LTKY tiedottaa

OLS-kysely

Vuosittainen OLS (opetuksen laatuselvitys) kysely on julkaistu ja erityisesti tänä vuonna teidän jokaisen vastaus on erittäin arvokas. Meitä ylioppilaskunnassa sekä LUTilla kiinnostaa millaisena opiskelijat näkevät opiskelun uuden normaalin pandemian jälkeen sekä ylipäätään opiskelijoiden kokemukset opiskelusta LUTissa. Anna siis äänesi kuulua!Arvokkaan vastauksesi lisäksi, sinulla on mahdollisuus voittaa iPad sekä leffalippuja! Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min. Arvonnan voittajat ja tulokset julkaistaan Palautteesta tekoihin -tilaisuudessa 31.3., johon olette lämpimästi tervetulleita. Kehitetään yhdessä LUTia ja palautekulttuuria!

Vastaa kyselyyn täällä!

 

Aalef

Aalef hakee opiskelijoita vaikuttamaan!

Hei opiskelija! Haluaisitko vaikuttaa konkreettisesti Aalefin ruokalistoihin? Onko sinulla jokin resepti tai tuoteidea, joka mielestäsi pitäisi saada ehdottomasti myös Aalefin ruokalistoille mukaan? Oletko valmis maistelemaan uutuuksia?

Jos vastasit kyllä; hae mukaan Aalefin uuteen kehitysraatiin‼️

Uuden kehitysraadin tarkoituksena on ensisijaisesti kehittää Aalefin lounastarjontaa niin, että yhä useampi opiskelijoistamme haluaisi tulla Aalefille lounastamaan viikon jokaisena päivänä. Toivomme, että saamme kehitysraatiin etenkin kasvis- ja vegaani ruoan kehittämisestä innostuneita opiskelijoita, mutta myös sekasyöjiä.

Kehitysraadin on tarkoitus kokoontua yhteen n. 2-3 kertaa kevään 2021 aikana ja mukaan valitsemme max. 10 henkilöä koronarajoitukset huomioiden. 

Jos kiinnostuit ja haluat päästä vaikuttamaan konkreettisella tasolla Aalefin toimintaan, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].fi viimeistään 26.2 ja kerro lyhyesti miksi juuri sinä haluaisit mukaan Aalefin kehitysraatiin!

 

LUT-yliopiston terveiset

Summer Job Talent Bank rekrytointitapahtuma

Etsitkö kesätöitä?
Summer Job Talent Bank avaa työnantajille mahdollisuuden löytää Sinut ansioluettelosi avulla ja ottaa suoraan yhteyttä kesätyöpaikkojen tiimoilta. Osallistu tapahtumaan JobTeaserissa: täydennä oma JobTeaser-profiilisi ja lataa tapahtumaan sopiva CV rekrytoijien löydettäväksi.
Opiskelijoiden ilmoittautuminen on jo auki. Rekrytoijat pääsevät alustalle 15.3.-30.4.2021. Helppoa eikö?
Päivitä CV:si ja tee itsestäsi lyhyt esittelyvideo, rekisteröidy mukaan sekä tarkkaile sähköpostiasi ja vastaa puhelimeesi!
Kevään 2021 webinaarit ja workshopit

 

Muuta ajankohtaista

Skinnarilan kampuspapit

Skinnarilan kampuspapit Aki ja Sari päivystävät Discordissa keskiviikkoisin klo 10–12 ja torstaisin klo 12–14. Palvelimelle pääset tämän linkin kautta https://discord.gg/F4VhTFe . Linkki löytyy myös eCampus -palvelimelta campus-chaplains -kanavalta. 

Lisäksi voit ottaa yhteyttä kampuspappeihin maanantaisin klo 9–11 Lappeenrannan seurakuntayhtymän chatin kautta osoitteessa Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat – Lappeenrannan seurakunnat . Myös kaikkina muina aikoina Aki ja Sari ovat tavoitettavissa sähköpostilla tai puhelimitse (myös WhatsApp) – sovi vaikkapa Teams -tapaaminen: [email protected] ; 040 3126 704 tai [email protected] ; 040 3126 823. Kuulumisiin!

 

Stressinhallinnan oppeja lounastauolla = Lounas drop-in  

Onko sinun vaikea pitää taukoja etäopiskelussa? Lounastatko yksin näytön äärellä? Pyörivätkö ajatuksesi stressirataa, onko olosi kuormittunut ja keskittymisesi herpaantuu? Puolen tunnin Lounas drop-in:ssä opit olemaan enemmän läsnä lounaallasi. Lisäksi saat vertaistukea korona-arkeen.  Lounas drop-in pidetään tiistaisin klo 11.30–12.00 maalis–toukokuun 2021 aikana. Lounas drop-in sisältö on kaikilla tapaamiskerroilla samanlainen – osallistu yhteen tai halutessasi jokaiseen! 
Liity tästä: 2.3., 9.3., 16.3. 
Lisätietoja: yths.fi/lounasdropin

 

Eduhakkerit Akatemia

Suomen opetuksen kehittämisen verkosto, Eduhakkerit Akatemia 

Huom! Opiskelutaustallasi ei ole merkitystä, vaan sillä mitä haluat tehdä!

  • Onko sinulla kasvava sisäinen palo ja intohimoinen halu kehittää opetusta ja opetuskulttuuria?
  • Onko sinulla idea, jonka kehittämisessä tarvitset tukea ja ohjausta?
  • Kehittyykö sisälläsi ääni, jonka haluaisit saada kuulluksi ja jonka kuuleminen hyödyttäisi opettajia ja opiskelijoita, mutta sinulta puuttuu megafoni ja kanavat tavoittaa kuulijoita?
  • Haluatko verkostoitua sekä kokeneiden opetuksen kehittäjien että tulevaisuuden opetuksen kehittäjien kanssa, sekä käyttää aikaa yhdessä oppimiseen ja maailman muovaamiseen? 

Eduhakkerit Akatemia on täysin maksuton palvelu ja verkosto mukaan valituille. 

Eduhakkerit Akatemiaan hakeminen tai mukaan valituksi tuleminen ei sido sinua mihinkään. Voit koska tahansa hypätä pois kyydistä. Mikäli valintamme kohdistuu sinuun, aiomme tehdä kovasti töitä sen eteen, että yhteinen matkamme on sinulle niin hyödyllinen ja kannattava, että et halua keskeyttää sitä.

HAKU ON AUKI NYT! Hae mukaan 14.3.2021 mennessä!
Haku, ja lisätietoja aiheesta löytyy täältä

Lisätietoja aiheesta voi kysellä myös suoraan Teemu Heleniukselta.

Teemu Helenius,
Tietotekniikan opiskelija & Eduhakkerit Akatemian opiskelijoiden yhteyshenkilö
[email protected]
www.teemu-helenius.fi