Uutiskirje sisältää tärkeää tietoa tulevista tapahtumista ja muista opiskelijoita koskevista asioista Lappeenrannan LUT yliopiston opiskelijoille.

LTKY tiedottaa

Viimeinen teekkarilakkien tilauskierros!

Tänä keväänä järjestetään vielä 3. teekkarilakkien tilauskierros, joka on ehdottomasti kevään viimeinen. Eli jos ei vielä ole teekkarilakkia omistuksessa tai tilattuna, niin nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia se! Deadline lakkien kolmannelle tilauskierrokselle on 23.2.2023. Tämän jälkeen ei ole mahdollista saada lakkia tulevalle keväälle ja Wapulle!

Lakki maksaa tällä kolmannella ja viimeisellä kierroksalla kaikille opiskelijoille 150€. Lakki tilataan LTKY:n kaupasta ja maksetaan tilauksen yhteydessä. Lakit annetaan fukseille Wappuaattona teekkarikasteen jälkeen ja muille lakkiin oikeutetuille annetaan tai postitetaan viikolla 16, kun lakit saapuvat ylioppilaskuntaan.

LUT-yliopiston terveisiä

Ystävänpäivätervehdys kampuksella

Kampuksilla julistetaan ystävyyttä ja rakkautta. Kirjoita ystävänpäiväntervehdyksesi ystävälle ja kollegalle ja jätä se Lappeenrannan kampuksella Street Cafén ja LABin pääaulan läheisyydessä oleville seinille. Hyvää ystävänpäivää!

Urapalvelut: Summer Job Talent Bank

Etsitkö kesätyötä? Rekisteröidy ja lataa CV:si nyt Summer Job Talent Bank -tapahtumaan JobTeaserissä. Työnantajat pääsevät katselemaan opiskelijaprofiileja 13.2. –28.4.2023, ja he voivat kontaktoida kiinnostavia opiskelijoita tapahtuman kautta. Lue lisää JobTeaseristä!

Ida Montinin Säätiön kauppatieteiden apurahat

Ida Montinin Säätiön tarkoituksena on tukea pohjoispohjalaisten kauppatieteiden opiskelua. 

Pohjoispohjalaisten kauppatieteiden opiskelun tukemiseen tarkoitetut apurahat myönnetään lähinnä KTK tai KTM –tutkintoa suorittaville korkeakouluopiskelijoille. Apurahojen suuruus on 1.000 – 2.000 euroa. 

Hakuaika on 1.2. – 1.3.2023. Hakemukset tehdään Ida Montinin Säätiön sähköisellä hakulomakkeella. Lisätietoja eLUTissa

Muuta ajankohtaista

YHES ohjaajakoulutus

Kaipaatko vastapainoa opinnoille? Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä ja tykkäät viettää aikaa ihmisten kanssa? Jos vastasit kyllä, voisit olla sopiva ohjaaja YHES- kohtaamispaikalle! Etsimme ohjaajia erityisesti opiskelijoiden kohtaamispaikalle (LOASin kerhotilat, Punkkerikatu 5). Ilmoittaudu mukaan ja tuu osaksi mahtavaa vapaaehtoisporukkaa! Ps. vapaaehtoistoiminta näyttää hyvältä myös CV:ssä! 

YHES-ohjaajakoulutus ti 21.2. ja ke 22.2. klo 17-20. Lisätietoja mieliek.fi

Ota yhteyttä: hankekoordinaattori Jaana Gröhn,
[email protected], 050 558 5430

NyytiCoaching

Kaipaatko tukea oman suuntasi löytämiseen ja potentiaalisi? Haluatko saada coachausta työelämään ja ammattiin liittyvien tavoitteiden kirkastamiseen? Tule mukaan NyytiCoachingiin!  

NyytiCoachingiin sisältyy kolme maksutonta yksilövalmennus-tapaamista koulutetun ammatticoachin kanssa. Coaching on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville kaikkialla Suomessa. 

Haku tämän kevään NyytiCoaching-ohjelmaan on nyt käynnissä. Hae mukaan! Lisätietoa ja hakuohjeet täältä.