Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 5 000 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa kolmessa kaupungissa; Lappeenrannassa, Lahdessa ja Turussa. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelijaelämän saloihin.

LTKY etsii kahden kuukauden työsuhteeseen asuntosihteeriä, joka haluaa auttaa uusia fukseja saamaan katon päänsä päälle. Tarjolla on osa-aikainen työsuhde opiskelijalle, joka haluaa hieman lisätienestiä. Työssäsi vastaat tilapäismajoituksen hoitamisesta, eli jaat avaimia LOAS:n kerhotiloissa järjestettävään majoitukseen, varmistat, että kaikilla on paikka ja patja siellä, otat vastaan avainten palautukset ja varmistat, että asukkaat maksavat vuokransa. Työ sopii hyvin opintojen ohella tehtäväksi.

Edellytämme:

Tarjoamme:

Asuntosihteerin tehtävä on määräaikainen ajalle 16.8.-10.10. ja tehtävän laskennallinen työaika on 20 h/vko. Työ sijoittuu Lappeenrantaan. Työsuhteessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja palkka muotoutuu noudattaen palkkaryhmän II raameja, ollen 906,61 €/kk + mahdolliset lisät. Edellytämme jonkin verran viikonloppu ja iltatyötä varsinkin 27.8.-6.9. välillä, jolloin suurin osa uusista opiskelijoista saapuu kampukselle.  

Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sunnuntaihin 18.7. mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n toiminnnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.