LTKY tiedottaa


LTKY etsii varaedustajia Kollegioon sekä LES akateemiseen neuvostoon

Yliopistokollegioon haetaan 2 varaedustajaa. Kollegion tehtäviä ovat muun muassa päättää hallituksen jäsenmäärästä sekä hallituksen ja sen jäsenten toimikauden pituudesta, valita jäsenet yliopiston hallitukseen ja vahvistaa yliopiston tilinpäätös ja toimintakertomus sekä päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja rehtorille.LES akateemiseen neuvostoon haetaan 2 varaedustajaa. LES akateemiseen neuvostoon voivat hakea energiatekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan ja ympäristötekniikan opiskelijat. Akateeminen neuvosto päättää yksikön asioista yhdessä schoolin johdon kanssa.Päätökset HallOpEd paikoista tehdään LTKY:n edustajiston kokouksessa ja uudet hallopedit koulutetaan joulukuun aikana.
Hakuaika: 11.11.2020 – 1.12.2020
Lue lisäähalloped.fi tai kysy edunvalvonta@ltky.


Vastaa jäsenkyselyyn!

Jokavuotinen jäsenkysely on taas täällä ja tarvitsemme toimintamme kehittämiseksi jälleen palautetta teiltä, meidän jäseniltämme. Kyselyn lopussa on myös mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa vastanneiden kesken arvotaan LUTin collegepaita. Vastaukset ovat anonyymejä ja niitä hyödynnetään vain LTKY:n sekä sidosryhmien toiminnan kehittämiseen. Vastauksesi on meille tärkeä, joten vastaathan 01.12.2020 mennessä.
Linkki kyselyyn: Jäsenkysely 2020

Tilaa teekkarilakkisi nyt!

Ensimmäisen tilauserän deadline lähestyy! Käy sovittamassa lakkia toimistolla ja tilaa heti! Lakki maksaa tänä syksynä opintonsa aloittaneille 126 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline ensimmäiselle lakkien tilauskierrokselle on 3.12.2020. Tämän jälkeen tilatut lakit ovat kalliimpia! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla [email protected].

Lakin pääsee tilaamaan täältä!

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

 

Harrastamaan

Nationaali Kyykkä Liigan (NKL) ilmoittautuminen on avattu!

Talvi lähestyy ja Nationaali Kyykkä Liigan (NKL) ilmoittautuminen kaudelle 2021 on avattu. Kerää kasaan 6-12 hengen joukkue ja tule kokemaan kyykkäämisen riemu. Mukaan voi lähteä ilman aiempaa kokemusta! Kokoa joukkue kasaan ja ilmoittaudu mukaan 13.12.2020 mennessä linkistä. Lisää tietoa NKL:stä löydät Facebookista.

 

Lappeenrannan kaupunki

Suomen itä valokuvissa -näyttely auki Etelä-Karjalan museossa

Suomen itä valokuvissa on hauska ja haikea tarina ihmisistä, luonnosta ja rajoista. Näyttely kartoittaa myyttisen Savon, Karjalan ja Kainuun kuvastoa 1860-luvulta alkaen. Suomen itä valokuvissa -näyttely on esillä Etelä-Karjalan museossa 14.11.2020 – 11.4.2021.
Lisää tietoa täältä.

 

LUT-yliopiston terveiset

Mikä liikuttaa sinua?

LABin ja LUTin tuki- ja hyvinvointipalvelut järjestävät syksyn piristeeksi ”Mikä liikuttaa sinua?” -hyvinvointiluentosarjan torstaisin (19.11-10.12.) klo 15-15.45 Teamsin kautta. Luennot ovat suunnattu kaikille aiheista kiinnostuneille, sekä opiskelijoille että henkilöstölle. Jokainen kerta sisältää alustuksen aiheeseen, käytännön vinkkejä, sekä aikaa kysymyksille ja keskusteluun. 
Aika:

  • 3.12. Stressinhallinta ja palautuminen, opintopsykologit Aino Elomäki ja Janita Suni
  • 10.12. Fysiologiset säätelymekanismit ja opiskelu, liikuntakoordinaattori Pekko Pirhonen ja liikunta-asiantuntija Markus Halonen 

 

Muuta ajankohtaista

Hae TEKin opiskelijaedustajaksi vuodeksi 2021

Haluatko valtaa, verkostoja ja asiantuntemusta? Haluatko päästä vaikuttamaan valtakunnallisesti merkittävän ja vaikutusvaltaisen toimijan linjauksiin? Hae viimeistään 26.11.!
Hakukelpoisia ovat kaikki TEKin opiskelijajäsenet ja piskelijaedustajat nimitetään vain vuodeksi kerrallaan Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Kokemusta tärkeämpää on innostus ja motivaatio tulla mukaan toimintaan, vaikuttaa asioihin sekä oppia uutta. 

Lisää tietoa täältä!


Nyytin syksyn chatit ja ryhmät


Joulukuu
ti 1.12.   Miten välttää vertailua toisiin?
to 3.12.  Miten olla myötätuntoinen itseään kohtaan?
ti.8.12.   Miten vahvistaa uskoa omiin kykyihin?
to 10.12. Can you hear me, S.O.S?
ti 15.12.   Masennus ja opinnot
to 17.12.  Ahdistus ja opinnot
ti 22.12 . Nytt år, nya krafter?

Vaikuta Nyytin toimintaan – vastaa kyselyyn!

 
Vaikuta Nyyti ry:n toimintaan vastaamalla kyselyymme. Mielipiteesi on meille tärkeä. Kyselyyn vastaaminen kestää arviolta 10 minuuttia.
 
Palvelevatko verkkopohjaiset ryhmächatit, vertaiskeskustelutuokiot, ajanhallintaryhmät ja Elämäntaitokurssi? Innostavatko some-sisällöt? Mitä sinä kaipaat?
 
Jokaista vastattua kyselyä kohti Nyyti lahjoittaa 25 senttiä Suomen 4H-liiton Taimiteko-toiminnalle, joka istuttamalla puita kasvattaa Suomen hiilinieluja ja työllistää nuoria. Tuhannella vastauksella istutetaan sata puuta ja kompensoidaan 23.260 kilogramman edestä hiilidioksidipäästöjä. Olethan mukana!
 
Vastaa kyselyyn 30.11. mennessä: 
https://q.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely–opiskelijat–2020