Tapahtumat

Hyvinvointiviikko

Koko Lappeenrannan ja Lahden kampusten yhteistä hyvinvointiviikkoa vietetään viikolla 11: 15.-21.3. Kaikki viikon ohjelmat ovat avoinna koko kampusten väelle.Hyvinvointiviikko järjestetään yhteistyössä LTKYn, KOE Opiskelijakunnan, YTHS:n, MOVEOn, LUTin ja LABin kanssa. Lisäksi menossa mukana on opiskelijajärjestöjä ja kerhoja.
Ohjelma ja lisää tietoa löytyy Facebook-tapahtumasta.

 

LTKY tiedottaa

OLS-kysely

Vuosittainen OLS (opetuksen laatuselvitys) -kysely on vielä auki 17.3. asti  ja erityisesti tänä vuonna teidän jokaisen vastaus on erittäin arvokas. Meitä ylioppilaskunnassa sekä LUTilla kiinnostaa millaisena opiskelijat näkevät opiskelun uuden normaalin pandemian jälkeen sekä ylipäätään opiskelijoiden kokemukset opiskelusta LUTissa. Anna siis äänesi kuulua! Arvokkaan vastauksesi lisäksi, sinulla on mahdollisuus voittaa iPad sekä leffalippuja! Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min. Arvonnan voittajat ja tulokset julkaistaan Palautteesta tekoihin -tilaisuudessa 31.3., johon olette lämpimästi tervetulleita. 
Linkki kyselyyn: https://webropol.com/s/ols21

Kehitetään yhdessä LUTia ja palautekulttuuria!

LTKY:n kannanotto

LTKY julkaisi kannanoton LUTin etätenttimisen ja ylioppilaskuntaan suuntautuvan kommunikaation kehittämiseksi. Kannanotossa nostetaan esimerkiksi esiin puuttteet epäopetuksessa ja paperiset tentit, joita ei ole saatu sähköisiksi.
Lue kannanotto täältä!

 

Muuta ajankohtaista

Mitä toivot asuinalueeltasi?

Osana diplomityötä ja ”Digivetovoima – Asuin- ja elinympäristöjen vetovoimatekijöiden lisääminen ja esiintuonti digitaalisuutta hyödyntäen” hanketta on tarkoitus selvittää digitalisaation ja erilaisten vetovoimatekijöiden koettua yhteyttä nuorten aikuisten asuinpaikan valinnassa/tyytyväisyydessä. Vastaaminen vie noin 20 minuuttia ja voit tehdä sen täällä:
https://link.webropolsurveys.com/S/B7AC6FD5EE6B19FC

eCampus-discord

eCampus-discord kanava on tarkoitettu kaikkien kiltojen ja ainejärjestöjen yhteiseksi kohtaamispaikaksi.
Sieltä löytyy kanavia tieskaripeleille, opiskeluun, urheiluun ja etätapahtumiin. https://discord.gg/f9s2kb7ypt

Tutkimus elokuvamieltymyksistä

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen! Tämän pro gradu -tutkimuksen tarkoituksena on selvittää suomalaisten nuorten elokuvamieltymyksiä. Tutkimuksen on tilannut suomalainen elokuvayhtiö. Sinun vastauksesi voivat vaikuttaa siihen, minkälaisia elokuvia Suomessa tehdään tulevaisuudessa.

Vastauslomakkeeseen vastataan nimettömänä eikä yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaaminen on helppoa ja se kestää noin 5–15 minuuttia. Toivon, että vastaat kyselyyn pian, kuitenkin viimeistään 22.3.2021 mennessä.

Vastaamaan pääset tästä: https://link.webropol.com/s/elokuvamieltymykset

Suuret kiitokset tutkimukseen osallistumisesta!