Haluatko olla mukana järjestämässä vuoden mahtavinta juhlaviikkoa ja rouheimpia pukujuhlia? Haluatko saada ensiluokkaista projektin johto- sekä koordinointikokemusta? Haluatko tulla osaksi nuorekasta ja dynaamista yhteisöämme ilman kiinteää työaikaa? Jos vastasit kyllä, lähde LTKY:n vuosijuhlasihteeriksi!

Vuosijuhlasihteeri on projektityöntekijä, jonka tehtäviin kuuluu LTKY:n 52. vuosijuhlien ja juhlia edeltävän juhlaviikon suunnittelu ja käytännön järjestelyistä vastaaminen. Vuosijuhlia vietetään lauantaina 23.10.2021 Ylioppilastalolla ja vuosijuhlasihteerillä on varsin vapaat kädet toteuttaa oheistapahtumia vuosijuhlaviikolle. Tehtävästä maksetaan 1000 euron projektikorvaus. Voit hakea tehtävään myös yhdessä kaverin tai kavereiden kanssa, jolloin projektikorvaus jaetaan tekijöiden kesken. Vuosijuhlasihteeri on vastuussa vuosijuhlien taloudesta.

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsotaan:

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse 21.2.2021 kello 23:59 mennessä osoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työt alkavat heti valinnan jälkeen. Vuosijuhlasihteerin tehtävät eivät rajoita esim. kesätöiden tekemistä. Suurin työmäärä painottuu juhlaviikon tuntumaan syksylle.

Lisätietoa hakumenettelystä ja työtehtävistä antaa LTKY:n toiminnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.