skip to Main Content

LTKY:n toimistolta voit lunastaa itsellesi erilaisia tavaroita, jotka on tarkoitettu erityisesti LTKY:n jäsenien käyttöön.

LTKY:n kuntanauha 5€

LTKY:n kuntanauhaa käyttävät ylioppilaskunnan jäsenet akateemisissa juhlatilaisuuksissa ja edustaessaan LTKY:aa. Kuvassa on kuntanauhasta tehty ruusuke.

LTKY:n merkkiohjesäännöstä:
”LTKY:n kuntanauhassa on Karjalan värit: Nauhan reunat ovat mustat ja keskellä on punainen raita. Kuntanauhaa käyttävät ylioppilaskunnan jäsenet akateemisissa juhlatilaisuuksissa sekä LTKY:aa edustettaessa. Nauhaa kannetaan siten, että se kulkee oikealta olkapäältä rinnan yli. Naispuoliset kauppatieteen opiskelijat kantavat nauhaa siten, että se kulkee vasemmalta olkapäältä rinnan yli. Kuntanauhaan ei tule kiinnittää mitään, mitä ei erikseen ole kiinnitettäväksi määrätty.”

LTKY:n jäsenistön rintamerkki 2€

Rintamerkki on LTKY:n jäsenistön käyttöön tarkoitettu LTKY:n virallinen merkki, jota voi käyttää vapaasti erinnäisissä tilaisuuksissa.

LTKY:n merkkiohjesäännöstä:
”Rintamerkki on halkaisijaltaan 12 mm oleva LTKY:n virallinen merkki. LTKY:n jäsenistön rintamerkki on messinkinen. Rintamerkkien käyttöoikeus on elinikäinen.”

LTKY:n haalarimerkki 2€

PunaMusta -laulukirja 5€

PunaMusta on Lappeenrantalaisten teekkareiden ja kyltereiden oma laulukirja, joka sisältää Karjalaisia teekkari- ja kylterilauluja. Laulukirjalle on usein käyttöä mitä erinnäisimmissä tilaisuuksissa kuten sitseillä ja akateemisilla vuosijuhlilla.

Back To Top