skip to Main Content

Saadaksesi lukukausi-/vuositarran on sinun ensin maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja ilmoittauduttava läsnäolevaksi opiskelijaksi. Helpoiten tämä onnistuu WebOodissa. WebOodissa voit hoitaa sekä maksun että ilmoittautumisen yhdellä kertaa.

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi, saat tarran opiskelijakorttiisi ylioppilaskunnan toimistolta. Mukaasi tarvitset opiskelijakortin. Tarraa ei saa irrallaan, vaan se liimataan korttiin ylioppilaskunnan henkilökunnan toimesta. Voit kuitenkin raaputtaa jo vanhan tarran pois, koska tarra liimataan tyhjälle korttipinnalle.

Mikäli et pääse itse hakemaan lukuvuositarraa, niin lähetä ylioppilaskuntaan opiskelijakorttisi sekä postimerkillä varustettu palautuskuori, niin palautamme tarralla varustetun opiskelijakortin sinulle.

Osoite: LTKY, Laserkatu 10, 53850 Lappeenranta

Jokainen kortin postitus tapahtuu opiskelijan omalla vastuulla.

Voit myös valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lukuvuositarran opiskelijakorttiisi. Henkilön mukana pitää olla opiskelijakortti, johon tarra liimataan, sekä vapaamuotoinen valtakirja TAI jäsenmaksukuitti tositteeksi.

Huom! Tarra annetaan vain Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijakorttiin.

Back To Top