skip to Main Content

LTKY tarjoaa jäsenilleen lukuisia opiskelija-alennuksia. Kaikki edut ja alennukset edellyttävät valtakunnallisen opiskelijakortin esittämistä. Edun saadaksesi, esitä voimassaoleva opiskelijakortti oston tai tilauksen yhteydessä.

Opiskelijat saavat voimassa olevalla opiskelija kortilla alennuksia niin paikallisesti kuin kansallisestikin. Lappeenrannan joukkoliikenteessä opiskelijat saavat alennusta sekä arvo- että kausilippujen hinnoista. Valtakunnallisista opiskelija-alennuksista löydät lisätietoa helpoiten Frank-palvelusta.

Kaukoliikenteen linja-autoissa saa 50 % alennuksen lipun hinnasta, kunhan matka on yhteen suuntaan vähintään 80 km.

Lappeenrannan sisäisessä joukkoliikenteessä on kaksi opiskelijahintaista lippua. Molempia voivat ostaa vain Lappeenrannassa kirjoilla olevat opiskelijat. Nyt sekä kaupunkikortin että sarjakortin hankkiminen on mahdollista kampuksella Aalefin Meidän Kioski.

Kaupunkikortin hinta on opiskelijoille 43 €. Kaupunkikortti on voimassa kuukauden ja sillä voi matkustaa rajoituksetta Lappeenrannan linja-autoissa ja -takseissa. Lippua hankittaessa opiskelijan on esitettävä opiskelutodistus tai esim. maistraatin myöntämä todistus, josta kotikunta käy ilmi. Jos mukana on opiskelutodistus, ei opiskelijakorttia välttämättä tarvitse. Korttia voi ladata uudelleen edellä mainitun toimipisteen lisäksi myös linja-autoissa.

Opiskelijoiden 44 matkan sarjakorttin hinta on 51 euroa ja se on voimassa kolme kuukautta (44 matkaa/51 €/3 kk). Lippua myydään ja sen voi ladata matkahuollon toimipisteissä Lappeenrannassa osoitteessa Ratakatu 21. Kortti on henkilökohtainen. Lippua hankittaessa opiskelijan on esitettävä opiskelutodistus tai esim. maistraatin myöntämä todistus, josta kotikunta käy ilmi. Jos mukana on opiskelutodistus, ei opiskelijakorttia välttämättä tarvitse. Tämän lisäksi ostajan henkilöllisyys varmistetaan aina kuvallisella todistuksella. Oston ja latauksen yhteydessä opiskelija täyttää myyntitositteen, jolla opiskelija allekirjoituksellaan varmentaa asuinpaikkansa ja sitoutuu noudattamaan sarjakortin käyttöä koskevia ohjeita.

Halutessasi voit hankkia itsellesi myös kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin (International Student Identity Card). Sen avulla saat KILROY Travels:n ja muiden nuorisomatkoja järjestävien matkatoimistojen kautta edullisia lentolippuja aina 33-vuotiaaksi asti. Lisätietoa KILROY-lipuista ja kansainvälisestä opiskelijakortista antavat KILROY Travels sekä ylioppilaskunta.

Ylioppilaskunnan toimistolla myydään lippuja Saipan peleihin 9 eurolla (HIFK, Jukurit ja KooKoo 12 euroa).

Back To Top