skip to Main Content

Joukkoliikenne-edut opiskelijoille Lappeenrannassa:

Junaliikenne:

Kaukoliikenteen junissa opiskelija-alennus on 30 %. Opiskelija-alennuksen saa Perus- ja Sarjalipusta. Lähiliikenteen maksualueen junissa opiskelija-alennus on 50 %  kertalipusta ja 10 matkan sarjalipusta.

VR:llä on lisäksi opiskelijoille vaihtuvia lisäalennusetuja, jotka voi tarkistaa osoitteesta: https://www.vr.fi/cs/vr/fi/katso_kaikki_tarjoukset

Lisätietoja VR

 

Bussimatkat:

Matkahuollon bussilipuista opiskelija-alennusta saa vakiovuorojen kertalipuista, 22 ja 44 matkan vuosilipuista. Alennuksen saa, kun matkan pituus on yli 20 km. Alennus on 15–50 % aikuisen lipun hinnasta.

Lisätietoja bussimatkoista ja –alennuksista löydät Matkahuollon-sivuilta

 

ISIC-kortti

Huom! ISIC-kortti tai muu kansainvälinen opiskelijakortti ei oikeuta opiskelija-alennuksen saamiseen eikä VR:n ja Matkahuollon yhteisen opiskelijakortin hankintaan.

Jatko-opiskelijat

Opiskelijajärjestöjen (SYL, SAMOK, OSKU, SKOL, TERHOL) vihertävät jatko-opiskelijoiden opiskelijakortit eivät oikeuta VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksiin.

 

Paikallisbussit

Lappeenrannan paikallisbusseissa voit matkustaa kertalipuilla, Waltti-matkakortille ladattavat arvolipulla tai 30 päivän kausilipulla. Arvolipulle voit ladata haluamasi summan ja kausilipulla voit matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan.  Opiskelijat saavat alennusta sekä arvo- että kausilippujen hinnoista.

Waltti-korteille voi ostaa lisää arvoa tai matkustuspäiviä kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä, Kampuskauppa Aalefista, Laserkatu 10 sekä kaikista paikallisliikenteen busseista (numeroidut linjat), bussissa lataamisesta veloitetaan 2 € latausmaksu. Toistaiseksi Lappeenrannan alueella ei peritä lisälatauksesta latausmaksua.

Opiskelijoiden on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai läsnäolotodistus lippuja ostaessaan. Opiskelijahintaisen kortin saamiseksi on  Waltti-kortti hankittava kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä tai Meidän Kioskista, LUT:n pääaulasta, Skinnarilankatu 34.

Paikallisliikenteen aikataulut tai Aikataulut

Lisätietoa Lappeenrannan paikallisliikenteestä

Paikallisliikenteen lipputuotteet opiskelijoille:

Kertalipun hinnat:

    Peruslippu
Aikuiset     3,20 €
Junnu 7-16     2,00 €

Kertalippu sisältää 60 minuutin vaihto-oikeuden matkan alkamisesta.

Arvolipun hinnat

Aikuinen 
Perus     2,45 €
Hiljainen aika     1,80 €
Opiskelijat
Perus     1,60 €
Hiljainen aika     1,15 €

Hiljainen aika: viikonloppuisin, arkipyhinä sekä arkena klo 17.30 jälkeen.

30 päivän kausilipun hinnat

Aikuinen     54 €
Opiskelija     42 €
Junnu 7-16 v     33 €

Koskee vain paikallisliikenteen matkoja.

 

Back To Top