Tapahtumat

Lappeenrannan Joulutori aukeaa Kauppatorilla lauantaina 4.12.

Lappeenrannan Joulutori koostuu tutuista punaisista mökeistä, joissa voi tehdä jouluisia ostoksia pukinkonttiin tai joulupöytään. Tänä vuonna mökeistä löytyy kaikkea perinteisistä käsitöistä ja leivonnaisista aina Highland-lihatuotteisiin ja keppihevosiin.

Joulutorin viereen rakennetaan erillinen tapahtuma-alue, jossa nähdään muun muassa arkisin klo 12 Kimpisen koulun musiikkiluokkien tonttukuoron esitys.

Sunnuntaina 12.12. tarjolla on herkutteluhetki, kun klo 12 alkaen järjestetään SaiPan ja Lappeenrannan Energian hyväntekeväisyysjoulupuuro-tapahtuma. Tapahtumassa SaiPan jääkiekkojoukkueen avainpelaajat saapuvat paikalle jakamaan joulupuuroa 300 annoksen edestä kaikille halukkaille.

Lauantaina 17.12. klo 12 torilla julistetaan jo perinteeksi muodostunut eläinten joulurauha. Neljättä kertaa Joulutorilla järjestettävän tapahtuman järjestää Kaakkois-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry.

Lappeenrannan Joulutori 4.–23.12.2021 – Lappeenrannan Kauppatori
Avoinna ma-pe klo 10–16, la-su klo 10–14

LTKY:n perinteinen itsenäisyyspäivän soihtukulkue järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12.!

Kulkue lähtee liikkeelle klo 18:00 Lappeenrannan Kauppatorilta ja päättyy Sankarihautausmaalla järjestettävään muistotilaisuuteen. Saavu siis paikalle juhlistamaan maamme itsenäisyyttä perinteiseen ja arvokkaaseen sävyyn.
Bussikuljetus tapahtumaan lähtee yliopistolta klo 17:00 ja kulkee bussin 5 reittiä. Paluubussi lähtee takaisin yliopistolle kulkueen jälkeen.
DC: Siisti ulkovaatetus ja teekkari- /kylterilakki (EI fuksilakkia)
Lisätiedot:
[email protected]

 

LTKY tiedottaa

Teekkarilakkitilaus, erä 1

Viimeiset hetket tilaa teekkarilakki! Lakki maksaa tänä syksynä opintonsa aloittaneille 126 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella. Deadline tälle ensimmäiselle lakkien tilauskierrokselle on 2.12.2021. Tämän jälkeen tilatut lakit ovat kalliimpia! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla [email protected].
Tilaa täältä!

 

Lappeenrannan kaupunki

Mitä tunnetta Lappeenranta sinussa herättää?

Erilaiset kokemukset huomioimalla pyrimme palvelemaan paremmin kaupunkilaisia ja myös tänne muuttavia tai sitä suunnittelevia.

Verrattuna moniin muihin imagotutkimuksiin, tämä empatiatutkimukseksi nimetty kysely on lyhyt: se vie vain pari minuuttia.

Valitse tunne, joka kuvaa parhaiten suhdettasi Lappeenrantaan ja avoimessa kentässä voit kertoa parilla sanalla syyt tunteesi takana.

Tutkimus on anonyymi, emme tunnista vastaajia. Tervetuloa vastaamaan: https://link.webropol.com/s/LPR

Linkki on avoinna 3.12.2021 asti. Kyselylinkkiä saa jakaa eteenpäin, toivomme että mahdollisimman moni ilmaisee tunteensa. Kiitos vastauksesta ja osallistumisesta!

 

LUT-yliopiston terveiset

Urapalveluissa tapahtuu jälleen – tule mukaan! 

 
to 2.12. klo 10-11 How to create good application letters? – webinaari. Lisätiedot JobTeaserissa.
 
ke 8.12. klo 12-14 How to create good application letters? – työpaja Lahden kampuksella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen JobTeaserissa.
 
to 9.12. klo 12-14 How to create good application letters? – työpaja Lappeenrannan kampuksella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen JobTeaserissa

 

Muuta ajankohtaista

Pomodoro-tuokio

Tökkiikö yksin tekeminen, valuuko huomio Netflixiin? Tule opiskelemaan yhdessä Zoomiin etäopiskelutuokioihin! Opit pomodoro-tekniikan ja saat hommat ainakin alkuun. Tuokioita pitävät opintopsykologit Aino ja Milja sekä hyvinvointiohjaaja Ahti.
 
Tuokiot pidetään joka viikko 5.10-14.12, parillisilla viikoilla tiistaina klo 14-16 // parittomilla viikoilla torstaina klo 10-12. Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan pääset Zoom-linkistä:
 
Join Zoom Meeting
https://lut.zoom.us/j/61133878083
 
Meeting ID: 611 3387 8083
 
Syksyn päivämäärät:
To 9.12 10-12
Ti 14.12 14-16