skip to Main Content

suomen-pisin-wappu-lippuLappeenranta tunnetaan muualla kolmesta asiasta: kinkulla ja keitetyllä kananmunalla täytetyistä lihapiirakoista, Saimaan Pallosta ja Suomen Pisimmästä Wapusta. Opiskelijapiireissä lähinnä viimeisimmästä. Skinnarilalainen kylteri- ja teekkariwappu on tunnetaan pituudestaan. Wappuriennot kestävät hieman vuodesta ja opintorahan suhteesta K-plussatarjouksiin riippuen keskimäärin huhtikuun puolivälistä toukokuun toiseen päivään.

Wapun aikana opiskelijoillemme tarjotaan tapahtumia laidasta laitaan. Wapun runko muodostuu jo vakiintuneista spektaakkeleista, kuten wapunavaushuudosta, FinnHits-bileistä ja mäkiautotapahtuma KRuisinKista sekä kaiken huipentavasta wappuaaton ja –päivän tapahtumakavalkadista teekkarikasteineen ja wappupiknikeineen. Lisäksi vuosittain nähdään lukuisia innovatiivisia uusia tapahtumia.

Wapun aikaan opiskelijahaalarit tarjoavat lähes kodinveroisen turvapaikan, ja ne ovatkin toimivatkin monen dresscodena. Tämän lisäksi ne ovat oiva vaihtoehto myös tapahtumien välissä. Wapunavaushuudon yhteydessä julkaistaan myös wappumerkki, joka loistaa wapun vastuukillan väreissä.

Suomen Pisimmän Wapun ohjelma ja tärkeimmät tiedot julkaistaan osoitteessa www.suomenpisinwappu.fi.

Back To Top