Be heard. Alive.

Joulutunnelmaa Lappeenrannassa

Tänä vuonna ei ole kukaan pystynyt järjestämään samalla tavalla tapahtumia kuten ennen, joten Lappeenrannan kaupungin monet erilaiset joulutapahtumat lämmittivät varmasti monen mieltä. Rakastan joulua, joten kävin tietysti hakemassa kaiken joulumielen minkä pystyin. 

Joulukausi avattiin jo marraskuun puolella, kun perinteisessä Magic by Chirstmas -tapahtumassa löytyi jouluista ohjelmaa koko päivälle. Tapahtuma päättyi näyttävään ilotulitukseen. 

Lappeenrannan joulukausi avattiin 20.11. Magic by Christmas -tapahtumalla

Perinteinen joulutori järjestettiin tänä vuonna Marian aukion sijaan Kauppatorilla. Joulutori oli auki 4.-23.12.. Joulutorilta löytyy erilaisia kojuja, joista voi ostaa esimerkiksi uniikkeja joululahjoja.

Kylmästä säästä huolimatta joulutorilla on lämmin tunnelma

Joulutorin sijaan Marian aukiolta löytyi tänä jouluna Joulumaa. Joulumaa on auki vielä tammikuun yhdeksänteen päivään asti.

Joulumaa löytyy Marian aukiolta 9.1. saakka

Myös LTKY osallistui joulutunnelman luomiseen kaupungille. Tontturieha houkutteli paikalle myös perheen pienempiä.

Myös killat osallistuivat tontturiehan järjestämiseen

Oma lempparini tämän vuoden tapahtumista oli Linnoituksen joulumarkkinat, jotka järjestettiin 11.-12.12.. Joulumarkkinoille oli kerääntynyt paljon erilaisia kojuja ja pakkasesta huolimasta myös monet muut olivat löytäneet paikalle. 

Linnoituksen joulumarkkinoilta löytyi lämmintä glögoä ja tunnelmaa

Toivottavasti joku muukin eksyi näihin joulutapahtumiin ja kaikki löysivät joulumielen poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. 

Hyvää uutta vuotta!

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.
Oona Tuomisto

Oona Tuomisto

Jaa:

Lisää luettavaa

Hallitusesittelyt 2022

LTKY:n hallitus 2022 esittelee tässä artikkelissa hieman omia toimenkuviaan.   Yleiskuvaus: Mikä hallitustehtäväni on ja mitä se sisältää?     Senni: Kulttuurivastaava. Lytkyn hallituksen kulttuurivastaava

Ennusta tulevaisuutesi urasuunta!

Historia tuntee monia ennustajia. Ennustamisesta tieteenä debatoidaan, mutta epätieteellistä kristallipalloennustusta ja tiedettä yhdistää eräs oleellinen asia; molemmat perustuvat ympäristön/ilmiöiden tarkkarajaiseen havainnointiin. Siinä missä molekyylitasolla voidaan