skip to Main Content

LTKY:n 49. vuosijuhlaa juhlitaan 13.10.2018 klo 18:00 alkaen Ylioppilastalolla perinteisten akateemisten pöytäjuhlien merkeissä. Juhlissa lauletaan perinteikkäitä lauluja, kuullaan puheita, jaetaan huomionosoituksia niin ansioituneille opettajille kuin lappeen Rannoilta valmistuneille sekä tottakai syödään ja juodaan hyvin. Pöytäjuhlan jälkeen laitetaan jalalla koreaksi elävän musiikin tahtiin, josta siirrytään jatkoille ylioppilastalon kellariin.

Sunnuntaina muistellaan juhlien tapahtumia brunssilla Skinnarilan saunalla.

Vuosijuhlien tunnelmaa parin vuoden takaa voit käydä aistimassa esimerkiksi täältä: https://ltky.galleria.fi/kuvat/LTKY+47v/

Alapuolelta löydät tarkempia ohjeita LTKY:n 49. vuosijuhliin liittyen.

Ohjelma

Lappeenrannan raatihuoneella järjestetään kutsuvieraille cocktail-tilaisuus klo 15:00, jonne lähtee bussikuljetus yliopistolta klo 14:15. Bussi kulkee Skinnarilankatua pitkin Helsingintielle ja matkalta on mahdollisuus nousta kyytiin.

Illallisjuhla alkaa Ylioppilastalolla kello 18:00, jonne kutsuvieraiden bussi suuntaa nokkansa klo 17:15.

Jatkokemmakat starttaavat Ylioppilastalon kellarissa pyhän puolella n. klo 1:00.

Dagen eftereistä palaudutaan yhteisvoimin Skinnarilan rantasaunalla sunnuntaina 14.10. kello 12:00 alkaen . Brunssilippu ei sisälly illalliskorttiin.

Akateemiset pöytäjuhlat

Akateemiset pöytäjuhlat noudattavat etikettiä ja menevät yleisesti tietyn kaavan mukaan, olematta kuitenkaan liiaksi tiukkaa pönöttämistä. Tarkoitus on pitää hauskaa syöden, juoden, laulaen ja juhlien.

LTKY:n 49. vuosijuhlilla nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, lauletaan tuttuja ja tuntemattomia lauluja sekä seurataan ohjelmanumeroita. Ohjelmassa on mm. puheita, ansioituneiden opiskelijoiden ja opettajien palkitseminen. Juhlat päätetään tansseihin bändin säestyksellä.

Dresscode

Vuosijuhlien dresscode eli pukukoodi on juhlapuku / tumma puku akateemisin kunniamerkein.

Miehillä juhlapuku-dresscode käsittää frakin. Siihen kuuluvat sen omat lenkittömät housut, joissa on sivussa satiininauha, hännystakki, valkoinen frakkipaita, valkoinen liivi ja valkoinen rusetti sekä kalvosinnapit ja lakerikengät. Frakin kanssa ei käytetä vyötä, joten kannattaa pukea henkselit, jos pelkää housujen tipahtavan. Frakin kanssa voi halutessaan käyttää taskukelloa.

Frakin voi halutessaan korvata tummalla puvulla. Etiketin puvun täytyy olla silloin musta, lähes musta tai syvän tumman sininen. Sekä juhlapaidan että mahdollisen taskuliinan tulee olla valkoinen ja kravatti hillitty. Helmen hopea tai tumman sininen ovat kravatin väreiksi varmoja valintoja, kun taas musta kravatti on syytä säästää hautajaisiin. Skinnarilassa on vuosijuhlissa opittu näkemään miehillä myös avecinsa puvun väriin sointuvia kravatteja, mutta kravatit eivät ole kuvioituja.

Naisilla dresscode tarkoittaa täyspitkää, nilkat peittävää juhlapukua, joka ei voi etiketin mukaan olla housupuku. Puku voi olla myös avoin, ja silloin olkapäille voi ottaa juhlavan boleron, stoolan tai huivin. Usein valitaan juhlava kangas, korut voivat olla näyttäviä ja laukkuna käytetään siroa iltalaukkua.

Brunssin dresscodena on smart casual.

Akateemiset kunniamerkit

LTKY:n vuosijuhlilla on sallittua käyttää akateemisia kunniamerkkejä sekä kunta- tai kiltanauhaa, joiden tarkoituksena on kertoa, mitä tahoa opiskelija juhlassa ylpeänä edustaa. LTKY:n kuntanauhassa on Karjalan värit; reunat ovat mustat ja keskellä on punainen raita. Kuntanauhan tarkemmat käyttöohjeet löydät merkkiohjesäännön IV luvusta. Yhteinen ohje sekä miehille, että naisille on kuitenkin, että kuntanauhaan EI saa liittää mitään siihen kuulumatonta, kuten yo-kunnan tai killan omaa pinssiä, vaikka ne istuisivat nauhaan hyvin. Kuntanauhaa voit hankkia itsellesi LTKY:n toimistolta aukiolojen puitteissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti “Ilmoittautuminen vuosijuhlille 13.10.2018” välilehdellä.

Hinnat ja maksaminen

Vuosijuhlien hinnat 2018:

LTKY:n jäsenet 70€

Muut 100€

Yrityslippu 150€

Brunssiosallistuminen maksaa ennakkoon 10 euroa ja paikan päältä ostettuna 15 euroa.

Maksaminen tapahtuu LTKY:n tilille ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätiedot

Lisätietoja vuosijuhlista antaa LTKY:n vuosijuhlasihteeri Jeremias Skyttä. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlasihteeri@ltky.fi tai hupelinnumerosta 040 413 7172.

Kutsuvieraille

Alle on koottu ohjeita LTKY:n 49. vuosijuhlien kutsuvieraille. Mikäli herää kysyttävää, vuosijuhlasihteerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlasihteeri@ltky.fi ja puhelimitse 040 413 7172.

Cocktail-tilaisuus

LTKY:n vuosijuhlien Cocktail-tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Raatihuoneella ennen varsinaisia vuosijuhlia kello 15:00 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa voi halutessaan antaa tervehdyksen 49-vuotiaalle LTKY:lle. Muistathan mainita tästä ilmoittatumisesi yhteydessä.

Majoitus

Muualta saapuville kutsuvieraille järjestetään majoitusmahdollisuus LOAS:n kerhotiloissa. Muistathan varata majapaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen vuosijuhlille on päättynyt.

LTKY:n 49. vuosijuhlia ovat tukemassa:

  • Giggling Marlin Lappeenranta

Helppoa näkyvyyttä yrityksille

Yhteistyökumppaneille on tarjolla erilaisia näkyvyyspaketteja vuosijuhlilla. Voit saada yrityksesi tai muun edustamasi tahon näkymään esimerkiksi vuosijuhlien pöytäkolmioissa, lauluvihkoissa tai plaseerauskorteissa. Mahdollisuus on myös nimetä esimerkiksi alku-, pää- tai jälkiruoka edustamasi tahon mukaan tai vaikkapa tarjota kierros koko juhlakansalle. Illallisjuhlaan osallistuu n. 100-150 juhlijaa koostuen opiskelijoista, yliopiston henkilökunnasta, yhteistyökumppaneista, Lappeenrannan alueen vaikuttajista ja muiden ylioppilaskuntien edustajista.

Mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa, otathan yhteyttä LTKY:n markkinointisihteeriin Kerttu-Liina Oksaseen sähköpostitse markkinointisihteeri@ltky.fi

Back To Top