LUT-yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 5 500 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa kolmessa kaupungissa; Lappeenrannassa, Lahdessa ja Turussa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelijaelämän saloihin.

LTKY etsii kahden kuukauden työsuhteeseen asuntosihteeriä, joka haluaa auttaa uusia fukseja saamaan katon päänsä päälle. Työssäsi vastaat tilapäismajoituksen hoitamisesta, eli jaat avaimia LOAS:n kerhotiloissa järjestettävään majoitukseen, varmistat, että kaikilla on paikka ja patja siellä, otat vastaan avainten palautukset ja varmistat, että asukkaat maksavat vuokransa. 

Edellytämme:

Tarjoamme:

Asuntosihteerin tehtävä on määräaikainen ajalle 15.8.-9.10. ja tehtävän laskennallinen työaika on 20 h/vko. Työ sijoittuu Lappeenrantaan. Työsuhteessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja palkka muotoutuu noudattaen palkkaryhmän II raameja, ollen 925 €/kk + mahdolliset lisät. Edellytämme jonkin verran viikonloppu ja iltatyötä varsinkin 26.8.-4.9. välillä, jolloin suurin osa uusista opiskelijoista saapuu kampukselle.  

Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon tiistaihin 16.6. mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n toiminnnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.