skip to Main Content

LTKY tarjoaa kellarin tervehenkisiin ja alkoholittomiin tapahtumiin, joihin ei tarvitse siivousta tapahtuman jälkeen.
Kellarin voi vuokrata kerran vuodessa veloituksetta ma-to välille kabinetti ja sauna (sauna päällä 4 h). Tilaan ei tilata siivousta ilmaisen tapahtuman jälkeen, JOTEN SE ON SIIVOTTAVA HYVIN. Ilmaiskerran käytöstä on ilmoitettava varauksen yhteydessä.
LTKY:lla on oikeus peruuttaa ilmainen varaus maksullisen varauksen edestä ilmoittamalla tästä varaajalle viimeistään seitsemän päivää ennen tapahtumaa. 

Sesonkikauden ulkopuolella (2.5.-15.8.) koko kellarin saa vuokralle 200 € viikonloppu. Saunan laskutus 10 €/h, sauna lämmitetään vähintään 2h kerrallaan.

Jäsenyhdistykset voivat myös vuokrata säilytystilaa.

Pakettiauton, peräkärryn ja muiden LTKY:n vuokrattavien tavaroiden vuokraus jäsenhintaan. Varaukset voi tehdä toimistolla sen aukioloaikoina tai sähköpostilla jasenpalvelusihteeri@ltky.fi.

Yhdistyksillä on oikeus hakea projektiavustuksia. Avustushakemukset toimitetaan toimisto- tai jäsenpalvelusihteerille, jonka jälkeen edaattoreista koostuva jäsenpalveluvaliokunta käsittelee ne.

Seuraava jäsenpalveluvaliokunnan kokous järjestetään viikolla 38 (16.09.2020).

Järjestöavustusten myöntämisperusteet

Projektiavustushakemus

Alla esimerkit hyvästä projektiavustushakemuksesta sekä toimintasuunnitelmasta.

Projektiavustushakulomake_esimerkki

Toimintasuunnitelma 2020_esimerkki

LTKY korvaa yhdistysten perustamiskulut, kerhojen muuttuessa yhdistyksiksi. Perustamiskulut voi hakea jälkikäteen tai toimittaa laskut suoraan LTKY:n toimistolle alla olevan yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemuksen kanssa.

Yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemus

Lisätietoja: jasenpalvelusihteeri@ltky.fi

LTKY:n tiedottaja vastaa LTKY:n ulkoisesta viestinnästä. Yhdistyksille on tarjolla seuraavia viestinnällisiä palveluita:

  • Alive-verkkojulkaisu
  • Uutiskirje
    • LTKY:n uutiskirje lähetetään jäsenistölle joka toinen keskiviikko.
    • Uutiskirjeen materiaalit lähetetään tiedottajalle viimeistään lähetystä edeltävänä tiistaina. Toimitettavat materiaalit ovat julkaisuvalmiita, sekä kirjoitettuna suomeksi ja englanniksi mahdollisuuksien mukaan. Julkaisupyynnöistä vastaa LTKY:n tiedottaja.
  • Somejulkaisujen jako
    • LTKY voi jakaa yhdistysten julkaisuja Facebook-sivuillaan pyydettäessä. Julkaisujen tulisi ensisijaisesti olla viihteellisiä tai tiedotteita. Julkaisupyynnöistä vastaa LTKY:n tiedottaja.
Back To Top