Be heard. Alive.

LTKY:n kulttuuri- ja tapahtumajaosto, kavereiden kesken KuJa

Kuja on varmasti tutumpi juttu hieman vanhemmille Skinnarilan opiskelijoille, mutta tänä vuonna LTKY:n kulttuurivastaava päätti herättää tämän jaoston uudelleen eloon muutaman vuoden tauon jälkeen. Mikä olisikaan ollut parempi vuosi tapahtumatiimin perustamiseen kuin 2020? No, koronasta huolimatta tässäkin porukassa keksittiin ja kehitettiin joitain aktiviteetteja Skinnarilan väelle.

Kulttuuri- ja tapahtumajaosto on LTKY:n alaisuudessa, hallituksen kulttuurivastaavan johdolla toimiva porukka. Jaoston tehtävänä on lyhyesti tapahtumien järjestäminen ja uusien juttujen keksiminen kulttuuriin. Vaikka kulttuurivastaava johtaakin jaostoa, saavat jäsenet toteuttaa omia ideoitaan hyvin vapaasti ja päävastuu toiminnan tapahtumisesta onkin jäsenillä. Kulttuurivastaavan tehtävää kuvaakin ehkä johtamista paremmin sana valvoo. Alkuvuodesta suunnitelmissamme olikin paljon uudenlaisia tapahtumia ja aktiviteetteja etenkin Wapun ajalle, esimerkiksi koko kampuksen murhapeli ja sitsikilpailut. Myös suurista, monipäiväisistä kesäsitseistä kerkesimme vain haaveilla. Toteuttamaan pääsimme vähän pienemmän tason juttuja, kuten pääsiäisen munajahdin, lauluillan nuotioilla ja syksyn Kuja-baarivisat. Tekipä Etelä-Saimaa meistä jutunkin, jonka voit lukea täältä!

KuJan jäseniä haastateltiin Etelä-Saimaan artikkeliin

Itse olin Kujassa ja samaan aikaan mm. kiltani puheenjohtaja. Porukassamme oli kuitenkin kaikenlaisissa pesteissä toimivia ihmisiä lähes kaikista killoista. Erityisesti hakemuksia toivotaan fukseilta, sillä haluamme tietysti välttää kulttuurin ajautumista ainoastaan vanhojen jäärien haltuun. Jos jäit esimerkiksi rannalle killan hallitushaussa, mutta intoa löytyisi latoa tiiliä kotikampuksesi kulttuuriin taloon, on tässä oiva tilaisuus päästä ylioppilaskunnan toimintaan mukaan! Tämä on  loistava väylä tutustua lähemmin myös muuhun ylioppilaskunnan toimintaan, jos epäilet että killassa puuhailu ei riitä täyttämään kalenteriasi tulevaisuudessakaan. 

Jätä siis vapaamuotoinen hakemuksesi 10.1. mennessä osoitteeseen [email protected] tai ole neliö.

Senni Auvinen

Senni Auvinen

Kirjoittaja on KuJan jäsen koronavuodelta 2020

Jaa:

Lisää luettavaa

Hallitusesittelyt 2022

LTKY:n hallitus 2022 esittelee tässä artikkelissa hieman omia toimenkuviaan.   Yleiskuvaus: Mikä hallitustehtäväni on ja mitä se sisältää?     Senni: Kulttuurivastaava. Lytkyn hallituksen kulttuurivastaava

Ennusta tulevaisuutesi urasuunta!

Historia tuntee monia ennustajia. Ennustamisesta tieteenä debatoidaan, mutta epätieteellistä kristallipalloennustusta ja tiedettä yhdistää eräs oleellinen asia; molemmat perustuvat ympäristön/ilmiöiden tarkkarajaiseen havainnointiin. Siinä missä molekyylitasolla voidaan