LBS (LUT School Business Sciences) tiedekuntaneuvostoon haetaan varajäsentä. Toimikausi alkaa heti ja päättyy 31.12.2024. 

Tiedekuntaneuvosto mm. päättää akateemisen yksikön opetussuunnitelmista, tekee esitykset yksikön virkojen täytöstä ja myöntää väittelyluvat. Akateeminen neuvosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa lukuvuoden aikana, joten aikaa kuluu kokouksiin valmistautuminen mukaan luettuna kuukaudesta riippuen 5-10 tuntia kuukaudessa. Kokouksista on luvassa kokouspalkkio sekä arvokasta kokemusta esimerkiksi kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta.

Kelpoisia tehtävään ovat kauppatieteiden opiskelijat, jotka eivät ole yli 50% kyseisen työntekijäryhmän työajasta käsittävässä työsuhteessa yliopistoon. Varajäsen osallistuu kokoukseen vain mikäli varsinainen jäsen on estynyt.

Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi 16.10. mennessä täyttämällä tämä lomake. Päätökset paikoista tehdään LTKY:n edustajiston kokouksessa 19.10. johon hakijat ovat tervetulleita paikalle. 

Hallopedina, eli hallinnon opiskelijaedustajana toimiminen on tilaisuus kehittää yliopistoa ja yhteisöä jo opiskeluaikana. Hallopedin tehtävänä on vaikuttaa päätöksentekoon ja tehdä yliopistosta parempi paikka kaikille opiskelijoille. Pääset vaikuttamaan kurssitarjontaan ja tapaamaan yliopiston henkilökuntaa. Saat myös koulutuksen Hallopedina toimimiseen, joten ammattilainen ei tarvitse olla, kiinnostus riittää! Tehtävästä saa myös arvokasta kokemusta kokouskäyttäytymisestä ja neuvottelemisesta. Tehtäviin kuuluu myös kokousmateriaaleihin tutustumista, sekä tapaamisia muiden hallopedien ja LTKY:n kanssa.

Lisätietoja: [email protected]