skip to Main Content

Palvelut

Neuvonta

Neuvontaa saa LTKY:n toimistolla naamatusten ja sähköpostitse.

Avustukset

Kerhoilla on oikeus hakea projektiavustuksia. Avustushakemukset toimitetaan toimisto- tai jäsenpalvelusihteerille jonka jälkeen edaattoreista koostuva jäsenpalveluvaliokunta käsittelee ne.

Vuoden kolmas jäsenpalveluvaliokunnan kokous pidetään viikolla 41.

Järjestöavustusten myöntämisperusteet

Projektiavustushakemus

Alla esimerkit hyvästä projektiavustushakemuksesta sekä toimintasuunnitelmasta.

Projektiavustushakulomake_esimerkki

Toimintasuunnitelma 2018_esimerkki

LTKY korvaa kerhojen perustamiskulut, kerhojen muuttuessa yhdistyksiksi. Perustamiskulut voi hakea jälkikäteen tai toimittaa laskut suoraan LTKY:n toimistolle alla olevan yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemuksen kanssa.

Yhdistyksen perustamiskulukorvaushakemus

Lisätietoja: jasenpalvelusihteeri@ltky.fi

Kirjanpito ja tilinkäyttöoikeudet

Kerho toimittaa kuitit ja selvitykset toimistosihteerille. Toimistosihteeriltä saa myös tilinkäyttöoikeudet kahdelle kerhon toimijalle.

Kulukorvaushakemus

Muut

Pakettiauto

Pakettiauto on käytössä killoille ja kerhoille. Ajo-oikeus on kahdella henkilöllä yhdistystä kohden. Lisätietoa pakettiauton hinnoista ja käytöstä saa jäsenpalvelusihteeriltä. jasenpalvelusihteeri@ltky.fi

Termarit ja lämpölaatikot

Termarit ja lämpölaatikot ovat jäsenistölle ilmaisia. Termoskannuja ja lämpölaatikoita voi varata ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin. Varatut termoskannut ja lämpölaukut ovat noudettavissa toimistolta ennalta sovittuna aikana tai toimiston aukioloaikoina (ma-to 10-15 ja pe 10-14). Lämpölaatikoita on 2 kpl, pieniä termareita 2 kpl ja isoja 2 kpl.

Tilat

Kellari

Kellari on kerhoille ilmainen tervehenkisiin tapahtumiin, muutoin varaaminen maksaa jäsenhintojen verran.

Kellari on Ylioppilastalon kellarikerroksessa sijaitseva tila, joka sopii esimerkiksi sitsaamiseen tai yleiseen illanviettoon. Kellaria voi vuokrata LTKY:n jäsenet sekä ulkopuoliset henkilöt. Jäsenille Kellarin hinnat ovat edullisemmat. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Sauna ja –kabinetti

Sauna ja –kabinetti on kerhoille ilmainen kerran lukuvuodessa. Muut varaukset normaalein jäsenhinnoin.

Sauna ja saunakabinetti ovat Kellarin yhteydessä löytyvät pienemmät tilat, joiden varustukseen kuuluvat saunan lisäksi esimerkiksi suuri televisio ja ruoanlaittovälineet. Tutustu hintoihin ja varaustilanteeseen varauskalenterin sivulla:

Tilahinnat ja varauskalenteri

Kokoustila

Kerhoilla on oikeus käyttää toimiston neukkaria ja saunakabinettia kokouksiinsa

Säilytystila

Kerhoille on mahdollista järjestää jonkin verran säilytystilaa. Kysy lisää jäsenpalvelusihteeriltä, jasenpalvelusihteeri@ltky.fi

Back To Top