skip to Main Content

LTKY toimii yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen ylipiston (LUT) ja Saimaan ammattikorkeakoulun (Saimia) kanssa, tarjoten liikuntapalveluita opiskelijoille ja henkilökunnalle kampuksella. Kampusalueelta löytyy kaksi liikuntasalia, kaksi kuntosalia sekä peilisali, jotka ovat opiskelijoiden käytettävissä, SaLUT:n liikunta- tai ryhmäliikuntapasseilla. LTKY:llä on myös kaksi golfosaketta Lappeenrannan golfkentille, niiden käyttöön löydät ohjeet Golf-osakkeet osiosta.

LTKY järjestää vuosittain useita liikuntahenkisiä tapahtumia, joihin ylioppilaskunnan jäsenillä on vapaa pääsy. Ylioppilaskunta tukee myös jäsenistönsä liikuntaa vaikuttamalla kuntapolitiikkaan ajamalla mm. lähiliikuntapaikkojen kehittämistä Skinnarilan ja Sammonlahden alueella, tavoitteenaan kehittää liikuntamahdollisuuksia Skinnarilan kampuksen läheisyydessä. Saat hankittua SaLUT:n liikuntapassit Aalef kirjakaupasta.

Ylioppilaskunnan hallituksen liikuntavastaava huolehtii yhteydenpidosta SaLUT:n ja korkeakoulujen kanssa liikunta-asioissa. Mikäli kampuksen liikuntapaikoissa on kehitettävää, voit olla yhteydessä LTKY:n hallituksen liikuntavastaavaan sähköpostin välityksellä osoitteeseen liikunta@ltky.fi.

Saimaan korkeakoululiikunta (SaLUT) on Lappeenrannan korkeakoulujen yhteinen korkeakoululiikuntatoimi, joka pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä järjestää demotunteja ja tapahtumia, joilla edistetään liikuntaa ja hyvinvointia kampuksella. Toiminnan tavoitteena on edistää ja tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskeluissa jaksamista sekä luoda yhteishenkeä eri koulutusohjelmien ja korkeakoulujen välillä.

SaLUT vastaa liikuntapalveluista, kuten ryhmäliikunnan järjestämisestä, kuntosalivuoroista, palloilu- ja lajivuoroista sekä muista liikunta- tai ryhmäliikuntapassilla saatavista alennuksista Lappeenrannassa. SaLUT myy Aalef kampuskaupassa kahta erilaista passia liikuntapalveluiden käyttöön: liikuntapassia ja ryhmäliikuntapassia. Liikuntapassin lunastaneet pääsevät mukaan kaikkiin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin maksutta tai alennettuun hintaan, pois lukien ryhmäliikunnat. Liikuntapassi oikeuttaa mm. salien ja palloiluvuorojen käyttöön, peilisalin käyttöön, alennuksiin Lappeenrannan liikuntapalveluista sekä hyvinvointipalveluihin kuten TULE-klinikkaan ja liikuntaneuvontaan. Ryhmäliikuntapassi oikeuttaa liikuntapassin palveluiden lisäksi myös ryhmäliikuntatuntien käyttöön.

Tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot erilaisista SaLUT:n liikunta- ja hyvinvointipalveluista on saatavilla SaLUT:n omilta verkkosivuilta osoitteesta www.salut.fi

LTKY:llä on omistuksessaan kaksi golf-osaketta Viipuri Golfin Etelä-Saimaa Golfin ja Kahilanniemen kentille. Golf-osakkeet on tarkoitettu ylioppilaskunnan jäsenten käyttöön. Ohjeet osakkeiden käyttöön ovat seuraavanlaiset:

  • Varatessasi kierrosaikaa ilmoita caddiemasterille pelioikeuden omistaja eli Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta.
  • Ennen kierrosta näytä voimassa oleva opiskelijakorttisi ja maksa kierros (10 euroa käyteisellä) caddiemasterille.
  • Molempien osakkeiden pelioikeutta voi käyttää 1 henkilö kerrallaan. Osakkeita voi käyttää 6 tunnin välein eli jos kierros alkaa kello 9:00, voi seuraavan kerran osaketta käyttää kello 15:00.

Caddiemasterin tavoittaa puhelimella numerosta 010 505 2620 ja sähköpostilla osoitteesta caddiemaster@viipurigolf.fi

Lisätietoja Vipuri Golfin kentistä ja palveluista löydät osoitteesta www.viipuringolf.fi

Parru ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) sekä Saimaan ammattikorkeakoulun (Saimia) opiskelijoiden ja henkilökunnan urheiluseura. Parru vastaa SaLUT-korkeakoululiikunnan alla kilpaurheilutoiminnan koordinoinnista sekä OSM-kilpailutoiminnasta.

Parrun jäseniä ovat kaikki toimintaan osallistuvat opiskelijat. Seura ei peri jäsenmaksua.

Tällä hetkellä lajeina on futsal ja jääkiekko, joissa molemmissa sarjana on paikallinen 3. divisioona. Amerikkalainen jalkapallo on myös Parrun alla toimivaa toimintaa, Lappeenranta Wildmenin pelatessa valtakunnallista yliopistoliigaa. Parrun vastuulla on myös liikuntatapahtumien järjestäminen ja mm. Huhtarin liikuntayöt sekä snowbandy-turnaus ovat Parrun koordinoimia tapahtumia.

Mikäli kiinnostuit Parrun toiminnasta ja haluat osallistua alkaa pelaamaan futsalia tai jääkiekkoa Parrun joukkueessa, niin tarkemmat yhteystiedot ja tapahtumat löydät Parrun verkkosivuilta osoitteesta www.parru.info.

Back To Top