Lappeenranta

Kandifuksit voivat hakea lakkinsa vappuaattona 30.4. teekkari- ja kylterikasteen jälkeen LTKY:n toimiston luota, jos Fuksipisteet ja kaste on suoritettu. Jomman kumman puuttuessa lakin voi noutaa LTKY:n toimistolta Flooranpäivän 13.5. jälkeen. 

Maisterifuksit voivat hakea lakkinsa vappuaattona 30.4. teekkari- ja kylterikasteen jälkeen LTKY:n toimiston luota, jos Maisterin fuksipisteet ja kaste on suoritettu. Jomman kumman puuttuessa lakin voi noutaa LTKY:n toimistolta Flooranpäivän 13.5.  jälkeen. 

Ulkopaikkakunnalta tulevat Maisterifuksit voivat hakea lakkinsa vappuaattona 30.4. teekkari- ja kylterikasteen jälkeen LTKY:n toimiston luota, jos kaste on suoritettu. Muuten lakin voi noutaa LTKY:n toimistolta Flooranpäivän 13.5. jälkeen.

HUOM! Toimistomme on kiinni viikonloppuisin, niin Flooran päivän 13.5. jälkeen lakin voi noutaa aikaisintaan maanantaina 15.5. 

Vanhemmat opiskelijat voivat hakea lakkinsa LTKY:n toimistolta aukioloaikoina jo ennen vappua. Hakiessasi lakkia ota mukaan henkilöllisyystodistus. 

Lahti

Kandi- ja maisterifukseille lakit jaetaan tänä vuonna vappuaattona 30.4. Pikku-Veskun puistossa piknikin aikana klo 12-14. Voit hakea lakin, mikäli osallistut illan kasteeseen. HUOM! Fuksit saavat laittaa lakin päähän kuitenkin vasta keskiyöllä Teekkarihymnin jälkeen ja mikäli ovat osallistuneet kasteeseen. 

Mikäli et pääse osallistumaan kasteeseen, voit noutaa lakin Flooran päivän 13.5. jälkeen LTKY:n toimistolta. HUOM. Lahden toimisto on kiinni viikonloppuisin ja maanantaisin, joten lakin voi hakea aikaisintaan ti 16.5.  

Vanhemmat opiskelijat voivat hakea lakin LTKY:n toimistolta sen aukioloaikoina jo ennen vappua. Hakiessasi lakkia ota mukaan henkilöllisyystodistus. 

Lisätietoja: [email protected]