skip to Main Content

Opiskelijakortti tilataan internetsivuilta www.frank.fi. Voit tilata tavallisen opiskelijakortin tai opiskelijakortin, jossa on maksuominaisuus. Maksuominaisuudelliseen korttiin voit lisätä myös kansainvälisen ISIC -opiskelijakortin.

Opiskelijakortti tulee tilaajan antamaan kotiosoitteeseen. Opiskelijakorttiin haetaan lukuvuositarra ylioppilaskunnan toimistolta.

Yleisiä huomioita kortin tilaukseen ja toimitukseen:

  • Kortti maksetaan jo tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta tai luottokortilla.
  • Onnistuneesta tilauksesta tulee välittömästi varmistus sähköpostiisi. Jos et tätä saa, tarkista tilauksesi!
  • Tarkista nimesi kirjoitusasu. Jos nimesi on kirjoitettu eri tavoin WebOodiin ja Frankiin, ei tilauksesi varmennus toimi.
  • Valitse ja rajaa kuva huolella; liian vaalea tai huonosti rajattu kuva hylätään tilauksen yhteydessä.
  • Korttien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, ruuhka-aikana hieman enemmän.
  • Tavallisen kortin tilaamista varten tarvitset opiskelijanumerosi. Maksuominaisuudellista korttia varten opiskelijanumero varmennetaan sähköisesti. Opiskelijanumeron voit tarkistaa yliopistolta, ylioppilaskunnalta tai tarkistaa itse WebOodista elokuusta lähtien.

Frank -opiskelijakortti ei ole vain opiskelijakortti, vaan myös verkkopalvelu:

Frank verkkopalvelu on korkeakouluyhteisön virtuaalinen kohtaamispaikka opiskelijan, korkeakoulun, opiskelijajärjestöjen sekä erilaisten palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Verkkopalvelussa sinulla on:

  • henkilökohtainen opiskelijakorttiin liittyvä verkkotili. Voit ladata verkkopalvelussa rahaa omalle tilillesi verkkopankkitunnustesi avulla ja voit seurata maksutapahtumiasi tilitiedoistasi.
  • henkilökohtainen ilmoitustaulu, jonne saat halutessasi viestejä yliopistoyhteisön toimijoilta ja yhteistyökumppaneilta. Viestit voivat esimerkiksi koskea opiskelijatapahtumia tai palveluntarjoajien uusia etuuksia. Palveluntarjoaja voi lähettää ilmoitustaulullesi myös erilaisia tuotteisiin tai palveluihin oikeuttavia arvo- tai etuseteleitä.
  • personoitu sivusto, jonka voit muokata omia tarpeitasi vastaavaksi. Verkkopalvelussa voit myös luoda oman profiilisi mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti.

Lue lisää www.frank.fi.

Mikäli itse korttien tilauksessa ja käytännöissä on ongelmia, ylioppilaskunnan toimiston henkilökunta auttaa sinua. Uusi opiskelija voi tilata opiskelijakorttinsa aikaisintaan 1.8.

Back To Top