Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 5 000 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa kolmessa kaupungissa; Lappeenrannassa, Lahdessa ja Turussa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä.

Etsimme nyt LTKY:lle timanttista toiminnanjohtajaa. Toiminnanjohtajan työnkuva on laaja sisältäen muun muassa henkilöstö-, talous-, hallinto- ja sidosryhmätehtäviä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan nuorta ja dynaamista organisaatiota, jolla on halu tehdä maailmasta parempi paikka jäsenistöllemme.

Toiminnanjohtajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tekemään jotain aivan uutta, sillä LUT-yliopisto aloittaa tekniikan kandidaattien koulutuksen Lahdessa syksyllä 2021. Toiminnanjohtajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan opiskelijatoimintaa ja edunvalvontaa ja luomaan uutta kulttuuria poikkeuksellisella tavalla. Odotamme sinulta uudistumiskykyä ja intoa laajentaa LTKY:n toimintaa vielä vahvemmaksi osaksi Lahden korkeakouluyhteisöä. Toivomme uusia näkemyksiä siitä, miten LTKY voi edistää opiskelijoiden asemaa Lahden alueella.

Toiminnanjohtaja toimii esihenkilönä LTKY:n kymmenhenkiselle henkilöstölle. Ohjaat henkilöstöä kohti yhdessä sovittuja tavoitteita samalla varmistaen, että työntekijät voivat hyvin. Toimit läheisessä yhteistyössä LTKY:n hallituksen kanssa ja vastaat myös rekrytoinneista yhdessä hallituksen kanssa. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sidosryhmätoimija. Työssäsi tulet edustamaan LTKY:aa esimerkiksi Suomen ylioppilaskuntien liitossa, sekä LUT-yliopiston, kaupunkien ja yrityskumppaneiden suuntaan. Odotamme toiminnanjohtajalta hyvää paineensietoa, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi työssäsi tulet valmistelemaan LTKY:n talousarvion yhdessä hallituksen kanssa. Vastaat siitä, että budjettia seurataan vuoden aikana ja raportoit LTKY:n rahankäytöstä hallitukselle ja edustajistolle. Työhösi kuuluu myös hallitusten ja edustajiston kokousten sihteerinä toimiminen sekä kokousten valmistelu.

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsomme:

Toiminnanjohtajan tehtävä on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ sijoittuu Lappeenrantaan, mutta vaatii matkustamista Suomen sisällä, erityisesti Lahteen. Tehtävä edellyttää ajoittain työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme tehtävään hakijoita laajasti eri taustoista. Rekrytoinnissa sovelletaan anonyymin rekrytoinnin periaatteita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään vuoden 2021 alusta. Tehtävään koulutetaan laajasti ja työskentelet ensimmäisen kuukauden yhdessä edeltäjäsi kanssa. Palkka muotoutuu kyseisen hakijan osaamisen mukaan, mutta palkan perustasossa noudatellaan Ylioppilaskuntien liiton työehtosopimuksen IV palkkaryhmän raameja.

Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon, sekä palkkatoiveen sunnuntaihin 15.11. mennessä osoitteeseen [email protected] Edustajiston valitsema rekrytointityöryhmä tekee päätöksen haastatteluun kutsumisista hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni esitehtävä. LTKY:n edustajisto valitsee uuden toiminnanjohtajan kokouksessaan torstaina 3.12.

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n pääsihteeri Antti Ilmavirta, [email protected] tai 044 293 8818.