skip to Main Content

Opiskelijakortti tilataan internetsivuilta www.frank.fi. Voit tilata tavallisen opiskelijakortin tai opiskelijakortin, jossa on maksuominaisuus. Maksuominaisuudelliseen korttiin voit lisätä myös kansainvälisen ISIC -opiskelijakortin.

Opiskelijakortti tulee tilaajan antamaan kotiosoitteeseen. Opiskelijakorttiin haetaan lukuvuositarra ylioppilaskunnan toimistolta.

Yleisiä huomioita kortin tilaukseen ja toimitukseen:

  • Kortti maksetaan jo tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta tai luottokortilla.
  • Onnistuneesta tilauksesta tulee välittömästi varmistus sähköpostiisi. Jos et tätä saa, tarkista tilauksesi!
  • Tarkista nimesi kirjoitusasu. Jos nimesi on kirjoitettu eri tavoin WebOodiin ja Frankiin, ei tilauksesi varmennus toimi.
  • Valitse ja rajaa kuva huolella; liian vaalea tai huonosti rajattu kuva hylätään tilauksen yhteydessä.
  • Korttien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, ruuhka-aikana hieman enemmän.
  • Tavallisen kortin tilaamista varten tarvitset opiskelijanumerosi. Maksuominaisuudellista korttia varten opiskelijanumero varmennetaan sähköisesti. Opiskelijanumeron voit tarkistaa yliopistolta, ylioppilaskunnalta tai tarkistaa itse WebOodista elokuusta lähtien.

Frank App

Voit ladata Frank Appin älypuhelimille helposti App Storesta tai Google Play Storesta. Frank Appissa oleva sähköinen opiskelijakortti toimii kuten perinteinen opiskelijakortti, mutta kulkee mukanasi kätevästi puhelimessa.

Frankin nettisivulta (frank.fi/opiskelijakortti) voit myös halutessasi tilata muovisen opiskelijakortin. Frankin sivuilta voit tilata myös ISIC-yhdistelmäkortin, joka oikeuttaa moniin opiskelija-alennuksiin myös ulkomailla. HUOM! ISIC Finlandin nettisivuilta tilattu kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti ilman yhdistelmäominaisuutta ei oikeuta Suomessa Kelan ateriatukeen, VR:n tai Matkahuollon alennuksiin.

Frank-verkkopalvelu
Frank on valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SYL, SAMOK, SLL, SAKKI) ja KILROYn omistama yritys, joka tarjoaa rahanarvoisia etuja opiskelijoille. Frank neuvottelee parhaat diilit opiskelijoita kiinnostavien yritysten kanssa ja kokoaa nämä edut verkkopalveluunsa. Lisäksi Frank tuottaa maksuominaisuudellisen valtakunnallisen opiskelijakortin yhteistyössä Danske Bankin kanssa.

Frank vinkkaa sinulle opiskelijaelämän rahanarvoisista hyödyistä etupalvelussaan, josta löydät kaikki Suomen opiskelijaedut kootusti yhden nettisivun alta. Kaikki Frankin sopimat opiskelijaedut ovat myös LTKY:n jäsenten käytettävissä.

Astele siis sisään opiskelijoiden omaan frank.fi –etupalveluun ja tutustu opiskelijaetuihisi!

Mikäli itse korttien tilauksessa ja käytännöissä on ongelmia, ylioppilaskunnan toimiston henkilökunta auttaa sinua. Tiedonsiirron ongelmien takia LUT-yliopiston uudet opiskelijat voivat tilata korttinsa vasta 13.8.2019 alkaen.

Back To Top