta
– Ajokorttia
– Sitoutumista aikatauluihin ja yhteisiin tavoitteisiin

Etuna sinulle on myös, jos sinulla on kokemusta:
– Blogitekstien kirjoittamisesta
– Somesisältöjen tuotannosta
– Valokuvaamisesta tai videoiden tekemisestä
– Esiintymisestä yleisön edessä

 Mitä tarjoamme:
– Osa-aikaista työtä n. 8–10 tuntia viikossa (elokuun puoliväli 2021 – huhtikuu 2022)
– Yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisen palkan, n. 500€/kk
– Ammattimaisen esiintymiskoulutuksen
– Arvokasta työkokemusta markkinoinnin eri tehtävistä
– Luovan ja energisen työympäristön

Mistä työ koostuu:
– Lukioinfot ympäri Suomen
– Somesisältöjen tuottaminen (blogi, videot, Instagram, Snapchat, TikTok)
– Messut ja jatkokoulutuspäivät
– Muu avustava työ liittyen hakijamarkkinointiin

Hakuinfo kiinnostuneille järjestetään torstaina 4.2.2020 klo 13:00-14:00 etätilaisuutena.

Hakuinfoon voi osallistua Zoomissa: https://lut.zoom.us/j/66258788757 Meeting ID: 662 5878 8757.

Lähetä hakemus 14.2.2020 mennessä osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää: työhakemus, CV ja 1 minuutin pituinen video aiheesta “Miksi hakea LUTiin?” (video toimitettava linkkinä esim. Youtubeen, ei liitetiedostona). 

Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 7 ja 8 (15.2.–26.2.2020).

Lisätiedot ja kysymykset: Abitiimin tiiminvetäjä Niilo Hendolin, [email protected] 

 

Muuta ajankohtaista

Hae stipendiä!

Kansainvälinen Zonta International palvelujärjestö jakaa vuonna 2021 8.000 euron suuruisia Women in Technology -stipendejä IT-alan naisopiskelijoille.  Haku on parasta aikaa käynnissä ja päättyy 31.1.2021.  Stipendiä haetaan sähköisesti suoraan ZI-järjestöltä.  Tässä lisätietoja stipendiohjelmasta: http://www.zonta.org/Web/Programs/Education/Women_in_Technology_Scholarship.aspx

NUOTTI – valmennus 16 – 29 – vuotiaille nuorille

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuoren kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä. Valmentaja ja nuori pitävät yhteyttä myös tapaamisten välissä.

Valmentajan avulla nuori

• ymmärtää omat vahvuutensa ja taitonsa
• innostuu suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan
• pystyy ottamaan konkreettisia askelia kohti opiskelu- ja työelämää.

Valmennuksen tarkempi toteutus suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valmennus on nuorelle maksutonta. 
Lisää tietoa täältä.