Haluaisitko pelata tennistä, mutta seinä ei enää anna tarpeeksi vastusta? Oletko miettinyt harrastamista porukalla, mutta porukka puuttuu? Kokoa porukka kasaan Hobbla Sports Networkissa! 

Mikä on Hobbla Sports Network?

Hobbla Sports Network on sivusto, josta löytyy erilaisia harrastusryhmiä ja tapahtumia, joihin kiinnostuneet voivat liittyä. Sivuston avulla voit löytää oman tasoista seuraa harrastuksiin ja urheiluun, ilman erillistä yhdistyksen perustamista. Voit osallistua niihin kokoontumisiin, jotka sopivat omaan aikatauluusi. Mikäli et löydä itsellesi sopivia kokoontumisia, voit luoda omia ryhmiä ja tapahtumia helposti. Sivuston kautta voit matalalla kynnyksellä kokeilla myös jotain aivan uutta lajia. Myös harrasteyhdistykset voivat liittyä ja luoda tapahtumia omille jäsenilleen. 

Kuinka Hobbla Sports Network toimii?

Mene osoitteeseen hobbla.sportsnetwork.fi ja luo itsellesi tunnukset. Sen jälkeen voit etsiä sopivia ryhmiä ja tapahtumia ja liittyä niihin, tai luoda niitä itse, jotta kiinnostuneet voivat liittyä tapahtumaasi tai ryhmääsi. Voit esimerkiksi hyödyntää MOVEOn varattavia vuoroja: varaa ensin itsellesi sopiva palloiluvuoro, luo siitä tapahtuma Sports Networkiin ja kutsu ihmisiä pelaamaan. Sitten eikun kamat kasaan ja menoksi! 

Hobbla Sports Network on tarkoitettu kaikille opiskelijoille. Siis ihan kaikille!