Oletko kiinnostunut toimimaan Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa?

SYLin hallitus vuodelle 2024 valitaan liittokokouksessa 17.–18.11.2023. Hallitukseen valitaan 6 jäsentä ja puheenjohtaja. Ylioppilaskuntien valitsemat liittokokousedustajat eli delegaatit äänestävät hallituksesta liittokokouksessa. Jokainen äänivaltainen delegaatti voi esittää hallituksen jäsentä ja puheenjohtajaa.

Ylioppilaskunnat valitsevat omat ehdokkaansa SYLin hallitukseen ja puheenjohtajaksi yleensä ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa. Olethan yhteydessä oman ylioppilaskuntasi edustajiin, mikäli haluat asettua ehdolle. Muissa kysymyksissä voit olla yhteydessä SYLin hallituksen varapuheenjohtajaan Pauliina Ryökkääseen ([email protected])

Hallitustyöskentely on kokopäiväistä ja vaatii pääkaupunkiseudulla asumista. Hallituksen jäsenen palkkio on 1 365 euroa kuukaudessa, ja puheenjohtajalle maksetaan 475 euron ja varapuheenjohtajalle 100 euron kuukausikohtainen lisä. 

Alla lueteltuna sinulle tärkeimpiä päivämääriä, mikäli olet kiinnostunut hakemaan tai sinut valitaan ehdokkaaksi SYLin hallitukseen:

Syyskuu

  • Hakemisesta kiinnostuneiden lyhyt esittäytyminen SYLin syysseminaarissa 14.–15.9. 


Lokakuu

  • Ehdokkaiden esittäytymiset SYLin Instagram Storyssa arkipäivisin 16.10. alkaen. Tarkemmat ohjeet toimitetaan myöhemmin.


Marraskuu

  • Ehdokkaiden kirjalliset esittäytymiset julkaistaan SYLin nettisivuilla 6.11.
  • Ehdokkaiden streamattava paneeli liittokokouksessa perjantai-aamuna 17.11. Tarkemmat tiedot esittäytymisistä ja paneelista toimitetaan lokakuun alussa.
  • Hallituksen valinta liittokokouksessa.


Lisätietoja aiheesta antaa SYLin varapuheenjohtaja Pauliina Ryökäs, [email protected].