skip to Main Content

Opiskelijakortin lukuvuositarrat:

LTKY jakaa tuoreet lukuvuositarrat. Lukuvuositarra annetaan ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksaneille läsnäolevaksi ilmoittautuneille opiskelijoille. Lukuvuositarran saa LTKY:n toimistolta toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14) elokuun alusta alkaen. Mukaasi tarvitset opiskelijakorttisi.

Mikäli et pääse itse hakemaan lukuvuositarraa, niin lähetä LTKY:lle opiskelijakorttisi, jäsenmaksukuittisi sekä postimerkillä varustettu palautuskuori, niin palautamme tarralla varustetun opiskelijakortin sinulle. Jokainen kortin postitus tapahtuu opiskelijan omalla vastuulla.

Lisätietoja opiskelijakortista ja lukuvuositarroista löydät osoitteesta:

Opiskelijakortti ja edut

Toimisto kahvit ja lehdet:

Kaikki LTKY:n jäsenet voivat tulla toimistolle juomaan ilmaista kahvia, juttelemaan toimijoiden kanssa ja vaikka lukemaan päivän lehdet. Tällä hetkellä tilattuina ovat:

  • Etelä-Saimaa
  • Helsingin Sanomat
  • Aku Ankka
  • Muiden ylioppilaskuntien lehtiä

 

Vippilaina:

Kaikille myönnettävä 170 € vippilaina. Korko kiinteä 5 € ja vaatii 2 takaajaa. Takaisinmaksuaika 3 kk. Vippilainasta voi kysyä lisätietoja jäsenpalvelusihteeriltä tai toimistosihteeriltä.

Alkometri:

Alkometriin pääsee puhaltamaan toimiston aukioloaikoina toimistosihteerin tiskillä. Puhallukseen tarvittavan pillin hinta on 1 €.

Termarit ja lämpölaatikot:

Termarit ja lämpölaatikot ovat jäsenistölle ilmaisia. Termoskannuja ja lämpölaatikoita voi varata ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin. Varatut termoskannut ja lämpölaatikot ovat noudettavissa toimistolta ennalta sovittuna aikana tai toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14). Lämpölaatikoita on 2 kpl, pieniä termareita 2 kpl ja isoja 2 kpl.

Kaikkia myytäviä voi ostaa LTKY:n toimistolta sen aukioloaikoina

Teerenpelin kanta-asiakkuus avaimenperä 5 €

PunaMusta 5 €

  • PunaMusta on Lappeenrantalaisten teekkareiden ja kyltereiden oma laulukirja, joka sisältää Karjalaisia teekkari- ja kylterilauluja. Laulukirjalle on usein käyttöä mitä erinnäisimmissä tilaisuuksissa kuten sitseillä ja akateemisilla vuosijuhlilla.
  • PunaMustan uusi painos ilmestyy syksyllä 2019. Tällä hetkellä on myynnissä vuonna 2009 ilmestynyttä 8. painosta.

 

LTKY:n haalarimerkki ja juhlamerkki 2 €

Jäsenistön rintamerkki 2 €

LTKY:n kuntanauha 5 €

LTKY:n avainnauha 5€

Jatkuvaa toimintaa yliopiston kanssa, opiskelijan oikeuksien kartoittamista Mustan- ja harmaan listan, kyselyiden sekä HallOpEdien avulla

Neuvonta:

Opiskelijan arkeen liittyviin kysymyksiin vastaaminen ja neuvominen niin naamatusten kuin sähköpostillakin.

Häirintäyhdyshenkilöt:

Ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilö tukee ja neuvoo häirintää kohdanneita opiskelijoita. Häirintäyhdyshenkilöllä on vaitiolovelvollisuus. Häirintäyhdyshenkilön saa kiinni sähköpostilla, edunvalvonta@ltky.fi tai puhelimitse 044 293 8825.

Lisätietoja

LTKY:n viestii pääosin verkkomedia Aliven, kaksi kertaa kuukaudessa lähetetävän uutiskirjeen ja sosiaalisen median kautta.

Facebook: LTKYfin

Instagram: LTKY_insta

Twitter: LTKYtwt

LTKY vuokraa jäsenilleen peräkärryjä. Kuomuttoman peräkärryn saa lainaan ilmaiseksi ja kuomullinen maksaa 5 € per päivä.

Back To Top