Missasitko teekkarilakkien ensimmäisen tilauskierroksen? Ei hätää, vielä et ole jäämässä ilman teekkarilakkia, sillä toinen tilauskierros on nyt auki! 

Teekkarilakin pääset tilaamaan LTKY:n kaupasta ltky.fi/kauppa. Lakki maksetaan tilauksen yhteydessä ja ne saapuvat toimistolle noin pari viikkoa ennen Wappua. Fukseille lakit jaetaan Wappuaattona teekkarikasteen jälkeen, vanhemmat opiskelijat voivat noutaa lakkinsa LTKY:n toimistolta, tai pyytää niiden postittamista, lakkien saavuttua. LTKY:n toimistolla on myös mahdollista käydä sovittamassa lakkeja, jotta tilaa varmasti sopivan kokoisen.

Lakki maksaa syksyllä 2022 ja keväällä 2023 aloittaneille opiskelijoille 140e ja muille tieteenharjoittajille 150e. Deadline tälle toiselle tilauskierrokselle on 31.1.2023, joten toimithan nopeasti, niin ei sitten Wappuna päätä palella! 

Mikäli teekkarilakkitilauksesta herää kysymyksiä, lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla [email protected]