LTKY etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tapahtumakoordinaattorin tehtävä on toimia linkkinä Skinnarilan opiskelijärjestöjen ja Lappeenrannan kaupungin välillä, sekä järjestää LTKY:n omia tapahtumia yhdessä LTKY:n muiden toimijoiden kanssa. Tehtävän taustalla on halu helpottaa Skinnarilan järjestöjen työtä kun järjestettäessä tapahtumia erityisesti Lappeenrannan keskustassa. Tehtäväsi on tuntea vastinparisi kaupungilla ja osata auttaa järjestöjä esimerkiksi viranomaisilmoitusten tekemisessä. Tapahtumakoordinaattori tuottaa myös LTKY:n omia tapahtumia, kuten jäärieha, vanhempainpäivä, Jet Lag Off -tapahtuma ja Saimaa-ilmiö. Vuosijuhlan tuottaminen ei kuulu tehtävään.

Edellytämme sinulta:

Eduksi katsomme:

Tarjoamme sinulle:

Tehtävän työaika on 8 h / vk, jonka lisäksi voidaan tapahtumakohtaisesti sopia lisätöistä tapahtuman niin vaatiessa. Palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen II luokan mukaisesti 362,64 € / kk (+ tes:n mukaiset lisät). Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. 

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 5.9.2021 osoitteeseen [email protected] Haastattelut järjestätään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työt alkavat heti valinnan jälkeen. 

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n hallituksen puheenjohtaja Anniina Pokki,  [email protected]