Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 5 500 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa neljässä kaupungissa; Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa ja Kouvolassa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelijaelämän saloihin. 

LTKY hakee joukkoonsa viestintäasiantuntijaa. Viestintäasiantuntijana vastaat ylioppilaskunnan viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä luottamustoimijoiden kanssa sekä koordinoida ylioppilaskunnan viestintää. Työssä pääset suunnittelemaan ja julkaisemaan laadukasta sisältöä ylioppilaskunnan sosiaalisen median kanaviin sekä sopimaan viestinnällisistä kumppanuuksista sidosryhmien kanssa. Olet mukana ylioppilaskunnan PR-toiminnassa ja vastaat www-sivujen ajantasaisuudesta. Lisäksi pääset luomaan ja toteuttamaan omia ajatuksiasi monituhatpäiselle opiskelijajoukolle suomeksi ja englanniksi. Pääset myös kouluttamaan järjestötoimijoita viestinnän saloihin. Pääset itse vaikuttamaan tarkkoihin työtehtäviisi ja ne muovautuvat osaamisesi mukaan. 

Tarjoamme rennon ja lämpimän työympäristön, jossa pääset keskittymään työsi tekemiseen ja kehittämään osaamistasi. Samalla pääset osaksi motivoitunutta ja nuorekasta työporukkaa, jolla on halu tehdä opiskelijaelämästä ikimuistoinen kokemus opiskelijoille sekä maailmasta hieman parempi paikka. 

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja rohkeasti uutta kokeileva toimeen tarttuja, joka toimii sujuvasti niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Työympäristö tarjoaa hyvän ja monipuolisen paikan henkilölle, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja halua päästä jättämään oma kädenjälki ylioppilaskunnan viestintään.  

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsomme: 

Viestintäasiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ sijoittuu sopimuksen mukaan Lahteen tai Lappeenrantaan sisältäen kuitenkin aika ajoin matkustamista näiden kahden kaupungin välillä. Etätöiden tekeminen on myös mahdollista. Työsuhteessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja palkka muotoutuu noudattaen palkkaluokan III raameja, ollen noin 1900-2200€ aiemmasta kokemuksesta riippuen. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana, mutta se saattaa sisältää työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Toivomme tehtävään hakijoita laajasti eri taustoista. Rekrytoinnissa sovelletaan anonyymin rekrytoinnin periaatteita. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään toukokuun 2022 alusta. 

Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon tiistaihin 12.4.  mennessä osoitteeseen [email protected]. LTKY:n hallitus tekee päätöksen haastatteluun kutsuttavista hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni esitehtävä. 

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa:

LTKY:n toiminnanjohtaja 

Arttu Kaukinen 

[email protected]

044 293 8818.