LTKY tiedottaaAnkkuri

Teekkarilakkitilaus, erä 2

Fuksien kohokohta Wappu lähestyy ja sitä ennakoiden on aika tilata teekkarilakki, jotta sen pääsee hohtavan valkoisena painamaan päähänsä kun aika koittaa! Lakki maksaa toisessa erässä syksyllä 2021 tai keväällä 2022 opintonsa aloittaneille 134 euroa ja muille lakkiin oikeutetuille 145 euroa. Lasku lakista tulee sähköpostilla maaliskuun alkupuolella.

Deadline tälle toiselle lakkien tilauskierrokselle on keskiviikkona 2.2.2022. Tämä on viimeinen tilaisuus tilata lakki Wapuksi 2022! Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja antaa LTKY:n toimistosihteeri Virpi Partti joko toimistolla, puhelimella numerosta 045 261 2670 tai sähköpostilla [email protected].

HUOM! LUT Highway -opiskelijat voivat tilata lakin vasta saatuaan päätöksen täydestä tutkinto-oikeudesta.

Tilaa lakkisi täältä!

Vastaa jäsenpalvelukyselyyn!

Alla on linkki LUT-yliopiston Ylioppilaskunnan jäsenpalvelukyselyyn. Toivomme, että vastaat kyselyyn, sillä palautetta antamalla voit auttaa kehittämään LTKY:n toimintaa ja yliopiston tarjoamia palveluita. Vastaamiseen menee muutama minuutti ja kysely on anonyymi. 

Vastaa täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/F746BB293C6B1E44

 

YTHS

Muista maksaa terveydenhoitomaksusi!

Korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollosta annetun lain mukaiset opiskeluterveydenhuollon maksujen määrät vuodelle 2022 on vahvistettu. Maksuihin ei tule muutoksia verrattuna vuoteen 2021.

Vuonna 2022 terveydenhoitomaksu on 71,60 euroa. Lukukausikohtainen maksu on 35,80 euroa. Opiskelijan tulee maksaa YTHS:n palveluihin oikeuttava terveydenhoitomaksu Kelalle sekä kevät- että syyslukukaudelta. Viivästymismaksuna peritään 5 euroa, mikäli opiskelija maksaa terveydenhoitomaksunsa myöhässä.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö perii opiskelijalta 40 euron suuruisen maksun, jos opiskelija jättää saapumatta varatulle ajalleen. Maksua ei peritä, jos saapumatta jäämiselle on ollut hyväksyttävä syy. Opiskeluterveydenhuollon maksuja koskeva valtioneuvoston asetus annetaan vuodeksi kerrallaan. 

Kevätlukukauden eräpäivä on 31.1., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi. 

Katso ohjeet täältä!

 

Lappeenrannan kaupunki

Nauti Lappeenrannan kaupungin kulttuuritarjonnasta etänä 

Lappeenrannan kaupungin kulttuuritarjonnasta pääsee nauttimaan koronaturvallisesti omalta kotisohvalta.  Kevätkauden kattavasta etätapahtumien tarjonnasta löytyy klassisen musiikin konsertteja, ajankohtaisten kirjailijoiden vierailuja sekä museon virtuaalikierroksia. 

Pääkirjaston kiinnostavia kirjailijavieraita voi seurata Facebook-livelähetysten kautta. Linkit livelähetyksiin löytyvät kirjaston kotisivuilta.

Myös konsertteja voi seurata livenä! Lue lisää konserteista täältä.

Museoiden mobiilikierroksista voi lukea lisää täältä!

Aloituskysely Kauppatorin kehittämisestä asiakkaille ja asukkaille

Tervetuloa Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -hankkeen Kauppatorin asiakkaille suunnattuun lähtötietokyselyyn!

Kyselyllä keräämme asiakkaiden näkökulmia ja kehittämisideoita Kauppatoriin ja sen lähiympäristöön liittyen.

Kysely on tarkoitettu Kauppatorin asiakkaille ja muille aluetta käyttäville. Kyselyn vastauksia hyödynnetään hankkeen konkreettisen lopputuloksen toteuttamisessa.

Kyselyn loppupuolella voit jättää kommentit kolmesta Meijän Cityssä, eli Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelmassa, esitetystä Kauppatorin ideointivaihtoehdosta.

Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella. Mobiililaitetta käyttäessäsi vaihda selaimen asetuksista tietokonesivusto-näkymään.

Kyselyyn voi vastata maanantaihin 31.1.2022 asti täällä.

Vastauksesi eivät näy muille käyttäjille. Vastauksista tehdään yhteenveto, joka julkaistaan hankkeen verkkosivuilla. Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun Maptionnaire-kyselyitä koskevaan tietosuojaselosteeseen voit tutustua tämän linkin kautta.

 

LUT-yliopiston terveiset

Tuutorihaku lukuvuodelle 20222023 on nyt avoinna!

Tuutoreita tarvitaan sekä suomalaisille tutkinto-opiskelijoille että ulkomaalaisille vaihto- ja tutkinto-opiskelijoille lukuvuodeksi 2022–2023. Tuutoriksi voi hakea täyttämällä tuutorihaun Webropol-lomakkeen: https://link.webropolsurveys.com/S/FA1683524E5D6B30. Haku sulkeutuu 8.2.2022. Hakuajan sulkeuduttua osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joiden jälkeen hakijoille ilmoitetaan lopullisista tuutorivalinnoista viimeistään 16.3. Lisätietoa tuutoroinnista löytyy eLUT-sivustolta -> Opintojen aloittaminen -> Tuutorointi. 

Tuutorihakuinfo järjestetään 1.2. klo 14 alkaen Zoomissa: https://lut.zoom.us/j/62824390387.  

Tuutorihakuun liittyviä lisätietoja voi tiedustella myös tuutorointisihteeriltä:

Kia Dillström / [email protected] 

 

Etsitkö kesätöitä?

Summer Job Talent Bank avaa yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden ottaa Sinuun yhteyttä rekrytointitarpeissa. Osallistumalla tapahtumaan lataat JobTeaser-profiilisi ja CVsi rekrytoijien löydettäväksi ja he voivat ottaa suoraan Sinuun yhteyttä. Rekrytoijat pääsevät alustalle 1.2. alkaen, mutta sinä voit ladata CVsi tapahtumaan jo nyt. Kannattaa olla nopea, joten lue lisää ja rekisteröidy JobTeaserissa NYT! Pääset kirjautumaan LUTin tai LABin sähköpostilla & salasanalla.
 
Psssst. Tsekkaa samalla myös muut urapalveluiden tapahtumat ja koulutukset JobTeaserin tapahtumista.

 

Muuta ajankohtaista

Hae Magma-akatemiaan

Oletko yhteiskunnasta, taloudesta, innovaatiosta ja mielipidevaikuttamisesta kiinnostunut?
Tule tapaamaan tunnettuja mielipidevaikuttajia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Akatemia koostuu kolmesta moduulista, sekä opintomatkasta Kööpenhaminaan.
Magma-akatemia on kaksikielinen kurssi kielirajojen yli!
Lue lisää ja hae mukaan viimeistään 30.1.2022!
https://magma.fi/magma-akademin/


Haluatko tavata muita nuoria?