Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 5 000 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa kolmessa kaupungissa; Lappeenrannassa, Lahdessa ja Turussa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelijaelämän saloihin.

LTKY hakee joukkoonsa Yhteisöasiantuntijaa. Yhteisöasiantuntijana rakennat yliopistokulttuuria ja jäsenpalveluita Lahteen yhdessä muiden työntekijöiden ja hallituksen kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi nuorta ja dynaamista organisaatiota, jolla on halu tehdä opiskelijaelämästä ikimuistoinen kokemus jäsenistöllemme sekä maailmasta hieman parempi paikka.

Yhteisöasiantuntijalla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tekemään jotain aivan uutta, sillä LUT-yliopisto aloittaa tekniikan kandidaattien koulutuksen Lahdessa syksyllä 2021. Yhteisöasiantuntijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan opiskelijatoimintaa ja luomaan uutta teekkari- ja kylterikulttuuria poikkeuksellisella tavalla. Odotamme sinulta uudistumiskykyä ja intoa laajentaa LTKY:n toimintaa vielä vahvemmaksi osaksi Lahden korkeakouluyhteisöä. Toivomme uusia näkemyksiä siitä, miten LTKY voi edistää opiskelijoiden asemaa Lahden alueella.

Hakemamme työntekijä on idearikas opiskelijaelämän ja -kulttuurin kehittäjä, joka tunnistaa kansainvälisten opiskelijoiden erityistarpeet. Sinulla on halua luoda täysin uutta Lahden teekkari- ja kylterikulttuuria, jossa näkyy jäsenistömme monimuotoisuus. Haluat tehdä opiskelijaelämästä unohtumattoman kokemuksen ja Lahdesta kotikaupungin, jossa asua myös valmistumisen jälkeen. Sinulla on ymmärrystä järjestötoiminnasta ja siihen liittyvästä poikkeuksellisesta työskentely-ympäristöstä. Sinulla on myös kiinnostusta viestintään ja kykenetkin viestimään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Työtehtävät koostuvat jäsenpalvelusta, viestinnästä, tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muiden ylioppilaskunnan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa sekä opiskelijakulttuurin kehittämisestä. Työhön kuuluu myös yhteistyötä ja viestintää sidosryhmien ja alueen yritysten kanssa. Työtehtävien osa-alueita voidaan myös räätälöidä ja painottaa työntekijän vahvuuksien ja kiinnostuksen perusteella. Pääsääntöisesti työnteko ajoittuu toimistoaikojen sisälle, mutta edellytämme työntekijältä jonkin verran kotimaan työmatkoja sekä viikonloppu- ja iltatyötä.

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsomme:

Yhteisöasiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ sijoittuu Lahteen. Toivomme tehtävään hakijoita laajasti eri taustoista. Rekrytoinnissa sovelletaan anonyymin rekrytoinnin periaatteita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään elokuun 2021 alusta. Työsuhteessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja palkka muotoutuu noudattaen palkkaryhmän III raameja, ollen noin 1900-2200€ aiemmasta kokemuksesta riippuen.

Hakua jatkettu! Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon tiistaihin 11.5. mennessä osoitteeseen [email protected]. LTKY:n hallitus tekee päätöksen haastatteluun kutsuttavista hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni esitehtävä. 

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n toiminnnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.