Haku Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan vuoden 2021 hallitukseen on nyt avattu!

Haluatko olla vaikuttamassa opiskelijoiden asioihin niin paikallisesti kuin kansallisellakin tasolla? Kiinnostaako sinua miten opiskelijat voivat, asuvat sekä viettävät vapaa-aikansa? Haluatko luoda verkostoja ympäri Suomen? Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä Suomen pisintä Wappua? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä – me haluamme juuri sinut!

Ylioppilaskunnan toiminnassa pääset tekemään osasi opiskelijoiden edun eteen. Me LTKY:ssa teemme mm. edunvalvontaa, sidosryhmäyhteistyötä, tapahtumia ja viestintää, ja meidän tärkein tavoite on, että jokaisella opiskelijalla olisi hyvä olla ja elää niin Lappeenrannan kuin Lahdenkin kampuksella. Tämän vuoksi nyt on jälleen aika koota yhteen innostunut ja motivoitunut hallitus toteuttamaan tulevan vuoden visiot. 

Hallituksen vastuualueita on jaossa seuraavasti:

Puheenjohtaja
Koulutuspolitiikka
Sosiaalipolitiikka
Kuntapolitiikka
Viestintä
Kulttuuri
Lahden & Turun kampukset

Tämän lisäksi myös ainakin seuraavat pestit tullaan jakamaan hallituslaisten kesken: kansainvälisyys, tapahtumat, ympäristö ja vastuullisuus, järjestöt, yrityssuhde ja työelämä, hyvinvointi ja liikunta sekä tuutorointi.

Voit toimittaa hallitus- tai puheenjohtajahakemuksesi suoraan edustajiston puheenjohtajalle sekä pääsihteerille ([email protected] ja [email protected]). Hakemuksen tulisi olla lyhyt, korkeintaan sivun mittainen esittely itsestäsi jossa kerrot, minkä takia haluat mukaan hallitukseen. Voit halutessasi myös ilmaista, mistä hallituspestistä olet kiinnostunut.

Hakemuksia otetaan vastaan torstaina 19.11. klo 23:59 saakka. Määräaikaan mennessä ilmoittautuneiden nimet julkaistaan hakuajan päättymisen jälkeen, mutta hallitukseen voi hakea aina edustajiston 3.12. pidettävään kokoukseen saakka. Hakijoita haastatellaan kaikille avoimessa paneelikeskustelussa maanantaina 23.11.

Edustajisto valitsee hallituksen muodostajan ja hyväksyy uuden hallituksen kokouksessaan 3.12. Uudelle hallitukselle on varattu perehdytystä ja koulutusta varten viikko 50.

Lisäksi lisätietoa tarjoavat hallituksen nykyinen puheenjohtaja Anna Hirsimäki, ([email protected]

0442938811), edustajiston puheenjohtaja Eemeli Kettunen ([email protected]) sekä muut hallituslaiset.