Be heard. Alive.

Joulutunnelmaa Lappeenrannassa

Tänä vuonna ei ole kukaan pystynyt järjestämään samalla tavalla tapahtumia kuten ennen, joten Lappeenrannan kaupungin monet erilaiset joulutapahtumat lämmittivät varmasti monen mieltä. Rakastan joulua, joten kävin tietysti hakemassa kaiken joulumielen minkä pystyin. 

Joulukausi avattiin jo marraskuun puolella, kun perinteisessä Magic by Chirstmas -tapahtumassa löytyi jouluista ohjelmaa koko päivälle. Tapahtuma päättyi näyttävään ilotulitukseen. 

Lappeenrannan joulukausi avattiin 20.11. Magic by Christmas -tapahtumalla

Perinteinen joulutori järjestettiin tänä vuonna Marian aukion sijaan Kauppatorilla. Joulutori oli auki 4.-23.12.. Joulutorilta löytyy erilaisia kojuja, joista voi ostaa esimerkiksi uniikkeja joululahjoja.

Kylmästä säästä huolimatta joulutorilla on lämmin tunnelma

Joulutorin sijaan Marian aukiolta löytyi tänä jouluna Joulumaa. Joulumaa on auki vielä tammikuun yhdeksänteen päivään asti.

Joulumaa löytyy Marian aukiolta 9.1. saakka

Myös LTKY osallistui joulutunnelman luomiseen kaupungille. Tontturieha houkutteli paikalle myös perheen pienempiä.

Myös killat osallistuivat tontturiehan järjestämiseen

Oma lempparini tämän vuoden tapahtumista oli Linnoituksen joulumarkkinat, jotka järjestettiin 11.-12.12.. Joulumarkkinoille oli kerääntynyt paljon erilaisia kojuja ja pakkasesta huolimasta myös monet muut olivat löytäneet paikalle. 

Linnoituksen joulumarkkinoilta löytyi lämmintä glögoä ja tunnelmaa

Toivottavasti joku muukin eksyi näihin joulutapahtumiin ja kaikki löysivät joulumielen poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. 

Hyvää uutta vuotta!

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.
Oona Tuomisto

Oona Tuomisto

Jaa:

Lisää luettavaa

Wapun historian lyhyt oppimäärä

Wappujuhla? Vappua vietetään 1. toukokuuta. Se merkitsee useimmille iloista karnevaalijuhlaa kevään tulon kunniaksi. Sana vappu juontaa juurensa 700-luvulla eläneestä katolisesta Pyhästä Walpurgista, jonka muistopäivää vietettiin

Epäpoliittinen epävaalitilaisuus

Kävelen sisään yliopistomme suurimpaan luentosaliin. Tapahtuman varsinaiseen alkuun on 15 minuuttia, mutta penkkirivit ovat jo miltei täynnä. Saamme paikat, mutta emme tulleet hetkeäkään liian aikaisin,