LUT-yliopiston ylioppilaskuntaan kuuluu 6 200 LUT-yliopistossa opiskelevaa perus- tai jatko-opiskelijaa Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa, Kouvolassa sekä Mikkelissä. Ylioppilaskunnan tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä, sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiään. LTKY vastaa myös teekkari- ja kylterikulttuurin vaalimisesta ja uusien opiskelijoiden perehdyttämisestä opiskelijaelämän saloihin.

LTKY etsii kahden kuukauden työsuhteeseen asuntosihteeriä, joka haluaa auttaa uusia fukseja saamaan katon päänsä päälle. Työssäsi vastaat tilapäismajoituksen hoitamisesta, eli jaat avaimia LOAS:n kerhotiloissa järjestettävään majoitukseen, varmistat, että kaikilla on paikka ja patja siellä, otat vastaan avainten palautukset ja varmistat, että asukkaat maksavat vuokransa. Työ sijoittuu Lappeenrantaan.

Edellytämme:

Tarjoamme:

Asuntosihteerin tehtävä on määräaikainen ajalle 14.8.-8.11. ja tehtävän laskennallinen työaika on 20 h/vko. Työsuhteessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta ja palkka muotoutuu noudattaen palkkaryhmän II raameja, ollen 945 €/kk + mahdolliset lisät. Edellytämme jonkin verran viikonloppu ja iltatyötä varsinkin 25.8.-3.9. välillä, jolloin suurin osa uusista opiskelijoista saapuu kampukselle.  

Pyydämme toimittamaan PDF-muodossa vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sunnuntaihin 21.5. mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa hakumenettelystä ja tehtävästä antaa LTKY:n toiminnnanjohtaja Arttu Kaukinen, [email protected] tai 044 293 8818.